Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Leden profiteren van exclusiviteit

10 mei 2023

Profiteer volledig van FlexiSpot en word geheel kosteloos lid; zo profiteert u van exclusieve aanbiedingen, een prestigieuze klantenservice, gepersonaliseerde coupons en lucratieve winacties.

Als lid bij FlexiSpot bent u altijd een stapje voor. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens Brand Day, alleen als u lid bent, profiteren van hoogwaardige producten die worden verkocht voor slechts één euro per dag. Ook kunt u het hele jaar door genieten van gepersonaliseerde kortingen en andere privileges.  


Waar kan ik van profiteren als lid bij FlexiSpot?

Allereerst kunt u geheel gratis lid worden van FlexiSpot. Het kost u dus daadwerkelijk niets, waardoor u niets te verliezen heeft. Door het aangaan van een lidmaatschap, geniet u van een breed palet aan voordelen. Zo verdient u punten met iedere bestelling die u maakt en wordt u rijkelijk beloond voor uw aankopen. De punten die u behaald met iedere succesvolle bestelling die u plaatst, kunt u vervolgens na een bepaalde hoeveelheid inwisselen voor uw favoriete producten.

Ook ontvangt u gepersonaliseerde coupons, zodat u alleen krijgt wat relevant is voor uw smaak en voorkeur. Zo kunt u dus genieten van kortingen die speciaal voor u zijn geselecteerd, exclusief voor u als lid. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u als gewaardeerd lid ook meedoen aan trekkingen om allerlei leuke en interessante prijzen te winnen. Daarbovenop kunt u ook uw punten inzetten om te draaien aan het rad van fortuin, waardoor u kunt worden verrast met wat u wint. Ook profiteert u als lid van een prestigieuze klantenservice, omdat er extra veel aandacht wordt besteed aan leden. Als lid kunt u dus profiteren van exclusiviteit, alsof u een VIP bent bij FlexiSpot. Uiteraard geniet u als lid ook van exclusieve kortingen, die alleen maar voor u gelden.


Hoe verzamel ik punten bij FlexiSpot?

Wat betreft het verzamelen van punten, gaat het sneller dan u denkt. Immers, u ontvangt al een welkomstgeschenk van maar liefst 50 punten wegens uw registratie bij FlexiSpot. Ook wordt u beloond met iedere aankoop die u doet. Wat betreft het aantal punten, verdient u concreet gezien één punt voor iedere euro die u uitgeeft. Ook verdient u 50 punten door te abonneren op de nieuwsbrief, wat ook in uw eigen voordeel is. Zo hoeft u nooit meer een interessante aanbieding of een nieuw product te missen en blijft u altijd op de hoogte.

Ook ontvangt u door het volgen van FlexiSpot op sociale media 30 punten. Een andere manier om punten te verdienen, is door FlexiSpot aan anderen aan te bevelen. Bij iedere succesvolle bestelling, ontvangt u punten ter waarde van maar liefst twee keer het orderbedrag. Als een van uw buren, familieleden, vrienden of kennissen bijvoorbeeld een succesvolle bestelling van 10 euro plaatst, ontvangt u maar liefst 20 punten. Voor een aanbeveling wordt u dus dubbel beloond. 


Wat is het verschil tussen normale klanten en leden?

Wellicht zou u, naast het puntensysteem, willen weten wat het verschil is tussen u en een normale klant die geen lid is. Ter illustratie kunt u aan Brand Day denken, waar zowel normale klanten als leden kunnen profiteren van gratis bestellingen. Tijdens deze dag kunt u profiteren van een gratis bestelling als u als een van de eersten een bestelling plaatst, namelijk als u één van de vijf mensen bent. Bij FlexiSpot kunnen de eerste vijf klanten die een bestelling tijdens Brand Day (22/05, 25/05, 26/05) afronden en de betaling succesvol uitvoeren, geheel gratis bestellingen ontvangen. Dit werkt als volgt. Als u behoort tot een van de eerste vijf klanten die de bestelling afrondt en betaalt, dan krijgt u het bedrag van uw bestelling terug. U kunt dan binnen 24 uur na betaling een e-mail van de klantenservice verwachten. Ook worden de desbetreffende winnaars bekend gemaakt op sociale media.

Echter, tijdens Brand Day hebben leden nog meer voordeel. Immers, de eerste vijf  mensen (dit is exclusief voor leden) die succesvol een kortingsbon verzamelen, zijn gekwalificeerd om het bijbehorende product voor een belachelijk laag bedrag van één euro te krijgen. Dit kan gaan om producten die normaal gesproken honderden euro’s waard zijn.

Tijdens de Brand Day wordt een hoogstaand product verkocht voor 1 euro per dag, met een maximum van 5 producten. Hoe werkt dit precies voor leden? De eerste vijf mensen die met succes een kortingsbon verzamelen op onze landingspagina voor de Brand Day, komen hiervoor in aanmerking. Als u geen lid bent, kunt u hier niet aan meedoen. Dit is dus een uitstekend voorbeeld van het voordeel van leden ten opzichte van niet-leden bij FlexiSpot. U mist anders daadwerkelijk geweldige deals.

Bovenstaand voorbeeld is een concrete illustratie van waar u van kunt genieten als lid bij FlexiSpot. Tijdens Brand Day kunt u dus een geweldig, retro in hoogte verstelbaar bureau EHD5, ter waarde van 649,99 euro, voor slechts 1 euro krijgen. Het is belangrijk om er snel bij te zijn, want alleen de eerste vijf leden die de kortingsbon claimen, kunnen hiervan profiteren.

Dit laat zien dat u als lid bij FlexiSpot kunt genieten van veel interessante deals. Immers, als klant geniet u van FlexiSpot, maar als lid haalt u er écht alles uit.


Als lid profiteert u meer dan als klant

 

Verdien gemakkelijk punten bij FlexiSpot. Of het nu gaat om het plaatsen van bestellingen, een welkomstgeschenk of het volgen van FlexiSpot via sociale media; er zijn veel manieren om snel en gemakkelijk punten te verzamelen. Als lid kunt u vervolgens de punten inwisselen voor gratis producten, kortingen of een draai aan het rad van fortuin. Ook kunt u genieten van een veel verfijndere klantenservice ervaring. U kunt rekenen op een razendsnelle en adequate afhandeling.

Ook kunt u genieten van exclusieve deals, zoals wanneer u tijdens Brand Day als een van de eerste vijf leden er snel bij bent en de kortingsbon inzamelt om een kwalitatief hoogwaardig product voor maar 1 euro te krijgen. Kortom: als lid bij FlexiSpot heeft u meer privileges dan wanneer u een anonieme klant bent. Als lid wordt u extra gewaardeerd en ook beloond. Zo heeft u een optimale ervaring bij FlexiSpot en hoeft u nooit meer wat te missen.