Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Liefde aan je bureau: FlexiSpot's Valentijnsdag

31 januari 2024

Speciale Aanbiedingen:

E7 - Zit-sta Bureau

Oorspronkelijke prijs: 469,99

Verkoopprijs: 319.99

Verkoopperiode: 1-29 februari

Verhoog je werkervaring met de E7, een geavanceerd in hoogte verstelbaar bureau van FlexiSpot. Dit ergonomische bureau, dat oorspronkelijk geprijsd was voor 469,99, combineert naadloos stijl en functionaliteit, zodat u moeiteloos kunt schakelen tussen zittende en staande posities. Met zijn soepele elektrische hoogteverstelling bevordert de E7 een gezondere en dynamischere werkroutine. Profiteer van onze speciale februari uitverkoop en transformeer je werkplek met de E7 voor slechts 319,99, goed voor een besparing van 150. Herdefinieer je manier van werken en ervaar de perfecte combinatie van design en functionaliteit gedurende de hele maand.

Deal: Bespaar 150 op het in hoogte verstelbare bureau E7 tijdens onze uitverkoop in februari.

E7L Zit-sta Bureau Met Hoek

Oorspronkelijke prijs: 569,99

Verkoopprijs: 499,99 dollar

Verkoopperiode: 1-29 februari

Maak kennis met de E7L - een eersteklas in hoogte verstelbaar bureau met een hoek ontwerp, gemaakt om uw werkruimte te verbeteren. Met een prijs van 569,99 is dit bureau een bewijs van FlexiSpot's toewijding aan vakmanschap. De E7L heeft een vergroot werkoppervlak, zodat je je spullen gemakkelijk kunt ordenen. Geniet van de ergonomische voordelen van hoogteverstelling binnen handbereik voor een persoonlijke en comfortabele werkervaring. De E7L is exclusief verkrijgbaar van 1-29 februari voor de gereduceerde prijs van 499,99. Verhoog je werkplek en herdefinieer je manier van werken met dit geavanceerde en functionele sta-bureau.

Deal: Bespaar 70 op het in hoogte verstelbare bureau E7L met hoek tijdens onze uitverkoop in februari.

BS11 Pro - Ergonomische Stoel

Oorspronkelijke prijs: 499,99

Verkoopprijs: 399,99

Verkoopperiode: 1-29 februari

Ontketen comfort en productiviteit met de BS11 Pro, een hoogwaardige ergonomische stoel die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw dynamische werkroutine. Deze stoel kost 499,99 en is voorzien van geavanceerde stabiliteit en een ruim ontwerp, waardoor stijl en functionaliteit naadloos in elkaar overgaan. Tijdens onze uitverkoop in februari is de BS11 Pro verkrijgbaar voor de onweerstaanbare uitverkoopprijs van 399,99, zodat je kunt investeren in een ergonomische stoel van hoge kwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van je budget. Maximaliseer je comfort en efficiëntie op je werk met de BS11 Pro, een essentiële aanvulling voor elke professionele werkplek.

Deal: Bespaar 100 op de BS11 Pro ergonomische stoel tijdens onze februari sale.

XC2 - Relaxfauteuil

Originele prijs: 259,99

Verkoopprijs: 169.99

Verkoopperiode: Februari 1-29

Ervaar ontspanning als nooit tevoren met de XC2, een compacte en betaalbare relaxstoel. De XC2, die oorspronkelijk geprijsd was voor 259,99, biedt een praktisch en ruimtebesparend ontwerp zonder in te leveren op kwaliteit. Met zijn stevige constructie en soepele verstelmechanisme biedt deze stoel de flexibiliteit om moeiteloos je perfecte comfort positie te vinden. Grijp de hele maand februari je kans om de XC2 te kopen voor de ongelofelijke uitverkoopprijs van 169,99. Upgrade je ontspanningsruimte zonder de bank te breken en geniet van de voordelen van een gezondere zit optie. Omarm een nieuw niveau van comfort en functionaliteit in je dagelijkse routine met de XC2.

Deal: Bespaar 90 op de XC2 relaxstoel tijdens onze uitverkoop in februari.

XL3 - Relaxfauteuil Met Massagefunctie

Originele prijs: 499,99

Verkoopprijs: 369,99

Verkoopperiode: 1-29 februari

Verhoog je relax ervaring met de XL3, een relaxstoel met massagemogelijkheden - de perfecte mix van stijl en functionaliteit. De XL3, oorspronkelijk geprijsd voor 499,99, is ontworpen om een statement te maken in elke ontspanningsruimte. Met zijn ruime ontwerp en elegante kenmerken verbetert deze stoel zowel de esthetische als de praktische aspecten van je zithoek. Nu, tijdens onze februari uitverkoop, is de XL3 verkrijgbaar voor de gereduceerde prijs van 369,99, waardoor dit het ideale moment is om te investeren in een eersteklas relaxstoel met massage. Mis de kans niet om je ontspanningsruimte opnieuw te definiëren met de XL3 en geniet van de perfecte balans tussen vorm en functie.

Deal: Bespaar 130 op de XL3 relaxstoel met massage tijdens onze uitverkoop in februari.

Side-wide korting:

Geniet van 12 februari tot 18 februari van 10% korting op de hele site door de code "LIEFDE" te gebruiken. Het is de perfecte gelegenheid om je werkplek om te toveren in een oase van liefde.

Valentijnsdag Social Media Campagnes:

Doe mee aan onze speciale Valentijns Campagnes op officiële mediaplatforms. Doe mee door de bron te raden van screenshots uit romantische films en door te zoeken naar producten met roze elementen op de FlexiSpot site. Er liggen spannende prijzen te wachten op deelnemers, die een vleugje liefde toevoegen aan je online ervaring.

Schrijf je in en win:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een exclusieve korting van 8%. Bovendien maak je kans op het felbegeerde bureau E7. Dubbele winst: besparing en een potentiële bureau-upgrade voor je werkplek.

Omarm deze Valentijnsdag de liefde voor je werkplek met de exclusieve kortingen en leuke evenementen van FlexiSpot. Upgrade je bureau met producten van hoge kwaliteit en profiteer van besparingen op de hele site. Mis de spannende social media-campagnes en de kans om een bureau E7 te winnen niet door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Verspreid de liefde aan je bureau met FlexiSpot!