Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 5% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Meer ontspanning dankzij deze twee relaxfauteuils

28 november 2023

Twee van zulke fauteuils kunnen precies datgene zijn wat u nodig heeft om de stress van het dagelijkse leven van u af te schudden en uzelf te trakteren op een welverdiende pauze.

Deze relaxstoelen zijn ware oases van welzijn in uw huis. Ze zijn meer dan alleen zitplaatsen; Het zijn toevluchtsoorden waar je kunt ontspannen en nieuwe kracht kunt opdoen.

Samen bieden de twee populairste fauteuils niet alleen een plek om te ontspannen, maar toveren ze je huis ook om tot een wellnessoase. Ze geven je de mogelijkheid om elke dag wat tijd vrij te maken om iets goeds voor jezelf te doen en nieuwe energie op te doen.

Waarin verschilt een fauteuil van een bank?

Een relaxfauteuil is een waar juweeltje voor iedereen die waarde hecht aan persoonlijk comfort en ontspanning. In tegenstelling tot een bank, die meer gericht is op gemeenschappelijk zitten, biedt een relaxstoel een eigen wereld van rust en ontspanning. Hij is als een loyale vriend die precies weet hoe jij je het beste voelt.

Stel je voor dat je na een lange dag thuiskomt en je fauteuil op je wacht, klaar om je in de zachte kussens te wikkelen. Een bank kan gezellig zijn, maar een fauteuil vormt zich naar uw lichaam en biedt persoonlijke ondersteuning die u niet op een bank zult vinden. Met onder meer verstelbare rugleuningen en voetsteunen is de fauteuil een oase van ontspanning in je eigen huis.

Een ander voordeel van een fauteuil is de veelzijdigheid ervan. Terwijl een bank vaak groot en kamervullend is, kan een fauteuil makkelijker in verschillende kamers geplaatst worden. Het biedt de vrijheid om uw favoriete plekje in huis te kiezen: met uitzicht op de tuin , naast de open haard of in een rustige leeshoek.

Uiteindelijk is een fauteuil meer dan alleen een meubelstuk; het is een persoonlijke oase van toevluchtsoord. Hier kunt u achterover leunen, de stress van het dagelijks leven vergeten en uzelf onderdompelen in een wereld van welzijn. Voor iedereen die op zoek is naar een ruimte die is afgestemd op zijn of haar behoeften, is een relaxfauteuil de perfecte keuze.

De twee populairste fauteuils

Hieronder laten wij u kennismaken met de twee populairste relaxstoelen. Dit zijn de modellen: relaxstoel met ligfunctie XC2 en elektrisch verstelbare relaxstoel met USB-oplaadpoort X2 van FlexiSpot.

Ontspanningsstoel met ligfunctie XC2

De XC2 relaxstoel met ligfunctie is als een uitnodiging om jezelf te laten vallen in een wereld van comfort. Met zijn moderne en elegante design, verkrijgbaar in zachte tinten lichtgrijs en beige, past deze fauteuil harmonieus in elk interieur. De zacht gevoerde rugleuning en gebogen armleuningen bieden een ideale combinatie van stijl en comfort.

Maar wat de XC2 bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid en functionaliteit. Met een maximale ligpositie van 165° en een verstelbare voetsteun die eenvoudig in elke positie van 0 tot 90 graden kan worden aangepast door op de rugleuning te drukken, biedt de fauteuil een bijna op maat gemaakte ontspanningservaring. Of je nu rechtop wilt zitten, je benen omhoog wilt zetten of helemaal achterover wilt leunen: deze fauteuil past zich aan jouw wensen aan.

De zitting van 55 cm breed en 53 cm diep zorgt samen met een fauteuilhoogte van 103 cm en een zithoogte van 47 cm voor een eersteklas zitervaring. De stoel is robuust gebouwd met een stevig stalen frame en kan een belasting tot 120 kg aan. Ondanks zijn sterkte is de stoel met een gewicht van 22 kg en compacte verpakkingsafmetingen gemakkelijk te hanteren.

Daarnaast biedt de XC2 praktische zijvakken die ruimte bieden voor afstandsbedieningen, boeken of andere kleine spullen. Al deze eigenschappen maken de XC2 tot een perfecte fauteuil voor ontspannen tv-avonden, gezellige leesuurtjes of gewoon om te genieten van een moment van rust. Met de XC2 investeert u in een meubelstuk dat zowel uw levenskwaliteit als uw woonesthetiek zal verrijken.

Elektrisch verstelbare fauteuil met USB-oplaadpoort X2

Ook de elektrisch verstelbare X2 relaxfauteuil met USB-oplaadpoort is een waar meesterwerk van comfort en functionaliteit. Verkrijgbaar in crèmewit, oranje en koffiebruin, deze fauteuil biedt een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met een stoelhoogte van 109 cm, een breedte van 89 cm en een zitdiepte van 54 cm biedt hij voldoende ruimte om languit te liggen en te ontspannen. Het hart van de fauteuil is de elektrische verstelbaarheid, waardoor je met slechts twee knoppen aan de zijkant van de armleuning de perfecte positie tussen zitten en liggen kunt vinden.

Het bijzondere aan deze stoel is de geïntegreerde USB-oplaadpoort, waarmee u uw apparaten gemakkelijk kunt opladen terwijl u ontspant. Nooit meer het vervelende opstaan ​​om je telefoon op te laden: alles blijft binnen handbereik in de X2. De hoogwaardige kunstleren vulling is niet alleen aangenaam voor de huid, maar ook onderhoudsarm, waterdicht en krasbestendig.

Het stevige ijzeren frame van de stoel zorgt voor een uitstekende stabiliteit en kan een belasting tot 165 kg aan. Daarnaast biedt de fauteuil een royale rugleuninghoogte van 70 cm en armleuninghoogtes van 59 cm, die samen met de brede, 22 cm dikke armleuningen een uitstekend zitcomfort garanderen. Dankzij de maximale ligpositie van 142° kun je volledig ontspannen en de wereld om je heen vergeten.

Of u nu leest, tv kijkt of gewoon ontspant: de X2 fauteuil met USB-oplaadpoort is de perfecte plek om achterover te leunen en te genieten van een pauze in het dagelijkse leven. Het is niet zomaar een fauteuil, maar een ervaring van comfort en ontspanning.