Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

Geld besparen tijdens Black Friday?

18 november 2022

Black Friday nadert met rasse schreden. Deze dag is een wereldwijd fenomeen geworden. Mensen over de hele wereld maken van deze mogelijkheid gebruik om geld te besparen op al hun aankopen. Met aanbiedingen in overvloed is er geen beter moment om je kerstinkopen te doen, je uitrusting te vernieuwen of jezelf gewoon te trakteren!

Grote kortingen krijgen is een manier om te profiteren van Black Friday, maar er is meer bij FlexiSpot. 

Naast de uitverkoop organiseert Flexispot een reeks evenementen en games op haar website! U kunt deelnemen aan onze spellen en uitdagingen, om kans te maken op de producten voor een nog lagere prijs! En zo echt besparen!  

Zo profiteert u van deze Black Friday dankzij de voordelen van FlexiSpot.

 

De belangrijkste promoties: 25/11 - 30/11

 

Het zou Black Friday niet zijn zonder geweldige deals! Dit jaar biedt Flexispot tot 50% korting op zijn vlaggenschipproducten. Je bespaart tot wel €200 op bureaufiets, desk bike

Tijdens de Black Friday-uitverkoop worden enkele van FlexiSpot's meest populaire sta-bureaumodellen in een flitsuitverkoop afgeprijsd - dus profiteer! Dit zijn de beste deals waarmee u geld kunt besparen:

Eenvoudig, instelbaar, effectief. Het perfecte sta-bureau om elke betaalbare werkruimte te verfraaien. 

 

Het biedt je een uitzonderlijke en duurzame kwaliteit en laat je elke dag dynamisch wisselen tussen staan en zitten.

 

Slank, duurzaam en gestroomlijnd ontwerp met behulp van de beste Flexispot-technologie.

 

Hoogwaardig, stabiel en duurzaam bureau dat past bij alle gezinsleden. 

 

Strak en comfortabel ontwerp met een alles-in-één toetsenbord voor eenvoudige aanpassing. Antibotsingssysteem en kinderbeveiliging.

 

Dat is niet alles ! Flexispot laat u profiteren van een extra promotie van 30 € vanaf 700 € aankoop.

 

Het timerspel: 01/11 - 30/11

 

Voor deze Black Friday legt FlexiSpot de lat hoger en daagt het je uit voor een spel van snelheid en precisie. Bespaar veel door uw snelheid uit te dagen! 

De regels zijn simpel: houd de challenge-knop ingedrukt en laat de knop los wanneer de timer 4,99 seconden bereikt. Als het je lukt om dat exacte aantal te halen, klik dan op de prijsknop om kans te maken op een prijs! Misschien heb je het geluk om een waardebon van 8%, een Gelukszak (EHD2 of V9) of contant 1,000 te winnen ! 

Klinkt eenvoudig, toch? Maar pas op, het vereist meer vaardigheid dan het lijkt!

  

Gratis bestellen: wie het eerst komt, het eerst maalt! 

 

FlexiSpot wil klanten belonen die bij de eerste 5, 10, 15 een bestelling plaatsen. Om Black Friday te vieren, als u bij de eerste vijftien (15) bent die uw bestelling afronden om 00:00 op 25 november, of als u bij de eerste vijf (5) bent om 00:00 op 26 en 27 november, en als u de eerste tien (10) bent die de bestelling afronden om 00:00 op 28 november, ontvangt u uw bestelling gratis.

 

Volg ons om niets te missen!

 

Zorg ervoor dat u geen Black Friday-aanbiedingen bij Flexispot mist, of neem contact met ons op door onze officiële accounts op sociale netwerken te volgen:

 

Website:  https://www.flexispot.nl/black-friday

Instagram: @flexispot.nl

E- mail: info.nl@flexispot.com

Wacht niet langer en profiteer van Black Friday om zoveel mogelijk te besparen bij Flexispot!