Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

FlexiSpot Spaarpunten Programma: uw complete gids

06 april 2023

Als lid van FlexiSpot ontvang je ongeëvenaarde besparingen en voordelen! Bekijk ze hier!

 

Dankzij de inventieve, klantgerichte aanpak van FlexiSpot zijn zij al jaren toonaangevend op het gebied van verstelbaar en ergonomisch kantoormeubilair. FlexiSpot zet zich voortdurend in om de werkplek voor haar klanten te verbeteren. Daarom heeft FlexiSpot nu een nieuw Spaarpunten Programma voor al haar leden. Dit opwindende nieuwe Spaarpunten Programma is bedoeld om onze loyale klanten te belonen met een ruim assortiment aan voordelen en kortingen, zodat je als klant geen euro teveel betaald.

 

In deze uitgebreide gids zullen wij het FlexiSpot Spaarpunten Programma uitleggen. We zullen u de voordelen noemen, de verschillende methoden om punten te verdienen, en hoe u als klant van FlexiSpot hiervoor in aanmerking komt.

 

Voorbeeld productkortingen:

 

Met het FlexiSpot Spaarpunten Programma voor leden krijgt u ongelooflijke kortingen op een breed scala aan producten. Hier zijn een paar voorbeelden:

 

SC4: Geniet van 63% korting voor onze leden en betaal slechts € 29,99, in plaats van  oorspronkelijke prijs van € 79,99.

 

E8: Bespaar € 120! Oorspronkelijke prijs € 499,99. Voor onze leden slechts € 379,99.

 

M18M: Geniet van de 20% korting voor leden en betaal € 119,99 in plaats van € 149,99.

 

BS2: Ontvang € 100,00 korting voor leden en betaal € 299,99 in plaats van € 399,99.

 

Klaar om aan de slag te gaan met deze geweldige deals? Meld u nu aan voor het FlexiSpot Spaarpunten Programma voor leden!

 

Voordelen voor leden

Het FlexiSpot Spaarpunten Programma biedt een uitgebreid scala aan voordelen die speciaal zijn ontworpen om uw winkelervaring te verbeteren, en u exclusieve toegang te geven tot kortingen en speciale promoties. Door lid te worden van het FlexiSpot Spaarpunten Programma kunt u genieten van het volgende voordelen:

 

Gepersonaliseerde kortingsbonnen: Leden ontvangen persoonlijke kortingsbonnen voor hun favoriete producten, waarmee de beste deals voor geliefde FlexiSpot-artikelen garandeerd worden.

 

FlexiSpot Loterij: doe mee en maak kans op fantastische prijzen, variërend van FlexiSpot-producten tot andere ongelooflijke beloningen. Trekkingen worden op onze website aangekondigd.

 

Koop voor slechts € 29,99: exclusieve producten voor een onverslaanbare lage prijs van slechts € 29,99.

 

Spaarpunten bij bestellingen: Bij iedere aankoop ontvangt u nieuwe spaarpunten. Deze kunt u gebruiken voor kortingen bij toekomstige bestellingen of andere beloningen.

 

Spaarpunten inruilen voor producten: Wissel uw welverdiende Spaarpunten in voor verschillende producten. Hierdoor wordt winkelen bij FlexiSpot nog leuker!

 

VIP-klantenservice: Geniet van onze VIP-klantenondersteuning voor een nog snellere en nog effectievere service.

 

Mis deze opwindende voordelen niet, en wordt vandaag nog lid van het FlexiSpot Spaarpunten Programma

 

 

Draai om te winnen:

 

Draai aan het wiel in ons spannende kleurenspel en maak kans op fantastische prijzen! Koop een spin voor 10 Spaarpunten en maak kans op één van deze prachtige pirjzen:

 

● Verdien 5 punten

 

● Verdien 20 punten

 

● Verdien 100 punten

 

● Wissel EW8 in voor slechts € 9,99

 

● Schaf BS8 Pro aan voor slechts € 9,99

 

● Ontvang €5 korting

 

● Bespaar €10 op uw aankoop

 

● Ontvang maar liefst 2% korting

 

Probeer het en wie weet win jij iets ongelooflijks! Word nu lid van het FlexiSpot Spaarpunten Programma en begin met draaien om te winnen!

 

Verschillende manieren om Spaarpunten te verdienen

 

Spaarpunten verzamelen met het FlexiSpot Spaarpunten Programma is een fluitje van een cent. U kunt punten verzamelen door middel van diverse activiteiten, zoals:

 

Winkelen: Ontvang Spaarpunten voor elke aankoop die u met FlexiSpot doet.

 

Vrienden doorverwijzen: Zeg het voort en verwijs uw vrienden door naar FlexiSpot. Zodra zij hun eerste aankoop hebben voltooid, ontvangt u de Spaarpunten. En dit is het dubbele van het orderbedrag in credits. Dit geldt alleen voor zijn/haar eerste bestelling.

 

Volg ons op sociale media: Volg FlexiSpot op sociale mediaplatforms en doe mee

aan de verschillende activiteiten om bonuspunten te verdienen. Ons volgen levert 30 punten op.

 

Inschrijven op de nieuwsbrief: Hiermee verdient u 50 punten.

 

Begin vandaag nog met het verdienen van Spaarpunten door lid te worden van het FlexiSpot Spaarpunten Programma!

 

Samenvatting

Het FlexiSpot Spaarpunten Programma biedt klanten een inventieve en lonende manier om geld te besparen en flink te besparen op hun aankopen bij FlexiSpot. Met gepersonaliseerde kortingsbonnen, exclusieve kortingen en tal van andere manieren om Spaarpunten te verdienen, is het nu of nooit! Wacht niet langer; meld u vandaag nog aan voor het FlexiSpot Spaarpunten Programma en ontgrendel een schat aan exclusieve aanbiedingen en voordelen!