Gratis bezorging in NL en BE
Code: ZOMER10 | 10% korting voor alle
Tot 10 jaar garantie

Hoe Je Het Flexispot in Hoogte Verstelbaar Bureau Goed Onderhoudt

26 juli 2022

Bureauwerk kan bijzonder zwaar zijn voor het lichaam, vooral voor de rug en de nek, omdat het niet natuurlijk is voor het menselijk lichaam om de hele dag veel te zitten. De beste oplossing om dit te voorkomen is een in hoogte verstelbaar bureau. Zit sta bureaus hebben ook veel voordelen, maar in hoogte verstelbare bureaus bieden het beste van twee werelden.

Het inrichten en onderhouden van uw droomwerkplek is belangrijk om een prettige werkomgeving voor uzelf te creëren. Met een beetje tijd en moeite houdt u uw FlexiSpot in hoogte verstelbaar bureau in topvorm.

Over het algemeen zijn onze bureaus bij FlexiSpot vrij onderhoudsvriendelijk en hebben ze niet veel nodig om in goede staat te blijven. Toch wil je weten hoe je ze moet onderhouden na dagelijkse slijtage. Hieronder kunt u lezen hoe u dat kunt doen.

1. Preventie Komt Op De Eerste Plaats

Problemen in de toekomst voorkomen is veel gemakkelijker dan ze later proberen te verhelpen. Er zijn veel kleine dingen die u kunt doen om uw Flexispotbureau gezond te houden en een lange levensduur te bevorderen. Hoewel het van essentieel belang is om uw werkplek georganiseerd te houden, zijn er nog andere dingen die u kunt doen om uw bureau in goede conditie te houden.

Een eenvoudige stap is om altijd onderzetters te gebruiken voor elk drankje of elke vloeistof die u op uw bureau zet. Zet kopjes en mokken op onderzetters en schalen op placemats, of het nu om een warme of koude drank of vloeistof gaat.

Warmte kan het afdichtmiddel van het bureau vernietigen, wat vooral een probleem is voor bureaus met een laminaat laag. Als u geen onderzetter of placemat gebruikt, kan de hitte kleine luchtzakjes onder de toplaag doen ontstaan, waardoor bellen ontstaan. Hetzelfde kan ook gebeuren met koude dranken, dus het is belangrijk om altijd onderzetters en placemats te gebruiken.

Zorg ervoor dat er geen plassen op uw bureaublad liggen als er toch een vloeistof op uw bureaublad wordt gemorst. Ruim per ongeluk gemorste vloeistoffen snel op om schade te voorkomen. Vloeistoffen kunnen in het bureau sijpelen en het beschadigen, en hoe langer het daar ligt, hoe erger het wordt.

Verwijder gemorste vloeistof onmiddellijk door er met een papieren handdoekje of spons lichtjes op te deppen. Probeer niet te wrijven, maar laat het doekje al het werk doen en de vloeistof absorberen. Wrijven helpt de vloeistof verder in de tafel te sijpelen, en dat wilt u zo veel mogelijk vermijden.

Gebruik een muismat onder uw muis om uw bureau verder te beschermen. Een muismat maakt het niet alleen gemakkelijker om uw muis te gebruiken, maar voorkomt ook dat uw computermuis tijdens het gebruik lichte krassen op uw bureau maakt.

Wees voorzichtig met hoe u schrijft wanneer u aantekeningen maakt op uw bureau. Als u tijdens het schrijven veel druk uitoefent, kunnen er deuken en krassen in het oppervlak van uw bureau komen. Inkt kan ook overgaan van de pagina waarop u schrijft naar het bureaublad, vooral als u een marker gebruikt.

Inkt kan gemakkelijk vlekken maken op het oppervlak van het bureau en is moeilijk schoon te maken. Om kleine krasjes, deukjes en vlekken tijdens het schrijven te voorkomen, kunt u een klembord of notitieblok gebruiken als barrière tussen uw pen en uw bureau.

Tenslotte, ga nooit op uw Flexispotbureau zitten. Hoewel de meeste in hoogte verstelbare bureaus een maximum gewichtscapaciteit hebben, zijn ze niet bedoeld om op te zitten. U kunt uzelf en uw bureau ernstig verwonden door het als stoel te gebruiken.

2. Gebruik De Juiste Reinigingsmethoden

Nu u weet hoe u schade aan uw bureau kunt voorkomen, is de volgende stap uw bureau op de juiste manier schoonmaken. Verschillende materialen voor het bureau vereisen verschillende reinigingsmethoden.

Bureaus van spaanplaat en bamboe kunnen over het algemeen op dezelfde manier worden behandeld. Zorg ervoor dat u regelmatig stof van uw bureaublad verwijdert met een microvezeldoekje.

Als u koffie of een andere niet-waterdrank morst, gebruik dan een sponsje met warm zeepwater en wrijf voorzichtig over het oppervlak om de vloeistof te verwijderen. Dep vervolgens het overtollige met een papieren handdoekje om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk vloeistof in het bureau sijpelt.

Gebruik nooit ammoniak of andere agressieve chemische reinigingsmiddelen voor uw bureau, omdat deze de verf of het afdichtmiddel kunnen afschilferen. Als een vlek bijzonder hardnekkig is, schrob deze dan meerdere keren voorzichtig met zeepwater.

Laat uw bureaublad volledig drogen, want overtollig vocht kan het oppervlak ruïneren. Schimmel gedijt goed in een vochtige omgeving.

3. Verzorg De Motor

Als u een elektrisch FlexiSpot in hoogte verstelbaar bureau hebt, is het belangrijk de motor te onderhouden om hem goed te laten werken. Belast het bureau nooit te zwaar. Het maximale gewicht is een richtlijn, en overbelasting kan de motor zwaar belasten.

Probeer uw bureau niet te onderbreken wanneer het in beweging is. Het bureau opzettelijk stoppen terwijl het in beweging is kan de integriteit van de motor in gevaar brengen, dus doe dit alleen in noodgevallen.

Zorg er zeker voor dat er nooit vloeistoffen op de motor komen. Als er toch een ongelukje gebeurt, ruim het dan zo snel mogelijk op. Voorkom dat er vloeistoffen op de motor terechtkomen door bekers en schalen te verwijderen wanneer het bureau in beweging is.

Conclusie

Als u uw FlexiSpot in hoogte verstelbaar bureau goed onderhoudt, kunt u er in de toekomst nog vele jaren gebruik van maken. Daarnaast zal het mooi- en schoonhouden van je bureau ook leiden tot een hogere productiviteit, focus en algeheel geluk wanneer je aan je bureau zit.

Uw in hoogte verstelbare bureau is een investering en moet als zodanig worden behandeld, dus zorg er goed voor. Het juiste onderhoud verlengt de levensduur van uw bureau en zorgt ervoor dat het goed blijft werken en er goed blijft uitzien.

Zorgen voor uw bureau hoeft niet moeilijk te zijn. U hoeft het alleen maar schoon te houden en niet te vergeten de motor te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze heel lang meegaat.