Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Het verschil tussen FlexiSpot E7 en E8

26 mei 2022

Je hebt besloten iets heel goeds voor jezelf te doen. Je gaat een in hoogte verstelbaar bureau kopen. Gefeliciteerd met dat wijze besluit! We zijn blij dat je naar FlexiSpot bent gekomen, de website voor ergonomische kantoormeubelen die je leven ten goede zullen veranderen.

 

Wellicht ben je tijdens het surfen terechtgekomen op onze site met zijn vele aanbiedingen. Onze klanten vragen zich vaak af wat het verschil is tussen al onze opties. Daarom stellen we je vandaag een vergelijking voor van onze E7 en E8 tafelframes.  

 

Laten we dus beginnen! 

 

Het Flexispot-tafelframe E7 tegenover E8

 

Model

E7

E8

Hefkolommen

3

3

Motoren

2

2

Laadvermogen

125 kg

125 kg

Snelheid

38 mm/s

38 mm/s

Hoogte-instelling

58-123 cm

60-125 cm

Gewicht

31,5 kg

32,1 kg

Frame breedte

110-190 cm

110-190 cm

Geschikt voor tafelblad

120-200 cm(B)×60-80 cm(D)

120-200 cm(B)×60-80 cm(D)

Kleur

Zwart (RAL9005), Wit (RAL9016), Grijs (RAL7045)

Zwart(RAL9005), Wit(RAL9016)

Bedieningspaneel

Premium

Premium

Geheugencontrole

Bedieningspaneel met LED-aanraakscherm

Kinderslot

Anti-botsingsfunctie

Deze tabel maakt het verschil tussen de twee modellen duidelijker. Ze verschillen in drie hoofdkenmerken:

 

1. Terwijl het E7-tafelframe een hoogtebereik heeft van 58 tot maximaal 123 cm (wat goed is voor iets kortere mensen) kun je de E7 verhogen van 60 tot 125 cm (beter geschikt voor langere mensen). Enkele centimeters kunnen een groot verschil maken!  

 

2. Beide modellen zien er flexibel en stijlvol uit. Maar in vergelijking met het E7-model heeft de E8 ovalen poten. Dat maakt deze tafel veel eleganter. De evenwichtige rondingen passen harmonieus in je werkomgeving. Zonder scherpe of harde randen. 

 

3. Het derde verschil tussen de twee in hoogte verstelbare tafelframes is dat de E7 ook in grijs verkrijgbaar is, terwijl de E8 alleen in zwart en wit verkrijgbaar is. 

 

Beide modellen hebben ook heel wat gelijkenissen. Onze klanten zijn dol op de volgende kenmerken: 

 

  • Beide modellen hebben een uitermate hoge stabiliteit en draagvermogen. Dit betekent dat je elk soort tafelblad en elke belasting aankunt, zelfs tot 125 kg!  

  • De twee motoren zorgen ervoor dat de tafel in enkele seconden en geruisloos op en neer kan bewegen.

  • Het bedieningspaneel van hoge kwaliteit, waarmee zowel het tafelframe E7 als het tafelframe E8 zijn uitgerust, is er niet alleen om de tafel omhoog of omlaag te bewegen; het biedt nog veel meer: Het toont je de exacte hoogte op het LED-display. Je kunt tot vier hoogtes opslaan, zodat je alleen maar op de knop hoeft te drukken om de tafel op de gewenste hoogte te brengen. 

En als klap op de vuurpijl: Een timer herinnert je eraan wanneer je je positie moet veranderen. Niets is zo makkelijk of handig!

 

  • De tafelframes E7 en E8 zijn met elkaar uitwisselbaar voor tafelbladen, variërend van 120 tot 210 cm in breedte en 60 tot 80 cm in diepte. Wil je dus een groter werkoppervlak, dan kun je het FlexiSpot-tafelblad van 180cm×80cm nemen. Of ontwerp je favoriete tafel door dit frame te combineren met je eigen tafelblad.  

  • Beide tafels hebben een anti-botsingsfunctie en een kinderslot. Dit betekent dat wanneer je de tafel naar beneden laat zakken, je kat absoluut veilig is wanneer hij comfortabel geïnstalleerd heeft op je ladenblok. De tafel is uitgerust met sensoren die hem tot stilstand brengen wanneer hij op een lichte weerstand stuit.  


En om te vermijden dat je kinderen op al die mooie, glanzende knoppen van het bedieningspaneel gaan drukken, is dit voorzien van een kinderslot. Zo wordt geen enkele knop per ongeluk ingedrukt.

  • Tenslotte zorgt het onder de tafel ingebouwde systeem voor kabelbeheer ervoor dat je niet verstrikt raakt in een wirwar van kabels. Alles ziet er netjes en opgeruimd uit; niets staat in de weg. 

 

 

Individuele bureauvormgeving met de tafelframes E7 en E8

 

Nog steeds niet overtuigd? Waarom niet? Ach, vind je de bijpassende tafelbladen die we aanbieden niet individueel en stijlvol genoeg? Geen probleem! Wij hebben veel klanten die uitsluitend voor het tafelframe gaan, maar hun eigen tafelblad gebruiken. 

 

Wil je een tafelblad gebruiken van massief hout, glas of zelfs metaal, dan zijn de onderstellen stabiel en sterk genoeg om het gewicht te dragen. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer het E7 of E8 tafelframe met je eigen tafelbladcreatie! Veel plezier dus bij het inkopen!