Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

2023 Het jaar van de Flexi innovatie!

10 januari 2023

Gezond eten en voldoende bewegen zijn belangrijk om fit te blijven. Wist jij dat je vanachter je bureau aan je gezondheid kunt werken en zelfs kunt trainen? Hoe? Dat leggen wij hier verder uit!

 

Goede voornemens

Ieder jaar maken we weer goede voornemens. De meest populaire voornemens om het nieuwe jaar mee in te gaan hebben te maken met onze gezondheid. Minder drinken, stoppen met roken, gezonder eten, meer bewegen. Het slagingspercentage van deze ingenomen voornemens is helaas schrikbarend laag. Slechts één van de 6 goede voornemens wordt werkelijkheid.

Op onze steun kunt u rekenen!

Wij van Flexispot willen u daarom hierbij een handje helpen. Hoe? Heel eenvoudig! Door aan úw geestelijke en lichamelijke gezondheid te werken, ook al bent u zelf met wat anders bezig.

Of u nu achter een bureau zit te werken of slaapt, ons speciaal ontworpen kantoormeubilair zorgt voor flexibiliteit en geeft een actieve ondersteuning daar waar het nodig is.

Fit worden op kantoor

Heb jij wel eens nagedacht over waarom je toch zo moe bent, terwijl je de hele dag op je gat achter je bureau hebt gezeten? Geen energie om na het werk of de studie nog wat te ondernemen? Lees dan snel verder!

 

Lang in één bepaalde houding zitten is niet alleen vermoeiend, maar kan ook enorme gezondheidsrisico’s tot gevolg hebben: nek- en rugklachten, hoofdpijn, tennisarm, opgezwollen voeten, maar ook futloosheid,  snurken en slaapapneu worden in verband gebracht met een slechte houding.  

 

Wég met dat ouderwetse, stationaire kantoormeubilair. Wellness en flexibiliteit zijn de kernwoorden van 2023. Niet alleen in dat wekelijkse uurtje in de gym of tijdens de yoga, maar ook op de plekken waar we de meest belangrijke tijd van de dag doorbrengen: op kantoor en in ons bed.

Een bureau dat past

Toen in de jaren ‘90 van de vorige eeuw de computer zijn intrede deed, veranderde er heel veel op de werkvloer. In plaats van naar de postbak of een andere locatie lopen bleven we steeds meer op onze plek vastgelijmd zitten. ‘Opstaan hoeft niet meer! Heerlijk!’, dachten we in het begin naïef. Maar toen kwamen de klachten. Het lang achter de computer zitten veroorzaakte muis polsen, tennisarmen, rugpijnen en oogklachten. De ergonoom moest eraan te pas komen om aan ons uit te leggen hoe we beter moesten gaan zitten. Helaas kwamen de ergonomische adviezen vaak als mosterd na de maaltijd. Ook het stijve en onwillige kantoormeubilair hielp niet echt mee.

Het zit-sta bureau

Dat het ook anders kan bewijst FlexiSpot met haar nieuwste collectie bureauartikelen en kantoormeubilair.

 

Wel eens van een zit-sta bureau gehoord? Deze prachtig vormgegeven bureau’s zijn super flexibel! Met één handomdraai of druk op de knop zet je het tafelblad hoger of lager. En dit heeft veel meer voordelen dan je denkt!

 

  • Een bureau delen

Deel jij je bureau met je kinderen? Of met een collega die veel groter of kleiner is dan jou? Nu kan je het bureau gemakkelijk in hoogte aanpassen. Het elektronisch in hoogte verstelbare bureau biedt de mogelijkheid om maar liefst 4 voorkeurstanden te onthouden.

 

  • Verbeterde samenwerking

Hoe vaak komt het voor dat je collega met een gekromde rug over je schouder mee staat te kijken? Of dat je met zijn drieën ongemakkelijk achter 1 bureau probeert te zitten voor een presentatie? Draai simpelweg je bureau omhoog zodat iedereen goed zicht heeft. Het bureaublad van het zit-sta bureau kan zo hoog gedraaid worden dat je er staand aan kunt werken!

 

  • Gezond voor lichaam en geest

Urenlang zitten afwisselen met af en toe staan is goed voor de bloedsomloop. Een betere bloedsomloop voorkomt gezwollen extremiteiten en stijfheid van het skelet.

Daarnaast zorgt een verbeterde bloedsomloop ook voor meer zuurstoftransport naar de hersenen, wat de creativiteit weer ten goede komt. Wanneer je om de 2 uur 10 minuten gaat staan ben je niet alleen meer creatief, maar zal je je aan het einde van de dag ook minder moe voelen!

 

Wist je trouwens dat je deze bureaus helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen? Kies uit verschillende kleuren, dieptes, breedtes, of kies voor het dubbele bureaublad, extra lades, kabelgootjes verstelbare monitorstandaards, laptopstandaards en veel meer!

De beste bureaustoelen zijn onze flexi stoelen!  

Dat de perfecte kantoorstoel niet lelijk hoeft te zijn wordt hier wel weer bewezen.

Onze verstelbare bureaustoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook uit ergonomisch oogpunt uitermate aantrekkelijk. De kantoorstoelen van FlexiSpot zijn vervaardigd van de nieuwste, oersterke materialen die zacht en comfortabel aandoen.

 

De stoelen en de armleuningen zijn afzonderlijk in hoogte verstelbaar. Ook de kromming van de rug en de vering zijn super gemakkelijk aan te passen. De 5 poten met ijzersterke zwenkwieltjes zorgen voor nog meer stabiliteit en flexibiliteit.

De fitness deskbike

De trend van 2023 is alles opnieuw uitvinden. Woorden als ‘vrijheid, functionaliteit, wellness en esthetiek’ staan bij FlexiSpot centraal.

 

Lekker fietsen terwijl je in een videocall vergadering zit of online de krant leest? De fitness deskbike is voorzien van een verstelbare rugleuning, zodat je niet in de racehouding achter je bureau hoeft te zitten.

 

Een nog snellere optie is de tafelfiets of de homebike. Deze hybride tussen een hometrainer en flexdesk is voorzien van een verstelbaar bureaublad zodat je al fietsend kunt legpuzzelen, laptoppen, of je ontbijt naar binnen kunt werken.

Het flexi bed!

Dat een goede nachtrust heel erg belangrijk is hoeven we waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Tijdens de nacht herstelt ons lichaam zich en worden de hersenen gereset.

Maar wanneer je rugpijn hebt of bijvoorbeeld zwanger bent kan het moeilijk zijn de juiste slaaphouding te vinden.

 

De lattenbodem van FlexiSpot is geselecteerd op kracht en flexibiliteit. Het onverwoestbare, strak vormgegeven frame is elektrisch verstelbaar. Met één druk op de knop kunnen de voeten omhoog gebracht worden of het ruggedeelte in een zittende houding worden gebracht. Dit bed is ideaal voor mensen die wat ouder zijn of om een andere reden moeite hebben met opstaan. Daarnaast is het verstelbare bed een echte luxe voor mensen die het liefst in bed liggen. En dat willen we allemaal wel, toch?