Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

November Aanbiedingen: Kortingen en Deals!

01 november 2023

November Aanbiedingen: Kortingen en Deals!

November is hier en bij FlexiSpot zijn we opgetogen om je een maand vol ongelooflijke kortingen en speciale aanbiedingen te presenteren die je niet wilt missen. Van Singles' Day tot Black Friday, hebben we voor ieder wat wils. Blijf lezen om onze fantastische november aanbiedingen te ontdekken!

1. Singles' Day Speciaal (1 nov - 12 nov)

Ben je klaar om Singles' Day in stijl te vieren? FlexiSpot heeft alles wat je nodig hebt met een exclusieve korting van 11% voor de hele website! Gebruik de code SD2023 tijdens de actieperiode om van dit fantastische aanbod te profiteren. Let op: deze code kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Mis deze kans niet om je werkplek te upgraden!

2. Black Friday Opwarming (13 nov - 23 nov)

Maak je klaar voor de ultieme opwarming voor Black Friday! Tijdens deze periode bieden we een ongelooflijke deal aan op onze 4-poots  zit-sta bureau E7Q. Hier is wat je moet weten: Deelnemers kunnen een kortingscode claimen tussen 13 november en 23 november.

De code biedt een extra korting van €50 bovenop de Black Friday-prijs. Dit betekent dat je de E7Q kunt kopen voor slechts €599,99 met de exclusieve code, in vergelijking met de reguliere prijs van €649,99 (zonder de €50 extra korting). Klanten kunnen deze code ook gebruiken tijdens het Black Friday-weekend (24 nov - 27 nov). Ontdek meer over de E7Q en profiteer van dit aanbod op onze website. Markeer ook 13 november in je agenda, want dan zullen we speciale Black Friday deals en aanbiedingen vooraf bekendmaken. Het is de perfecte gelegenheid om je winkelplannen vooraf te maken!

3. Black Friday Extravaganza (24 nov - 27 nov)

Black Friday is eindelijk hier en het is tijd om te genieten van de laagste prijzen van het jaar op veel van onze producten, waaronder sta-bureaus, gaming bureaus, stoelen en relaxfauteuils. Mis deze kans niet - het komt slechts eenmaal per jaar voor! Speciale Black Friday deals en aanbiedingen zijn beschikbaar en sommige gelukkige klanten kunnen zelfs 100% cashback op hun bestellingen ontvangen.

Speciale Aanbieding voor November (1 nov - 30 nov)

Naast onze spannende evenementen hebben we fantastische kortingen op een selectie van producten gedurende november. Bekijk deze ongelooflijke aanbiedingen:

- Bureau E5: Oorspronkelijke prijs €399,99, Aanbiedingsprijs €269,99 (33% korting) met code BFE5. Koop het hier.

- Bureau EW8: Oorspronkelijke prijs €499,99, Aanbiedingsprijs €399,99 (20% korting) met code BFEW8. Koop het hier.

- Bureau E8: Oorspronkelijke prijs €499,99, Aanbiedingsprijs €369,99 (26% korting) met code BFE8. Koop het hier.

- Relaxfauteuil XC2: Oorspronkelijke prijs €259,99, Aanbiedingsprijs €169,99 (23% korting) met code BFXC2. Koop het hier.

- Stoel BS8 Pro: Oorspronkelijke prijs €469,99, Aanbiedingsprijs €319,99 (32% korting) met code BFBS8P. Koop het hier.

Het is belangrijk op te merken dat de kortingen op deze vijf producten hetzelfde zijn als die tijdens Black Friday - de laagste prijzen van het jaar. Dit betekent dat klanten die voor deze producten kiezen, Black Friday-prijzen alvast kunnen beleven.

Ons doel

Bij FlexiSpot zetten we ons in om je de beste producten en deals te bieden om je werkruimte te verbeteren. Mis onze spannende november aanbiedingen niet en zorg ervoor dat je deze speciale data in je agenda markeert. Upgrade je werkruimte en geniet van de voordelen van ergonomisch meubilair tegen onverslaanbare prijzen. Veel winkelplezier!

We hopen dat je deze blogpost informatief en nuttig vindt. Als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel winkelplezier en geniet van je vernieuwde werkplek!