Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Het beste bedframe met verschillende opties - verstelbare bedbodem EB01

27 september 2022

Het vinden van het juiste type matras kan u veel tijd en denkwerk kosten. Maar als u ooit boodschappen gedaan hebt voor een bedframe, matras of lakens, dan weet u misschien hoeveel moeite dat kost. Aangezien het om een groot en zichtbaar meubelstuk gaat, zijn er een paar essentiële dingen waarmee u rekening moet houden, zoals het soort bedframe, het materiaal van het ontwerp, de hoogte, de ruimte onder het bed, en de ondersteunende accessoires.

Type en Stijl

Voordat u een bedframe koopt, is ruimte het belangrijkste aspect waar u rekening mee moet houden. Als uw slaapkamer klein is of u geeft de voorkeur aan een minimalistisch silhouet, dan is een platform bedframe een betere optie. Het is een eenvoudige en eenvoudige basis voor uw matras; er is geen boxspring nodig. Alle bedframes zijn gebouwd op een platformfundament met hoofdborden, een baldakijn, opbergruimte onder het bed en nog veel meer. Ook de bedframes in moderne stijl zijn er met ijzersmeedwerk en strakke eigentijdse opties. U moet dus verstandig kiezen, afhankelijk van uw smaak, budget, en ruimte.

Materiaal

Zodra u het uiterlijk van uw bed gekozen hebt, kunt u beslissen of u een bedframe van metaal of van hout wilt. Het eerstgenoemde materiaal zal een meer eigentijds gevoel geven, tenzij u kiest voor een traditionele smeedijzeren stijl, terwijl het laatstgenoemde een meer natuurlijke en rustieke vibe aan uw slaapkamerruimte zal geven. Als stijl echter van secundair belang is en comfort uw voornaamste aspect, dan kan een gestoffeerd bed u daar vrij goed bij helpen.  

Prijs

Veel bedframes vallen onder de dure prijsklasse, d.w.z. boven de $1000. U kunt verschillende opties vinden die dezelfde gewilde stijl bieden voor veel minder. De basis-platformbedden zullen echter een van de meest betaalbare zijn. Niettemin zijn er meer frames die meer karakter hebben en onder uw budget vallen.

Verstelbare bedbodem EB01 - De beste keuze

Terwijl u met alle bovengenoemde elementen rekening moet houden, kan een andere keuze FlexiSpot’s Adjustable Bed Base EB01 zijn. Dit stevige stalen ontwerp met zes poten zorgt voor de stabiliteit van het bedframe, terwijl het verschillende aanpassingsmogelijkheden biedt. Ook kan de eenpersoons- en queensize bedbodem ongemak verlichten en de slaap verhogen, met een gewichtscapaciteit van 600 pond.

IJzeren en stalen bedframes kunnen een geweldige manier zijn om een design statement te maken in uw slaapkamer. Dergelijke frames hebben een lage platformhoogte, maar toch geven ze de illusie van meer open ruimte. Het frame is de beste optie voor al diegenen die iets minimalistischers en moderners willen.  

- Vermindert pijn en verbetert de slaap

U kunt de optimale houding vinden om te slapen, te werken, en te ontspannen met behulp van de hoofdhelling van 0-60 graden en de voetenhelling van 0-35 graden die in dit bedframe geïnstalleerd zijn. De FlexiSpot verstelbare bedbodem kan helpen bij het uit bed komen, de slaapkwaliteit verbeteren, en de gevolgen van rugpijn, GERD (gastro-oesofageale refluxziekte), snurken, en slaapapneu-symptomen voor de nachtelijke slaap verlichten. Het is ook ideaal voor zwangere vrouwen die ongemakken hebben tijdens hun bevalling.

- 10.000 keer getest

Het verstelbare bed van FlexiSpot is 10.000 keer getest en heeft bewezen dat het een fluisterstille motor heeft met roestvrij staal van autokwaliteit. Dat bepaalt de duurzaamheid en de kwaliteit van het bedframe. Verder wordt de stabiliteit van het frame gegarandeerd door de zes poten, waardoor het moeilijk omvalt. U kunt in elke positie op het bed liggen, want het kan tot 600 pond dragen.

- Aanpasbare ruimte onder het bed

Afhankelijk van uw voorkeur zijn de bedpoten er in 3 verschillende hoogtes, nl. 3", 6", en 9". De maximale hoogte van 9" zorgt ervoor dat de 25 kubieke voet opbergruimte onder het bed beschikbaar is. Bovendien kunnen de FlexiSpot bedpoten zonder lattenbodem in een standaard bedframe worden gemonteerd, en kunnen ze als zelfstandig ondersteuningssysteem worden gebruikt.

- Detail-georiënteerd

Anti-slip viltstickers

In de doos met de poten zitten 6 vellen anti-slip viltstickers die op de onderkant van de poten geplakt kunnen worden om uw vloer te beschermen.

Bevestigingsstang

Er is geen risico dat de matras wegglijdt tijdens de aanpassingen, dankzij een speciaal gemaakte matrasbeugel.

Eenvoudig te gebruiken

De bedbodem kan snel en gemakkelijk in de door u gewenste rustpositie gezet worden.

- Exclusieve aanpassingsdienst

De FlexiSpot verstelbare bedbodem heeft een garantie van 10 jaar. Bovendien geeft het klanten een proefperiode van 30 dagen en een terugbetaling van de geretourneerde goederen, inclusief verzend- en administratiekosten, als ze op de website bestellen. Tenslotte hebben ze een uitzonderlijke klantenservice die de klok rond werkt om al uw problemen onmiddellijk op te lossen.

Nu u weet welk bedframe u moet kopen voor een moderne en minimalistische uitstraling, bestelt u vandaag nog op de website.