Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

FlexiSpot's Exclusieve Kerst Aanbiedingen & Acties 2023

05 december 2023

Het feestseizoen is aangebroken, en bij FlexiSpot zijn we verheugd om de feestvreugde te verspreiden met onze speciale kerstacties. Maak je klaar voor een seizoen vol vreugde, geven en opwindende verrassingen die je vieringen nog onvergetelijker zullen maken. Hier is een voorproefje van het FlexiSpot x Christmas spektakel!

Gratis Bestelling

Zet de datum in je agenda, want vanaf 0:00 CET op 12 december kunnen de eerste 10 gelukkige klanten die succesvol hun betalingen voltooien, een fenomenale 100% cashback ontvangen op hun bestellingen. Maar dat is nog niet alles – we breiden het feest uit naar het nieuwe jaar! De eerste 10 succesvolle betalingen na 10:00 CET op 1 januari zullen ook genieten van een volledige cashback op hun aankopen. Mis deze ongelooflijke kans niet om je kerstinkopen echt leuk te maken.

Let op: De betalingstermijn is afhankelijk van de voorwaarden vermeld in de orderbevestigingsmail.

Spin & Win: Kerst Editie

Het is weer zover, er is weer een Spin & Win actie… maar dit keer een kersteditie. Maak je kerst nog spannender met onze Spin and Win-promotie. Plaats eenvoudig een bestelling en je krijgt de kans om het wiel te draaien en fantastische aanbiedingen te winnen! Of het nu gaat om vouchers voor specifieke producten of een verleidelijke kortingspercentage op je gehele bestelling, het wiel zit boordevol verrassingen.

Hoe je je code kunt gebruiken:

- Je hebt de vrijheid om te beslissen hoe je je code wilt gebruiken – ofwel voor persoonlijk gebruik of om de vreugde te delen met je dierbaren.

- Als je ervoor kiest om de code aan een vriend te schenken, kopieer eenvoudig de link en stuur het als een kerst- of nieuwjaarscadeau. Verspreid het geluk en laat je vrienden en familie genieten van de voordelen van FlexiSpot!

Speciale Kerstaanbieding

Als blijk van waardering voor je steun bieden we een speciale kerstkorting aan. Meld je nu aan en ontvang een korting van 10% op je bestelling! Maar dat is nog niet alles – je maakt ook kans om het populaire E8 verstelbare bureau te winnen. Stel je voor dat je het nieuwe jaar begint met een gloednieuwe, ergonomische werkruimte – het is het cadeau dat blijft geven.


Deze feestdagen draait het bij FlexiSpot niet alleen om het bieden van eersteklas ergonomische oplossingen; het gaat erom je feestelijke momenten buitengewoon te maken. Doe met ons mee in het vieren van de geest van geven, en laat FlexiSpot deel uitmaken van je vreugdevolle momenten. Mis deze exclusieve aanbiedingen niet – maak deze kerst echt een FlexiSpot-kerst!

Onvergetelijke Kerst Samen Met Ons

Maak je kerst onvergetelijk met FlexiSpot en profiteer van onze exclusieve kerst aanbiedingen en acties! Bereid je voor op een seizoen vol vreugde, gave en spannende verrassingen die je vieringen nog specialer zullen maken. Bij FlexiSpot draait deze kerst niet alleen om eersteklas ergonomische oplossingen; het draait om het buitengewoon maken van je feestelijke momenten. Doe met ons mee in het vieren van de geest van geven, en laat FlexiSpot deel uitmaken van je vreugdevolle momenten. Mis deze exclusieve aanbiedingen niet - maak deze kerst echt een FlexiSpot-kerst! Bedankt voor het vieren van de feestdagen met FlexiSpot. We wensen je een vrolijke kerst!