Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

FlexiSpot Exclusieve November Deals

06 november 2023

FlexiSpot Exclusieve November Deals

Ervaar je de behoefte aan nieuwe meubels voor je huis of kantoor? November is de perfecte tijd om te investeren in hoogwaardige meubels bij FlexiSpot, en wel om een hele reeks redenen! Tijdens de laatste week van deze maand, van 24 tot 27 november, biedt FlexiSpot enkele ongelooflijke aanbiedingen die je niet wilt missen. Van gratis bestellingen tot 1 euro flash-verkoop en geweldige prijzen voor de topverkopers, laten we eens dieper ingaan op de details van deze speciale acties.

Gratis Bestellingen:

Op 24-27 november kun je kans maken op gratis bestellingen bij FlexiSpot.

24 november: De eerste 30 klanten die met succes een bestelling plaatsen en betalen, ontvangen hun bestelling helemaal gratis. Het gratis bedrag is gelijk aan het totaalbedrag van hun bestelling. We baseren deze aanbieding op het tijdstip van betaling zoals vermeld in de orderbevestigingsmail.

25 & 26 november: Op deze dagen kunnen de eerste 5 klanten die hun bestelling met succes afronden en betalen, hun bestelling gratis krijgen. Het gratis bedrag is wederom gelijk aan het totaalbedrag van hun bestelling.

27 november: De eerste 10 klanten die hun bestelling voltooien en succesvol betalen, ontvangen hun bestelling gratis, waarbij het gratis bedrag overeenkomt met het totaalbedrag van hun bestelling.

Naast deze geweldige deals ontvangen de gelukkige winnaars binnen 24 uur na de betaling ook klantenservice-e-mails om hun gratis bestelling te bevestigen. Vergeet niet dat we ook de lijst van winnaars op onze website en sociale media @flexispot.nl zullen publiceren.

Euro Flash Sale

Van 24 tot 27 november om 08:00 CET kun je deelnemen aan onze 1 euro flash sale.

Elke dag wordt een ander product aangeboden voor slechts 1 euro, inclusief gratis verzending. Hier zijn de producten voor elke dag:

24 november: Recliner X2 (Oranje)

25 november: Desk Converter M17 (Zwart, 72x41,5 cm)

26 november: CB10 (8040120cm, Rose)

27 november: Desk EW8 with Bamboo Desktop

De eerste 5 klanten die op elk van deze dagen hun bestelling afronden, kunnen het geselecteerde product voor slechts 1 euro bemachtigen. Mis deze geweldige kans niet!

Totale Verkoop Rangschikking:

Van 24-27 november, worden degenen die het meest uitgeven, beloond!

Eerste plaats: De klant die het meeste heeft uitgegeven, ontvangt maar liefst €1.200 euro in contanten.

Tweede plaats: De tweede grootste spender krijgt €800 euro in contanten.

Derde plaats: De derde grootste spender wordt beloond met €300 in contanten.

Echter zijn er een paar regels van toepassing:

Klanten moeten bestellingen plaatsen met hetzelfde e-mailadres.

De bestelbedragen worden cumulatief berekend gedurende de hele campagne (24/11-27/11), met uitzondering van terugbetalingen of geannuleerde bestellingen.

In het geval van meerdere klanten die hetzelfde aantal bestellingen plaatsen, wordt de klant die als eerste de bestelling heeft geplaatst als eerste gerangschikt.

De winnaars worden op 28 november bekendgemaakt op de pagina met de winnaarslijst voor alle klanten. Onze klantenservice zal contact opnemen met de gelukkige winnaars via e-mail.

Houd er rekening mee dat als een klant een prijs ontvangt en een terugbetaling aanvraagt, de prijs moet worden geretourneerd.

Conclusie

Deze november biedt FlexiSpot enkele onweerstaanbare aanbiedingen, van gratis bestellingen tot een 1 euro flash sale en aantrekkelijke prijzen voor de topverkopers. Mis deze kans niet om je huis of kantoor te upgraden met hoogwaardige meubels van FlexiSpot. Grijp deze deals terwijl ze nog geldig zijn en geniet van het comfort en de kwaliteit die FlexiSpot te bieden heeft!