Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

FlexiSpot Verwelkomt Je Back To School Met Onweerstaanbare Deals

11 september 2023

Hallo, beste studenten en toegewijde kantoorprofessionals! Terwijl de zonovergoten zomerdagen geleidelijk overgaan in de koele herfst, hangt er een onmiskenbare spanning in de atmosfeer. Het is weer die tijd van het jaar - het back to school seizoen - waarin de opwinding van het leren en de productiviteit een centrale plaats innemen. Of je nu een student bent die zich opmaakt voor een nieuw academisch jaar of een kantoorkrijger die terugkeert naar zijn werkplek, FlexiSpot is er om je overgang soepeler en comfortabeler dan ooit te maken. Kijk met ons mee naar een aantal fantastische ergonomische oplossingen die je studie- of werkomgeving ongetwijfeld zullen verbeteren, terwijl je toch energiek en gemotiveerd blijft.

Producten:

FlexiSpot EW8 zit sta bureau

FlexiSpot BS2 Ergonomische bureaustoel

FlexiSpot het SD1 zit sta kinderbureau

SD2 kinderbureau

SC01 zit sta kinderbureau

E8 zit sta bureau

BS8 PRO ergonomische bureaustoel

VICI zit sta bureau

BS3 Ergonomische Bureaustoel

Verhoog je studieruimte met het EW8 zit sta Bureau

Het FlexiSpot EW8 zit sta bureau is een game-changer als het gaat om het creëren van een optimale studie- of werkomgeving. Dankzij de verstelbare hoogte kun je naadloos wisselen tussen zittende en staande posities, zodat je je beter kunt concentreren en comfortabeler zit tijdens lange studiesessies. En raad eens? Van 4 tot 10 september kun je dit ongelofelijke ergonomische meubelstuk met maar liefst 20% korting aanschaffen. Dat klopt - de EW8, die oorspronkelijk €499,99 kost, is nu verkrijgbaar voor slechts €399,99! Mis deze kans niet om je werkplek te upgraden. Koop de deal hier.

Omarm comfort met de BS2 Ergonomische Bureaustoel

Ben je klaar om je zitervaring naar een hoger niveau te brengen? De FlexiSpot BS2 Ergonomische bureaustoel is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Het ergonomische ontwerp biedt ondersteuning waar je die het meeste nodig hebt, zodat je houding onberispelijk blijft, zelfs tijdens die intensieve studiesessies. En het beste deel? Van 4 tot 10 september kun je maar liefst €150 besparen op deze stoel, waardoor de prijs daalt van €399,99 naar een ongelofelijke €249,99! Gun jezelf het comfort dat je verdient. Bekijk de deal hier.

Creëer een productieve omgeving met het SD1 zit sta Kinderbureau

Voor onze jongere leerlingen presenteert FlexiSpot het SD1 zit sta kinderbureau - een studieplek die meegroeit met je kind. Dit verstelbare bureau is perfect om een comfortabele en productieve ruimte te creëren voor huiswerk, creativiteit en leren. Van 11 tot 17 september kun je 13% besparen en de SD1 kopen voor slechts €259,99 in plaats van de oorspronkelijke €299,99. Investeer in een ruimte die groei en leren stimuleert. Bekijk de deal hier.

Verhoog de creativiteit met het SD2 Kinderbureau met Opbergruimte

Op zoek naar een functionele maar stijlvolle oplossing voor de studieruimte van je kind? Het SD2 kinderbureau met Opbergruimte is het antwoord. Dit innovatieve bureau heeft opbergruimte om al die benodigdheden te organiseren en binnen handbereik te houden. Van 11 tot 17 september kun je €100 besparen en de prijs verlagen van de oorspronkelijke €499,99 naar slechts €399,99. Stimuleer de liefde voor organiseren en leer al op jonge leeftijd. Ontdek de deal hier.

Prikkel creativiteit met het SC01 zit sta Kinderbureau

Ouders opgelet! Het SC01 zit sta kinderbureau, is er om de studie routine van je kind te veranderen in een boeiende en dynamische ervaring. Het verstelbare ontwerp zorgt ervoor dat je kind een comfortabele houding aanneemt tijdens het studeren of creëren. Van 11 tot 17 september kun je profiteren van 17% korting, waardoor de prijs daalt van de oorspronkelijke € 119,99 naar slechts € 99,99. Stimuleer creativiteit met een werkruimte die zich aanpast aan de behoeften van je kind. Bekijk de deal hier.

Het E8 zit sta Bureau: Een mix van stijl en functie

Als je op zoek bent naar een balans tussen esthetiek en functionaliteit, dan is het E8 zit sta bureau het antwoord. Het strakke ontwerp past naadloos in elke werkruimte, terwijl de verstelbare hoogte een gezondere werkroutine bevordert. Van 18 september tot 24 september kun je profiteren van 26% korting, waardoor de prijs daalt van de oorspronkelijke €499,99 naar slechts €369,99. Verhoog je werkplek met een vleugje verfijning. Klik hier voor de deal.

Ervaar superieur comfort met de BS8 PRO Ergonomische Bureaustoel

Voor wie op zoek is naar het toppunt van ergonomisch zitten, is de BS8 PRO ergonomische bureaustoel een absolute must-have. De geavanceerde functies zorgen ervoor dat je houding onberispelijk blijft, zelfs tijdens de langste werkdagen. Van 18 tot 24 september kun je 23% besparen en deze eersteklas stoel kopen voor slechts €359,99 in plaats van de oorspronkelijke €469,99. Investeer in je welzijn en productiviteit. Bekijk de deal hier.

Ontdek nieuwe werelden met het VICI bureau en de BS3

Ontketen je productiviteit met het VICI zit sta bureau, ontworpen om je productiviteit te verhogen. Dankzij de verstelbare hoogte kun je wisselen tussen zittende en staande posities, waardoor je je beter kunt concentreren en meer energie krijgt. Van 25 september tot 7 oktober kun je 15% besparen en dit dynamische bureau aanschaffen voor slechts €279,99 in plaats van de oorspronkelijke €329,99. Kies voor een werkroutine die je gemotiveerd en betrokken houdt. Mis de deal hier niet. Ben je klaar om het toppunt van comfort en ondersteuning te ervaren? Kijk dan niet verder dan de FlexiSpot BS3 Ergonomische Bureaustoel.

Conclusie

Nu we afscheid nemen van de zomer en het terug-naar-school-seizoen met open armen ontvangen, moeten we niet vergeten dat je studie- of werkomgeving een cruciale rol speelt in je succes en welzijn. FlexiSpot is toegewijd om je te voorzien van ergonomisch meubilair dat je ruimte verandert in een centrum van comfort, creativiteit en productiviteit. Neem je voordeel met onze exclusieve back-to-school aanbiedingen en omarm een nieuw niveau van uitmuntendheid in je werkruimte.

En dat is het! We vinden het geweldig om deel uit te maken van jullie reis terwijl jullie aan een nieuw productief en verrijkend seizoen beginnen. Vergeet niet dat deze fantastische deals slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn, dus mis je kans niet om je werkplek te revolutioneren tegen onverslaanbare prijzen. Kijk op de FlexiSpot Weekly Sales pagina voor meer details en maak van dit back-to-school seizoen je beste tot nu toe!