Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Maak Kennis Met De Nieuwe Ergonomische Stoel BS14

02 juli 2024

Onze FlexiSpot ergonomische stoelen-expert, Evans, legt uit dat een ergonomische stoel nauwkeurig moet worden ontworpen om in lijn te zijn met de natuurlijke rondingen van het menselijk lichaam. Het moet uitgebreide ondersteuning bieden aan belangrijke gebieden zoals het hoofd, de rug, de lendenstreek en de armen, zodat langdurig zitten niet leidt tot ongemak of vermoeidheid.

Een ergonomische stoel moet ook snelle en gemakkelijke aanpassingen mogelijk maken om te voldoen aan de dynamische zithoudingen van de heupen en benen. Deze aanpasbaarheid helpt bij het behouden van een juiste houding en vermindert de belasting van spieren en gewrichten.

Ontdek de BS14

De Ergonomische bureaustoel BS14 is specifiek ontworpen rondom het anatomische model van het menselijk lichaam. De kennis, ervaring en expertise van een ervaren Britse geregistreerde chiropractor zijn gebruikt om het ontwerp van deze houdingstoel te ontwikkelen. Een professionele rugpijnkliniek in het VK, gespecialiseerd in wervelbehandelingen, heeft onze stoel hooggeprezen vanwege de effectiviteit bij het verlichten van bepaalde symptomen. Het is geschikt voor mensen met uiteenlopende medische aandoeningen, variërend van lumbale spanning tot ischias en hernia, en biedt verlichting van nekpijn, hoofdpijn en pijn in de bovenste ledematen. De BS14 helpt je een ergonomische, correcte en comfortabele houding te behouden door middel van de volgende functies:

--shopstart--{"id":798001,"link":798001,"name":"Ergonomische bureaustoel BS14","shortName":"BS14","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/stoel-bs14-cat-1.jpg","salePrc":499.99,"originalPrc":499.99,"itemFootMarkType":"NEW"}--shopend--

Onafhankelijke lendensteun

De lendensteun kan omhoog en omlaag worden versteld, zodat deze zich aanpast aan de contouren van de rug en de druk op de lumbale wervelkolom vermindert. Dit zorgt ervoor dat je onderrug goed wordt ondersteund, wat essentieel is voor het voorkomen van rugpijn tijdens langdurig zitten.

Snug back tracking

Deze functie zorgt ervoor dat het rugdeel natuurlijk meebeweegt met je lichaamsbewegingen, waardoor aan je dynamische behoeften wordt voldaan. Dit bevordert een actieve zitpositie en voorkomt stijfheid.

8° voorwaartse zitkanteling

Je kunt de zithoek naar voren aanpassen, wat een open heuphoek bevordert. De gekantelde positie helpt de druk op je onderrug te verminderen en stimuleert een natuurlijkere en rechtere houding. Daarnaast helpt deze functie bij het voorkomen van ingezakte houdingen en verlicht ongemakken die gepaard gaan met langdurig zitten door de kernspieren te activeren en de wervelkolom uit te lijnen.

Ondersteunende hoofdsteun

De hoofdsteun is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten en heeft zowel hoogte- als hoekaanpassingen om de perfecte pasvorm voor elke gebruiker te garanderen. Gemaakt van zacht aanvoelend materiaal, volgt het de kromming van je nek, voorkomt het nekproblemen en laat het de spieren van de nek en schouders ontspannen.

Multifunctionele armleuningen

De armleuningen zijn ontworpen om meerdere instelmogelijkheden te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze kunnen omhoog en omlaag, vooruit en achteruit, en naar binnen en naar buiten worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat je armen optimale ondersteuning krijgen in elke zithouding, waardoor spanning in de bovenrug en nek wordt verlicht.

Verstelbare zithoogte

Met de verstelbare zithoogte kun je een hoek van 90 graden bij de knieën behouden, wat de ondersteuning van de onderrug en de bloedsomloop in de benen bevordert en zorgt voor een goede lichaamshouding en minder spanning.

Verstelbare zitdiepte

Deze functie is geschikt voor mensen met verschillende lichaamstypen en voorkomt dat de bloedsomloop naar de benen wordt belemmerd, terwijl de druk in de bil- en dijspieren wordt verminderd. Dit zorgt voor een persoonlijke pasvorm en maximaal comfort.

Waarom kiezen voor de BS14?

De Ergonomische bureaustoel BS14 biedt meer dan alleen basiscomfort. Het is een investering in je gezondheid en welzijn. De verstelbare functies van de BS14 zijn ontworpen om je werkdag comfortabeler en productiever te maken. Of je nu uren achter je bureau werkt of gewoon een comfortabele stoel nodig hebt voor thuis, de BS14 zorgt voor de juiste ondersteuning en aanpasbaarheid.

De stoel is niet alleen geschikt voor mensen zonder medische klachten, maar ook voor mensen met specifieke gezondheidsproblemen zoals lumbale spanning, ischias en hernia. Dankzij de samenwerking met een professionele rugpijnkliniek in het VK, gespecialiseerd in wervelbehandelingen, kun je erop vertrouwen dat de BS14 ontworpen is met een diepgaand begrip van ergonomie en gezondheid.

Conclusie

De BS14 van FlexiSpot is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ergonomische bureaustoel die comfort, ondersteuning en aanpasbaarheid biedt. Met zijn uitgebreide reeks functies, waaronder onafhankelijke lendensteun, snug back tracking, voorwaartse zitkanteling, ondersteunende hoofdsteun, multifunctionele armleuningen, verstelbare zithoogte en zitdiepte, is de BS14 ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Of je nu werkt, studeert of gewoon ontspant, de BS14 helpt je om een goede houding te behouden en ongemak te voorkomen. Voor meer informatie en om de BS14 zelf te ervaren, bezoek de FlexiSpot-website. Investeer in je gezondheid en comfort met de BS14 ergonomische bureaustoel van FlexiSpot.