Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Geen nek- en rugklachten meer dankzij FlexiSpot!

23 mei 2023

Thuis werken en studeren

Het is ontzettend jammer dat er niet meer aandacht wordt besteed aan het causale verband tussen lichamelijke klachten en onze werkhouding. Want dat deze twee met elkaar verbonden zijn, heb ik zelf aan den lijve ondervonden!

 

Ik heb altijd al last gehad van weinig zitvlees en een slecht concentratievermogen. Tenminste, dat dacht ik. Na lang stilzitten achter een bureau of schrijftafel had ik altijd enorme last van mijn schouders, rug en benen. Na een paar uur achter de laptop of computer zitten kreeg ik altijd moeite met mijn concentratie.

 

Tijdens mijn hbo-opleiding werkte ik altijd aan de gemeenschappelijke keukentafel. Ik dacht hiermee goed bezig te zijn: mijn medestudenten zag ik met de laptop op schoot zitten of half onderuit gezakt op bed liggen. Ondanks dat ik veel tijd besteedde aan mijn welzijn, met yoga en mindfullness, namen de lichamelijke klachten in mijn studententijd alleen maar toe. Ik bleef enorme last van mijn nek, rug en schouders houden, en was hiervoor zelfs regelmatig onder behandeling bij een specialist. Mijn concentratievermogen hield na maximaal 3 uur op, daarna moest ik echt even bewegen, iets anders doen. 's Avonds had ik vaak last van hoofdpijn, en ik voelde me moe en futloos.

Het zit-sta bureau van FlexiSpot

Totdat ik bij mijn vriend en zijn zoon introk! Hij had al een paar maanden eerder het automatisch in hoogte verstelbare bureau Q8 aangeschaft, en was hier zeer enthousiast over!

 

De beweegreden voor hem om een zit- sta bureau te kopen hadden te maken met het co-ouderschap van zijn zoontje van 7 jaar. Die had behoefte aan een nieuw bureau om zijn huiswerk te maken en online lessen te volgen, maar hij is nog in de groei! Een in hoogte verstelbaar meegroei bureau leek de meest voor de hand liggende keuze. Daarom ging hij op zoek naar een in hoogte verstelbaar bureau. Zo kwam hij al snel op de website van FlexiSpot terecht.

 

Het zit-sta bureau Q8 met hoogwaardig bamboe tafelblad heeft een rustige, stabiele moderne uitstraling. Het is strak vormgegeven, heeft twee robuuste ovale, telescoop poten en een mooi licht bamboe tafelblad. Het bureau is voorzien van een handige ingebouwde bureaulade en een kabelbeheersysteem zodat het er netjes en georganiseerd uitziet. Kortom, het misstaat niet op kantoor, maar past ook prima in huiselijk interieur.

 

Dankzij het automatische bedieningspaneel met vier geheugenposities is het mogelijk met één druk op de knop de werkhoogte van het krasvaste tafelblad aan te passen van 60 cm tot 124 cm. De poten zijn voorzien van twee motoren, die haast geen geluid maken en ervoor zorgen dat je het blad gemakkelijk en zonder schokken of stoten in hoogte kunt verstellen.

 

Nu maken we met zijn drieën gebruik van het bureau. Ieder heeft zijn eigen voorkeurshoogte ingesteld. Het kinderslot met pincode zorgt ervoor dat het bureau niet per ongeluk in beweging wordt gezet.

Staand werken. Probeer het ook eens!

Ik kan het iedereen aanraden! Het is wel even wennen om staand te werken, maar nu wil ik echt niet meer anders!

 

Het is alsof ik zoveel meer inspiratie heb, en ook langer door kan werken zonder vermoeid te raken. Daarnaast zijn mijn lichamelijke klachten stukken afgenomen! Ik voel me veel fitter, en heb haast geen last meer van mijn nek en rug.

 

Ook mijn vriend en zijn zoontje zijn blij met het nieuwe bureau, en de nieuwe flexibele bureaustoel die we erbij hebben gekocht.

Heb je nog geen bureaustoel?

FlexiSpot biedt een grote keuze aan verschillende ergonomische stoelen. Bekijk het assortiment aan extra ladeblokken, monitorstandaards, fietsstoelen, barkrukken eens!

Nog meer voordelen van de Q8

Geïntegreerde USB-poorten en oplaadsysteem

Het bureau is ook voorzien van twee ingebouwde USB-poorten (Type A en Type C) en een draadloos oplaadsysteem voor je mobieltje. Leg je mobiel gewoon op tafel en het wordt zonder kabel opgeladen! Hoe handig is dat!? Nooit meer zoeken naar een telefoonoplader of usb-poort voor je speakerbox.

Gemakkelijk verplaatsbaar

Wil je het zit sta bureau af en toe verplaatsen? Ook dat is geen enkel probleem! Schroef de extra stevige wieltjes eronder en maak je in hoogte verstelbare zit- sta bureau nog meer flexibel. Het hele bureau inclusief blad weegt ongeveer 50 kg en is gemakkelijk te monteren en te demonteren.  

 

Bureau van de toekomst

FlexiSpot is een bedrijf dat zich op de toekomst richt. Daarom zijn al hun producten gemaakt van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen. Dit spreekt mij enorm aan.

Dat ze in de goede kwaliteit van hun producten geloven kun je wel zien aan de garantie die ze op dit bureau bieden: maar liefst 10 jaar garantie op de Q8! 

Gratis bezorging in Nederland en België

Alle producten zijn gemakkelijk online via de website te bestellen. Zodra je de bestelling in het winkelmandje hebt gedaan en betaald, gaan de medewerkers van FlexiSpot het magazijn in om de gekozen nieuwe ergonomische meubels te selecteren. Deze worden zo snel mogelijk verzonden naar het door jou opgegeven bezorgadres. Natuurlijk krijg je een bericht met wanneer je de pakketjes kunt verwachten en kun je de voortgang bestelling van deur tot deur volgen met de track code. In de meeste gevallen is dit binnen een week.

Heb je vragen dan kun je met een van de medewerkers chatten of telefoneren.

Schrijf je in als lid! Zoveel voordeel heb je nog nooit gezien!

Wij hebben ons direct bij de aankoop van het bureau in laten schrijven om de nieuwsbrief van FlexiSpot te ontvangen met nieuwe aanbiedingen. Daarnaast hebben we ons ook aangemeld als lid. Voor leden is er namelijk een speciale pagina op de website. Op deze pagina, brand day, kun je zien welke acties en kortingen er in die maand gehouden worden.

 

Ik heb nog nooit een bedrijf in kantoormeubelen gezien waar ze producten gratis weggeven! Bovendien ontvang je met elke nieuwe aankoop punten, die je weer kunt gebruiken om kortingen te ontvangen op andere producten. En alsof het nog niet genoeg is, zijn er ook regelmatig ‘Spin en Win’ acties voor de leden.

 

Wil jij ook gebruikmaken van de ledenkorting en meespelen in de loterij? Vergeet dan vooral niet eerst in te loggen!

 

Flexigroetjes,

 

Roos

Voorthuizen