Gratis bezorging in NL en BE
Code: ZOMER10 | 10% korting voor alle
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

FlexiSpot Onthult: Creatief Concept Achter Nieuwe Merkvideo's

08 maart 2024

In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen bij FlexiSpot en onthullen we het concept achter onze nieuwste merkvideo's. Bereid je voor op een inspirerende reis vol verrassende concepten.

Van innovatie naar inspiratie

FlexiSpot is al jarenlang een pionier op het gebied van ergonomische werkplekken. We begonnen onze reis met een duidelijke missie: kantoormeubilair transformeren van statische objecten naar dynamische hulpmiddelen die beweging en welzijn bevorderen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk, met een breed scala aan bekroonde producten die comfort en stijl naadloos combineren.

Vernieuwing met een verrassende twist

Onze nieuwste merkvideo's gaan verder dan de traditionele productdemonstratie. We gebruiken een verrassend creatief concept dat je meeneemt op een inspirerende reis. Door middel van slimme en visueel aantrekkelijke verhalen tonen we hoe onze producten jouw werkplek kunnen transformeren.

Drie concepten, eindeloze mogelijkheden:

Pegasus: Dit concept draagt de traditionele kantoorinrichting uit en laat zien hoe het E7 PRO elektrische bureau nieuwe manieren van werken mogelijk maakt. Vergrijp je niet langer aan een leven achter je bureau. Ervaar de vrijheid om moeiteloos tussen zitten en staan te wisselen, en ontdek hoe een actieve werkhouding je energie en focus kan verhogen. Verbeeld je jezelf in een futuristische omgeving waar je niet langer vastzit in een statische houding. De video laat op een inspirerende manier zien hoe het E7 PRO bureau je helpt te ontsnappen aan de beperkingen van een traditionele werkplek en je naar een nieuwe, dynamische werkwereld laat vliegen.

Viva la Vida: Dit concept viert het leven buiten kantoor en toont de veelzijdigheid van onze producten. Met de elegante en comfortabele BS12 PRO bureaustoel creëer je niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook een comfortabele thuisbasis voor al je hobby's en vrijetijdsactiviteiten. De video volgt een vrouw die haar BS12 PRO stoel moeiteloos verplaatst van haar werkplek naar haar creatieve ruimte. Of je nu aan het schilderen bent of aan het werk, de stoel biedt altijd het comfort dat je nodig hebt.

Dream Boldly: Dit concept benadrukt het huwelijk tussen stijl en comfort dat onze ergonomische stoelen vertegenwoordigen. Of je nu thuiswerkt, gamet of ontspant, de X2 stoel biedt de perfecte ondersteuning en past moeiteloos bij elke interieurstijl. De video laat op een visueel aantrekkelijke manier zien hoe de X2 stoel zich aanpast aan verschillende omgevingen, van een high-tech gaming setup tot een klassieke leeshoek.

Huidige Prestaties van FlexiSpot

Het succes van FlexiSpot wordt niet alleen weerspiegeld in onze creatieve verhalen, maar ook in tastbare prestaties:

Awards: FlexiSpot heeft wereldwijd erkenning gekregen voor innovatieve ontwerpen. Raadpleeg de officiële website voor een gedetailleerde lijst met awards in specifieke regio's.

Sociale Projecten: Naast onze zakelijke activiteiten dragen we actief bij aan sociale projecten, waarbij we een positieve impact op de gemeenschap willen hebben.

Duurzame Oplossingen: FlexiSpot is toegewijd aan een duurzame en geïntegreerde aanpak, weerspiegeld in onze producten en praktijken. Ontdek meer over onze toewijding aan milieuvriendelijke verantwoordelijkheid op onze officiële website.

Onze Ontwikkelingsgeschiedenis en Creatieve Concepten

Een essentieel onderdeel van onze identiteit is de rijke ontwikkelingsgeschiedenis van FlexiSpot en ons fundamentele merkconcept. Het begon allemaal met een visie om de traditionele werkruimte te transformeren en ergonomisch design toegankelijk te maken voor iedereen. Onze oprichters hebben met passie en toewijding gewerkt om FlexiSpot te laten groeien tot wat het vandaag is – een vooraanstaande speler in ergonomische oplossingen.

De drie verhalen, Pegasus, Viva la Vida en Dream Boldly, weerspiegelen elk een uniek aspect van ons creatieve gedachtegoed. Met Pegasus willen we nieuwe werk realiteiten omarmen door de conventionele kantoormeubelen te doorbreken. Viva la Vida belichaamt de veelzijdige toepassingen van onze producten, die niet alleen de werkplek, maar ook de levensstijl van onze gebruikers verbeteren. Dream Boldly vertelt het verhaal van ergonomische stoelen die niet alleen comfort en stijl bieden, maar ook aanpasbaar zijn aan diverse behoeften. Deze creatieve concepten weerspiegelen de kernwaarden van FlexiSpot en vormen de basis van onze voortdurende inzet voor innovatie en gebruiksgemak.

Samen naar een gezondere en duurzamere toekomst

Bij FlexiSpot streven we niet alleen naar innovatie in onze producten, maar ook naar een positieve impact op de wereld om ons heen. We zijn trots op onze sociale projecten die toegankelijkheid en welzijn bevorderen, en op onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede materialen in onze producten en streven naar een zo laag mogelijke ecologische footprint. Onze visie is om 's werelds leider te worden in de revolutionaire beweging naar kinetische meubels, die mensen aanmoedigen om gezonder en gelukkiger te leven.

Visie van de Toekomst: Onze Rol in de Kinetische Meubel Beweging

Terwijl we vooruitkijken, delen we de visie van FlexiSpot om wereldwijd voorop te lopen in de kinetische meubel beweging. Onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en ergonomische uitmuntendheid plaatst FlexiSpot als een drijvende kracht in het vormgeven van de toekomst van werkruimtes en lifestyle-oplossingen.

Benieuwd geworden naar onze nieuwste video's? Bekijk ze dan nu op onze website of YouTube-kanaal!

Let op: Deze blogpost is gebaseerd op informatie die beschikbaar was op het moment van schrijven. Voor de actuele informatie over onze producten, awards, sociale projecten en duurzaamheidsinitiatieven verwijzen we u graag naar de officiële FlexiSpot website van uw regio.