Gratis bezorging in NL en BE
10% kortingscode voor alle: POWER
Tot 10 jaar garantie

Kerstdecoratie-ideeën voor elke kamer in huis

30 november 2023

Ben jij gepassioneerd door Kerstmis? Vervolgens wacht u geduldig totdat uw huis klaar is voor deze speciale tijd van het jaar. Je hoeft geen gigantische kerstboom te kopen of een klimmende kerstman op het terras te installeren, want ook de kleine details getuigen van jouw enthousiasme voor dit jubileum. Hieronder bieden wij u de beste kerstdecoratie-ideeën, zodat elke hoek van uw huis gevuld is met de feestelijke sfeer van deze data. Bekijk de meest interessante voorstellen om uw thuiskantoor , woonkamer of kinderkamer te decoreren!

Versier je werkruimte voor Kerstmis

Als je op afstand werkt, ben je zeker up-to-date als het om kantoormeubilair gaat. Als u een heftafel zoals dit E7 Pro-bureau heeft , die opvalt door de manier waarop functionaliteit en esthetiek worden gecombineerd, volgen hier enkele ideeën om deze voor Kerstmis te personaliseren. Om uw tafel een beetje kleur te geven, kunt u bijvoorbeeld een kleine kerstboom op het bureau plaatsen of een kenmerkende plant van dit seizoen zoals de Kerstster. Dankzij de robuustheid van dit in hoogte verstelbare bureau in uw thuiskantoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken, omdat de buitengewone weerstand wordt gecombineerd met stabiliteit, waardoor voorwerpen niet bewegen tijdens het stijgen of dalen.

Op de belangrijkste kerstdagen kunt u zelfs nog een stap verder gaan in kantoordecoratie en een slinger om uw ergonomische stoel BS12 Pro wikkelen . Het comfort en de warmte die deze stoel uitstraalt, zullen gecombineerd worden met een prachtige kerstesthetiek. Maak ten slotte van de gelegenheid gebruik om andere voorwerpen met een kerstthema in uw pegboard-organizer op te nemen . Je kunt er bijvoorbeeld de kerstkaarten aan hangen die je van je dierbaren krijgt, een zinnetje dat goede wensen voor deze data overbrengt of een kerstversiering die je daar liever neerzet in plaats van in de boom.

Versier de woonkamer of hobbykamer

De kamer waar u waarschijnlijk het grootste deel van uw tijd doorbrengt, verdient het ook om voor de gelegenheid versierd te worden. Heeft u nog geen relaxfauteuil? Wij raden u aan om u 100% los te koppelen van het werk in de XC2 relaxfauteuil , die u zal verrassen met zijn betaalbare prijs en comfort, maar wellicht bent u ook geïnteresseerd in de X2 elektrische fauteuil . Kunt u zich voorstellen dat u een dutje doet en kerstfilms kijkt met een deken met kerstthema? Zonder twijfel een extra welzijn waardoor u op zaterdag thuis blijft.

Voor die luie middagen is er niets fijner dan een verstelbaar nachtkastje bij de hand te hebben waar je ook op de bank van kunt snoepen van de kerstkoekjes die je samen met je dierbaren hebt klaargemaakt. Je kunt het versieren met een rendierplacemat en andere kerstmotieven en zelfs nadenken over andere details, zoals het toevoegen van enkele gouden, groene of rode servetten die perfect bij deze data passen.

Hoe versier je je CB10 multifunctionele kledingkast voor Kerstmis ? Een dergelijk meubelstuk geeft veel speelruimte. Je kunt er een lichtslinger in verwerken of zelfs de kerststal op deze kast plaatsen. Als u zelfs met Kerstmis de voorkeur geeft aan minimalistische decoratie, kunt u altijd een kleine dennenboom of een ander decoratief object plaatsen als knipoog naar deze feestdagen.

Vul de kinderkamer met Kerstmis

De kleintjes in huis zijn vol kerstsfeer! En het is onmogelijk om niet besmet te raken. Ze houden van de lichtjes en versieringen op straat en zijn vast en zeker erg enthousiast over de komst van de feestdagen. Daarom is het ook handig dat Kerstmis uw meest besloten ruimte binnendringt. Je studiebureau kan de hele maand december veel voor je doen. Zelfs als ze op vakantie zijn, is het normaal dat ze in hun vrije tijd gaan zitten en studeren. Ze zullen zich nog meer geïnspireerd voelen als hun uitklaptafel voor de gelegenheid versierd is! Bijvoorbeeld met een kerstkaart of een door hen gemaakt knutselwerkje. Als het bureau is voorzien van een haak, zoals het geval is bij het SD2 verstelbare kinderbureau , kun je er een ornament aan ophangen zoals de kerstman, een glimmende bal of een ster.

Personaliseer uw ergonomische stoel ook met een kerstkussen, waardoor de kleintjes comfortabeler zullen zitten tijdens de studeersessie. Je kunt zelfs een paar kerstsokken aan de hengsels hangen en wie weet vind je ze de volgende dag wel gevuld met snoep!

Bij FlexiSpot begeleiden wij uw dagen en de belangrijkste data van het jaar met functioneel en zeer veelzijdig meubilair. Al onze verhoogde bureaus of ergonomische stoelen kunnen de beste bondgenoot van uw kerstdecoratie worden! Geniet van deze feestdagen met uw dierbaren en blijf op de hoogte van de verrassingen die we tijdens Kerstmis voor u hebben voorbereid.