Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 5% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Profiteer van de geweldige nieuwjaarsaanbiedingen van FlexiSpot

01 januari 2024

Ben jij klaar om het nieuwe jaar knallend te beginnen? Als u op zoek bent naar onverslaanbare aanbiedingen voor ergonomische bureaus, stoelen, fauteuils en opbergoplossingen, hoeft u niet verder te zoeken! FlexiSpot, een gerenommeerde leider op het gebied van ergonomisch kantoor- en thuiskantoormeubilair, biedt van 1 januari tot 31 januari 2024 vele verbluffende kortingen die uw werkruimte en comfort zullen verbeteren.

Wat staat je in januari te wachten bij FlexiSpot?

De meesten van jullie hebben veel goede voornemens gemaakt, waaronder misschien beter voor je gezondheid zorgen of meer geld besparen. Met beide kunnen wij u helpen!

1. Ontdek onze exclusieve nieuwjaarsaanbiedingen: Maak kennis met de opwindende aanbiedingen van FlexiSpot voor ergonomische bureaus, stoelen, fauteuils en opbergoplossingen, waarmee u toegang krijgt tot eersteklas meubilair tegen onverslaanbare prijzen.

2. Maximaliseer comfort en productiviteit: ontdek hoe ergonomisch meubilair een revolutie teweeg kan brengen in uw werkruimte en uw comfort en productiviteit kan verhogen.

3. Wat FlexiSpot voor u kan doen : Ontdek de aanzienlijke kortingen en besparingen waarvan u kunt profiteren, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om uw droomwerkruimte te creëren.

4. Ontdek het productassortiment: Ontdek het gevarieerde productassortiment van FlexiSpot, variërend van ultramoderne sta-bureaus tot ergonomische stoelen, om het perfecte product voor uw behoeften te vinden.

5. Ontvang de beste deals: we geven u tips over hoe u het maximale uit deze deals kunt halen, zodat u geen enkele besparing misloopt.

Laten we nu eens kijken naar de details van de FlexiSpot nieuwjaarsaanbiedingen, te beginnen met de opmerkelijke ergonomische in hoogte verstelbare bureaus:

Onverslaanbare nieuwjaarskortingen op in hoogte verstelbare bureaus

In januari kun je de volgende producten tegen een onverslaanbare prijs aanschaffen:

1. Elektrisch verstelbaar tafelframe E7

● Originele prijs: € 469,99

● Winkelprijs: € 319,99

● Korting: €150 (32%)

Met het elektrisch in hoogte verstelbare E7 tafelonderstel wissel je eenvoudig tussen zit- en stapositie. Ervaar de voordelen van een gezonder beroepsleven en profiteer tegelijkertijd van aanzienlijke besparingen.

2. Elektrisch in hoogte verstelbaar tafelonderstel E5

● Originele prijs: € 399,99

● Verkoopprijs: € 269,99

● Korting: €130 (32%)

Moderniseer uw werkplek met het E5 elektrisch in hoogte verstelbare tafelonderstel , ontworpen voor maximaal comfort en gemak. Zeg vaarwel tegen ongemak en hallo tegen ergonomisch geluk.

3. Dubbelmotorig elektrisch verstelbaar tafelonderstel E2Q met vier poten

● Originele prijs: € 549,99
● Winkelprijs: € 329,99
● Korting: € 220 (40%)

Het E2Q in hoogte verstelbare tafelonderstel met twee motoren en vier poten is een bewijs van FlexiSpot's toewijding aan kwaliteit. Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit tegen een onverslaanbare prijs.

4. Elektrisch in hoogte verstelbaar bureau EG1

● Origineelprijs: € 239,99
● Winkelprijs: € 169,99
● Korting: € 70 (29%)

Wie op zoek is naar een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding, vindt met het in hoogte verstelbare bureau EG1 wat hij zoekt . Het is ontworpen om uw game-ervaring te verbeteren en tegelijkertijd geld te besparen.

5. Elektrisch in hoogte verstelbaar bureau EF1

● Originele prijs: € 259,99
● Verkoopprijs: € 189,99
● Korting: € 70 (27%)

Het EF1 in hoogte verstelbare bureau is betaalbaar en stijlvol tegelijk. Het is perfect voor iedereen die kwaliteit eist zonder compromissen.

Nieuwjaarsaanbieding in januari voor ergonomische bureaustoelen
Ook als u regelmatig wisselt tussen staand en zittend werken, is een ergonomische bureaustoel een must voor uw gezondheid. Profiteer van de mooie januarikortingen om een ​​van deze stoelen veilig te stellen.

1. Ergonomische bureaustoel, iF DESIGN AWARD BS13
● Origineelprijs: € 699,99
● Winkelprijs: € 499,99
● Korting: € 200 (29%)

Investeer in uw comfort met de ergonomische bureaustoel BS13 die uw houding ondersteunt en vermoeidheid vermindert - en dat met een uitstekend ontwerp.

2. BS4 Ergonomische Full Mesh Bureaustoel
● Originele prijs: € 269,99
● Verkoopprijs: € 169,99
● Korting: € 100 (37%)

De ergonomische BS4 bureaustoel combineert comfort met betaalbaarheid en zorgt ervoor dat u comfortabel zit tijdens het werken of spelen.

4. Bureaustoel met hanger BS3

● Originele prijs: € 239,99

● Verkoopprijs: € 169,99

● Korting: €70 (29%)

Bent u op zoek naar een ergonomische instapstoel? De BS3 bureaustoel met hanger heeft alles wat je nodig hebt. Het is goedkoop en ondersteunt je.

5. Bureaustoel comfortabel voor kantoor en gaming BS8 Pro
● Origineelprijs: € 469,99

● Winkelprijs: € 349,99

● Korting: € 120 (26%)

Verbeter uw kantoorervaring met de ergonomische BS8 Pro-stoel die luxe en functionaliteit combineert.

Nieuwjaarsaanbieding voor relaxfauteuils
Begin het nieuwe jaar met zelfzorg! Trakteer jezelf op een retraite waar je heerlijk kunt ontspannen.

1. elektrisch verstelbare relaxfauteuil met USB-oplaadpoort X2

● Originele prijs: € 569,99

● Verkoopprijs: € 469,99

● Korting: € 100 (18%)

Ontspan in stijl met de X2 elektrisch verstelbare relaxfauteuil met USB-oplaadpoort voor ultiem comfort en ontspanning.

2. Relaxfauteuil met relaxfunctie XC2

● Originele prijs: € 259,99

● Verkoopprijs: € 169,99

● Korting: € 90  (35%)

De relaxfauteuil XC2 biedt onovertroffen comfort voor iedereen die weinig ruimte heeft en tegelijkertijd geld wil besparen.

Nieuwjaarsaanbiedingen voor opbergoplossingen

Het nieuwe jaar is het perfecte moment om uw thuiskantoor grondig op te ruimen. Onze speciale aanbiedingen in januari zijn precies goed!

1. CB2 Rolcontainer

● Originele prijs: € 199,99

● Verkoopprijs: € 149,99

● Korting: € 50 (25%)

Houd uw werkruimte netjes met de compacte CB2 Rolcontainer die zowel handig als betaalbaar is.

2. Kantoorrolcontainer met lades en wielen RC3

● Origineelprijs: € 159,99

● Winkelprijs: € 129,99

● Korting: € 30 (19%)

Vereenvoudig uw opslagbehoeften met de RC3 rollende kantooropslagcontainer met laden en wielen, perfect om essentiële spullen binnen handbereik te houden.

De nieuwjaarsaanbiedingen van FlexiSpot zijn een geweldige kans om uw werkruimte opnieuw in te richten en uw comfort en productiviteit te verhogen. Met aanzienlijke kortingen op een breed assortiment ergonomisch meubilair kunt u genieten van de voordelen van premiumkwaliteit zonder veel geld uit te geven. Mis deze fantastische aanbiedingen niet en handel snel om uw werkplek ten goede te veranderen.