Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

FlexiSpot: Werk als Nieuw, Leef als Nieuw

02 mei 2024

FlexiSpot, toonaangevende leverancier van ergonomische meubelen, introduceert met trots "Work like new, live like new". Deze slogan weerspiegelt de gedurfde visie van FlexiSpot op de toekomst van werkplekken. Het bedrijf streeft ernaar om werkruimtes te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook dynamisch, huiselijk en inspirerend.

Wat betekent "Work like new, live like new"?

"Work like new, live like new" is meer dan alleen een slogan. Het is een belofte aan klanten om hen te helpen een werkplek te creëren die hun welzijn en productiviteit verhoogt. Deze filosofie omvat drie kernwaarden:

Dynamisch: FlexiSpot is een pionier in de ontwikkeling van kinetische meubelen. Dit zijn meubels die kunnen bewegen en zich aanpassen aan uw behoeften. In plaats van vast te zitten in één positie, kunt u met kinetische meubelen, zoals elektrische sta-bureaus en bureaufietsen, eenvoudig wisselen tussen zitten, staan en licht bewegen. Dit helpt rugpijn te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en uw energieniveau te verhogen.

Huiselijk: FlexiSpot begrijpt dat werkplekken niet langer kille, steriele omgevingen hoeven te zijn. Met geavanceerd design en technologie creëert FlexiSpot meubelen die net zo naadloos, stevig en milieuvriendelijk zijn als huiselijk en comfortabel. Het bedrijf biedt een breed scala aan ergonomische stoelen, bureaus en opbergoplossingen die perfect passen bij elke interieurstijl.

Verrijkend: FlexiSpot beschouwt zichzelf niet alleen als een leverancier, maar als een echte partner voor uw werk en leven. Het bedrijf streeft ernaar klanten te inspireren en te informeren over de nieuwste trends op het gebied van ergonomisch meubilair en welzijn op de werkplek. FlexiSpot biedt bovendien uitstekende klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

FlexiSpot: leider in de beweging naar kinetische meubelen & voordelen

FlexiSpot is een leider in de beweging naar kinetische meubelen. Het bedrijf gelooft dat de werkplekken van de toekomst dynamisch en flexibel moeten zijn om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van werknemers. Met FlexiSpot's collectie aan kinetische meubelen kunt u uw werkplek eenvoudig aanpassen aan uw werkhouding en activiteit. Of u nu wilt zitten, staan, fietsen of een combinatie hiervan, FlexiSpot heeft de perfecte oplossing voor u.

Kinetische meubelen bieden een breed scala aan voordelen voor uw gezondheid en welzijn. Hier zijn er slechts enkele:

Verminderde rugpijn: Langdurig zitten kan leiden tot rugpijn en andere gezondheidsproblemen. Door te wisselen tussen zitten en staan, kunt u de druk op uw rug verminderen en pijnklachten voorkomen.

Verbeterde bloedcirculatie: Bewegen helpt de bloedcirculatie te verbeteren, wat essentieel is voor een goede gezondheid. Kinetische meubelen moedigen u aan om meer te bewegen, wat kan leiden tot een betere algehele gezondheid.

Verhoogde productiviteit: Studies hebben aangetoond dat mensen die staand werken productiever kunnen zijn. Kinetische meubelen kunnen u helpen actiever te blijven tijdens uw werkdag, wat uw productiviteit kan verhogen.

Meer comfort: Kinetische meubelen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, waardoor u comfortabeler kunt werken.

FlexiSpot: Kernpunten

FlexiSpot's toewijding aan duurzaamheid: Naast het creëren van dynamische, huiselijke en inspirerende werkplekken, is FlexiSpot ook toegewijd aan duurzaamheid. Het bedrijf gebruikt milieuvriendelijke materialen en processen in de productie van hun meubelen. Ze bieden ook een aantal opties voor het recyclen en hergebruiken van oude meubelen.

FlexiSpot's community: FlexiSpot is meer dan alleen een meubelbedrijf. Het is een community van mensen die geloven in de kracht van ergonomisch meubilair om het leven van mensen te verbeteren. Het bedrijf organiseert regelmatig evenementen en workshops om mensen te informeren over de nieuwste trends op het gebied van ergonomisch meubilair en welzijn op de werkplek. FlexiSpot biedt ook een online community waar mensen tips en ideeën kunnen uitwisselen met elkaar.

FlexiSpot: De toekomst van werkplekken: FlexiSpot is ervan overtuigd dat de werkplekken van de toekomst dynamisch, huiselijk en inspirerend zullen zijn. Met hun "Work like new, live like new" filosofie leidt FlexiSpot de beweging naar kinetische meubelen die de gezondheid en het welzijn van werknemers bevorderen.

FlexiSpot: uw partner voor een gezondere en productievere werkplek

FlexiSpot is toegewijd aan het helpen van mensen om gezondere en productievere werkplekken te creëren. Met onze "Work like new, live like new" filosofie biedt FlexiSpot een breed scala aan ergonomische meubelen en accessoires die u helpen uw welzijn te verbeteren en uw doelen te bereiken.