Gratis bezorging in NL en BE
10% sitewide kortingscode: KONING
Tot 10 jaar garantie

Ontvang de beste deals voor ergonomisch kantoormeubilair deze Black Friday

09 november 2022

Black Friday staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het kopen van ergonomisch kantoormeubilair! Flexispot is een toonaangevend merk in deze categorie, en ze bieden dit jaar een aantal geweldige aanbiedingen op hun producten.

 

Wij geloven dat ergonomisch kantoormeubilair essentieel is voor het behouden van een gezonde balans tussen werk en privé, en we zijn verheugd om onze lezers enkele geweldige kortingen op Flexispot-producten aan te bieden deze Black Friday.

 

Meer over Flexispot

 

FlexiSpot Nederland is opgericht in 2022 met als doel het creëren van een gezondere en slimmere kantooromgeving. FlexiSpot zet zich in om nieuwe technologieën en ergonomische oplossingen naar de kantoormeubelmarkt te brengen.

 

Als experts in kantoormeubilair heeft FlexiSpot jarenlange ervaring in het creëren van producten die de gezondheid en het comfort van mensen verbeteren. In 2022 zal FlexiSpot haar missie voortzetten om van het kantoor een betere plek voor iedereen te maken.

 

 

Dan introduceren we enkele baanbrekende nieuwe technologieën die werken comfortabeler en efficiënter maken dan ooit tevoren. Dus als je op zoek bent naar een manier om gezond en productief te blijven op het werk, houd dan zeker FlexiSpot in de gaten!

Elektrisch zit sta bureau E7

 

Op zoek naar een duurzaam zit-sta bureau van topkwaliteit? Zoek niet verder dan de E7 Flexispot! We hebben zoveel vertrouwen in de prestaties en duurzaamheid dat we een garantie van 7 jaar bieden.

 

Het E7 elektrische zit-sta bureau is de perfecte oplossing voor wie een hoogwaardig, duurzaam en stabiel bureau wil. Het is gemaakt van massief koolstofstaal en heeft 7 jaar garantie, dus u kunt er zeker van zijn dat het lang meegaat. De E7 is ook BIFMA-gecertificeerd en heeft dikkere kolommen met poten, waardoor hij nog stabieler is.

 

Afgeprijsd van €469,99 voor maar liefst  €369,99.

e7

Elektrisch zit sta bureau E8

 

Zit je het grootste deel van de dag achter een bureau? Zo ja, dan ben je niet de enige. Volgens een recente studie brengt de gemiddelde persoon ongeveer 10 uur per dag zittend door. Dat is veel tijd voor je lichaam om in één houding te zitten! Langdurig zitten wordt in verband gebracht met verschillende gezondheidsproblemen, zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Maar er is goed nieuws!

 

Je kunt je gezondheid verbeteren en je risico op deze problemen verminderen door gewoon op te staan en meer te bewegen gedurende de dag.

 

Ons elektrisch zit-sta bureau E8 is de perfecte oplossing voor iedereen die actief wil blijven tijdens het werk. Met het bureau kun je de hoogte instellen van 60 tot 125 cm, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen zittende en staande posities. Er zijn vier geheugenplaatsen waarmee je je perfecte werkhoogte in beide posities kunt opslaan.

 

En het mooiste is dat het bureau momenteel is afgeprijsd tot slechts €369,99!. Mis deze geweldige deal niet!

e8


Elektrisch zit sta bureau EW8 en EG8

 

Ga in enkele seconden van zitten naar staan met de Flexispot EW8 en EG8 in hoogte verstelbare statafel! Onze krachtige motor zorgt voor soepele en gemakkelijke overgangen van 72 tot 121 cm met één druk op de knop, perfect voor gebruikers van verschillende lengtes.

 

Met 4 programmeerbare hoogte-instellingen en de anti botsing functie is de tafel ook veilig en gemakkelijk te gebruiken. Koop EW8 op 25 november en EW8 op 28 november om 08.00 uur 's ochtends van €499,99 voor slechts €1!


Elektrisch zit sta bureau EQ5

 

De Flexispot Model EQ5 sit up desk is de perfecte oplossing voor degenen die een stabiel en duurzaam bureau willen dat kan worden aangepast aan hun hoogte. Dankzij het hefsysteem met dubbele motor kan het Model EQ5 aan verschillende hoogtes worden aangepast, waardoor het perfect is voor zowel kinderen als volwassenen.

 

De handgreep met blauwe LED-indicator maakt het gemakkelijk om het bureau op de gewenste hoogte in te stellen, en de anti botsing beveiliging zorgt ervoor dat je bureau altijd stabiel en veilig is.

 

Met een kortingsprijs van slechts €269,99 is de Flexispot Model EQ5 een geweldige deal voor iedereen die op zoek is naar een nieuw zit bureau!

eq5

Elektrisch zit sta bureau ED5

 

Op zoek naar een manier om je gezondheid en werk efficiëntie te verbeteren? Kijk dan eens naar het nieuwe ED5 zit-sta bureau van FlexiSpot.

Dit innovatieve bureau is ontwikkeld met het oog op een gezonder leven en heeft een aantal praktische voordelen waarmee je je optimaal kunt voelen. Het bureau is bijvoorbeeld verstelbaar zodat je de perfecte positie kunt vinden om rugpijn te verlichten of te voorkomen.

 

Bovendien kan het in hoogte verstelbare ontwerp je concentratie en werkefficiëntie verbeteren. Bovendien zorgt het stevige dubbele frame met I-vormige poten voor maximale stabiliteit, zelfs wanneer je in de hoogste stand werkt. En met een breedte van 110 cm tot 170 cm is dit bureau perfect voor elke ruimte. Dus waar wacht je nog op?

 

Koop het ED5 zit-sta bureau van FlexiSpot vandaag nog voor €269,99, van €419,99, en geniet van alle voordelen van een gezondere levensstijl!

ed5

Elektrisch zit sta bureau EG1/EF1

 

Het Flexispot Model E1 in hoogte verstelbaar tafelframe is perfect voor iedereen die een verfijnd en stijlvol thuiskantoor wil creëren. Het frame is verkrijgbaar in drie kleuren, maar het grijze model is perfect voor iedereen die een strakke en professionele uitstraling wil creëren.

 

Het frame is ook uiterst stabiel, met een speciaal ontwerp dat zorgt voor een hoge stabiliteit en een sterk draagvermogen tot 70 kg.

 

De instelling is traploos en geruisloos, wat zorgt voor sereniteit en rust tijdens het werken. Met het EG1-toetsenbord kun je de standaard ook snel in verschillende hoogtes en posities zetten met slechts een lichte aanraking.

 

Dit tafelframe is uiterst veelzijdig en kan in allerlei situaties worden gebruikt. Je kunt er zelfs mee lezen of chatten in verschillende posities, wat perfect is voor kleine ruimtes.

 

Koop het Flexispot Model E1 In hoogte verstelbaar tafelframe vandaag nog voor de gereduceerde prijs van €219,99.

eg1

Black Friday is de perfecte gelegenheid om ergonomisch kantoormeubilair met korting te kopen. Onze selectie van Flexispot Black Friday aanbiedingen omvat elektrische zit-sta bureaus, die perfect zijn voor het verbeteren van je gezondheid doordat je de hele dag kunt afwisselen tussen zittende en staande posities. Mis deze geweldige kortingen dus niet.