Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

FlexiSpot introduceert: het E7Q zit-sta bureau

10 februari 2023

Ben je toe aan een nieuw bureau? Of vind je dat het tijd wordt voor meer comfort? Dan is het interessant om onze topper te ontdekken: het EQ7 zit-sta bureau. Dit ergonomische kantoormeubel uit onze collectie biedt je heel wat voordelen. In dit artikel laten we je kennismaken met onze nieuwe aanwinst!

Onevenaarbare stabiliteit en kwaliteit

Wat het E7Q zit-sta bureau zo bijzonder maakt? Het is voorzien van vier poten die vervaardigd zijn van metaal. Daarom is het extra stevig en biedt het je ontzettend veel stabiliteit. Het is zelfs zo sterk dat het een belastbaar gewicht van maar liefst 200 kg heeft. Je kunt op dit zit-sta bureau dus plaatsen wat je maar wilt. En omdat het zo stevig is, zul je er talloze jaren van genieten.

Steun het milieu

Dit ergonomische zit-sta bureau heeft een metalen frame en het tafelblad is vervaardigd van FSC-gecertificeerd hout. Omdat er enkel duurzame materialen werden gebruikt is dit bureau een goede keuze als je het milieu een handje wilt helpen. FSC-gecertificeerd hout is bovendien afkomstig uit goed beheerde bossen, waardoor het zit-sta bureau nog milieuvriendelijker is.

Een zit-sta bureau dat perfect bij je past

Dit zit-sta bureau is er een dat mooi staat in ieder kantoor dankzij zijn moderne en strakke look. Het frame is gemaakt van stevig metaal en heeft een elegante zwarte kleur. De kleur van het houten tafelblad kun je helemaal zelf kiezen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden: zwart, esdoorn, mahonie, bamboe of wit en esdoorn.

 

Het leuke van een zit-sta bureau op maat is dat het perfect bij je kantoor past. En er zijn nog extra opties: kabelbeheer, een toetsenbordlade en een tafelfiets. Door een systeem voor je kabels toe te voegen, heb je nooit meer last van vervelende kabels en kun je in alle veiligheid werken. Een toetsenbordlade bespaart je plaats. En met een tafelfiets kun je tijdens het werken je benen actief houden om zo je bloedsomloop te verbeteren. Aan jou de keuze welke accessoires je bijbestelt!

Rust op de werkvloer

Dit zit-sta bureau laat je je werk optimaal uitvoeren. Welke baan je ook hebt, het is altijd belangrijk dat je je goed kan concentreren. En dat lukt zeker met dit elektrisch zit-sta bureau. Want doordat het minder dan 50 dB produceert, kun jij je volledig op je werk richten zonder dat je last hebt van een vervelend geluid.

Vermijd lichamelijke klachten

De E7Q is een elektrisch zit-sta bureau. Je kun het verstellen in de hoogte door simpelweg op knopjes te duwen. Zo zit je altijd in de perfecte positie en heb je nooit last van rug- of nekklachten. Dit verstelbare bureau geeft je ook de mogelijkheid om zowel staand als zittend te werken. Het is bewezen dat het voordelig is voor je gezondheid om zit en staand werken regelmatig af te wisselen. Dat is immers beter voor je bloedsomloop, spieren en gewrichten. Doordat dit zit-sta bureau 4 motoren heeft, is het tevens krachtiger en sneller dan andere bureaus.

 

Ontdek ook onze andere ergonomische meubels

Wil je genieten van nog meer comfort tijdens het werk? Dan loont het de moeite om ook onze andere ergonomische kantoormeubelen te ontdekken. Zo kun je al meteen een ergonomische bureaustoel bijbestellen. Ook kantooraccessoires vind je terug in ons assortiment. Het grote voordeel van ergonomische meubels kopen bij FlexiSpot is dat je zeker bent van de allerbeste kwaliteit.

 

Je neemt bovendien geen risico, want bij ons EQ7 zit-sta bureau krijg je maar liefst 10 jaar garantie! Heb je nog vragen over dit zit-sta bureau of andere ergonomische meubels en accessoires uit ons assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail (info.nl@flexispot.com) of LiveChat!