Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Gezondheidsvoordelen van verstelbare bedden

05 augustus 2022

Verstelbare bedden zijn in vele opzichten gunstig, en daardoor winnen ze snel aan populariteit. Ze zijn ideaal voor mensen met rugpijn, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, en pijnbestrijding; dit zijn maar een paar van de vele voordelen die ze hebben. Een gemiddeld mens slaapt dagelijks ongeveer 7 uur, ongeveer een derde van zijn leven. Investeren in een comfortabel bed dat de gezondheid ten goede komt, is dus de moeite waard!

U bent waarschijnlijk wel bekend met verstelbare elektrische bedden, want u heeft ze misschien wel gezien in ziekenhuizen en klinieken. Er zijn echter veel bedrijven begonnen met de fabricage van verstelbare bedden, nu elektrisch aangedreven artikelen in opmars zijn. Steeds meer mensen stappen nu over van standaardbedden op verstelbare bedden, nadat ze alle voordelen ervan gemerkt hebben, en ook de vrijheid die ze aan de gebruikers geven; verstelbare bedden stellen hun gebruikers in staat om alle instellingen, zoals slaapposities, met een paar drukken op de knop te regelen! Het is dus best verstandig om geld uit te geven aan een bed dat u behoedt voor mogelijke pijnen en ziekten, en dat u een comfort geeft dat u van gewone bedden misschien nooit zou krijgen.

Volgens de American Chiropractic Association heeft 80% van de mensen last van rugpijnen. Als u het slachtoffer bent van rugpijnen, kunnen verstelbare bedden helpen, want zij bieden slaaphoudingen die ideaal zijn om de pijn te verlichten. Als u snurkt tijdens het slapen, beseft u waarschijnlijk niet hoe vervelend dat voor uw partner kan zijn. Welnu, als u iemand bent die snurkt en graag van deze gewoonte af zou komen, dan zou de aanschaf van een verstelbaar bed het beste voor u werken.

 

Volgens vele wetenschappelijke soorten onderzoek verbeteren verstelbare bedden de doorbloeding aanzienlijk, waardoor u uiteindelijk goed kunt slapen. Hoewel ze voor iedereen gunstig zijn, zijn ze bijzonder nuttig voor mensen met aandoeningen die te maken hebben met een slechte bloedsomloop, zoals diabetes en rustelozebenensyndroom (om er een paar te noemen).

De FlexiSpot EB01 is het bestverkochte bed op FlexiSpot en heeft veel voordelen om te kopen.

Het is een verstelbaar bed met veel nuttige en unieke eigenschappen, waardoor u gezond en comfortabel kunt blijven. Deze functies zullen ongemak en, wat nog belangrijker is, chronische pijn voorkomen, zoals rugpijn, nekpijn, gewrichtspijn en pijn in de benen.

Enkele van de fantastische eigenschappen van dit verstelbare bed zijn: hoofdverstelling van 0-60 graden; dit is perfect om het bed in een hoek te zetten die geschikt is voor de activiteit die u op dat moment aan het doen bent. Als u bijvoorbeeld een boek aan het lezen bent, kunt u het bed gemakkelijk in de perfecte hoek zetten, zodat u rustig kunt lezen zonder de behoefte te voelen om een kussen achter uw nek te leggen! De hoofdverstelling in de EB01 is buitengewoon gunstig en komt ook van pas bij het slapen, TV kijken en andere activiteiten. Het zorgt ervoor dat de gebruiker geen last heeft van nekpijn, een pijn die bijna elke volwassene en bejaarde tot zijn slachtoffer heeft gemaakt.

Een van de belangrijkste kenmerken van de EB01 is de bijzondere slaapvoorkeurfunctie. Dit is in wezen een functie die het mogelijk maakt dat twee personen op het bed kunnen slapen, terwijl hun bed functioneert met de instellingen die zij verkiezen. Met andere woorden, het bed is gemaakt door twee gesplitste bedden samen te voegen tot één kingsize bed. Dit is superhandig, want zo kunnen u en uw partner gelijktijdig verschillende slaaphoudingen kiezen. U kunt het bed dus instellen volgens uw voorkeur, terwijl uw partner haar deel van het bed kan instellen volgens het hare. Dit kan allemaal met slechts een paar drukken op de knop!

De EB01 heeft ook een opbergruimte van 15,8 kubieke meter onder het bed, wat ideaal is om alle extra spullen die in gebruik kunnen komen in op te bergen, in plaats van ze ergens neer te leggen waar u ze misschien vergeet.

Dit verstelbare bed is in de aanbieding op de website van Flexispot. Het kost slechts 379 pond, wat best redelijk is als u bedenkt dat standaard kingsize bedden min of meer dezelfde prijs kosten - zo niet meer! Als u dus bij FlexiSpot koopt, een prijswinnend bedrijf, zal hun bestverkochte verstelbare bed, de "EB01", uw geld waard zijn.

FlexiSpot heeft een efficiënte service die alle vragen prompt binnen 24 uur beantwoordt. Bovendien bieden ze een risicovrije proefperiode van 60 dagen, zodat u de vrijheid hebt om een bed te kopen en u geen zorgen te hoeven maken over hoe het zal uitpakken. In de loop der jaren heeft Flexi Spot veel prijzen gewonnen, zoals door Forbes, een zakenblad, dat ze beoordeelde als "De beste sta-bureaus voor kunstenaars." Flexispot is dus een zeer gerenommeerd bedrijf, en bij hen kopen zal iets zijn waar u nooit spijt van zult krijgen!