Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 5% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

FlexiSpot Day: Onmisbare aanbiedingen op Ergonomisch Meubilair

02 mei 2024

FlexiSpot maakt zich klaar voor een maandenlange viering met de Brand Day! Van 6 mei tot 31 mei kunt u fantastische deals scoren op ergonomisch meubilair dat uw werkplek zal revolutionairen en uw productiviteit zal verhogen. Of u nu een doorgewinterde thuiskantoor strijder bent of net begint met het inrichten van uw werkplek, FlexiSpot heeft voor iedereen iets tijdens dit niet te missen verkoopevenement.

Early Bird Prijzen (6-12 mei):

Begin met besparen met de Vroegboekacties van FlexiSpot! Wees een van de eersten om deze fantastische deals te scoren op twee van onze meest populaire producten:

E5 Sta-bureau: Geniet van de E5 voor een gereduceerde prijs van €249,99 (oorspronkelijk €399,99). Dit elektrisch sta-bureau stelt u in staat om moeiteloos te wisselen tussen zitten en staan ​​tijdens de werkdag, wat een betere houding en een betere doorbloeding bevordert.
--shopstart--{"id":480005,"link":480005,"name":"Elektrische zit sta bureau E5","shortName":"E5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E5B+Maple.jpg","salePrc":399.99,"originalPrc":399.99,"itemFootMarkType":"NONE","itemFootMarkInput":"-€130"}--shopend--

BS6 Ergonomische stoel: Verhoog uw comfort met de BS6 ergonomische stoel, verkrijgbaar voor slechts €189,99 (oorspronkelijk €259,99). Deze stoel heeft verstelbare lendensteun, ademend mesh-materiaal en een comfortabele hoofdsteun om u te ondersteunen tijdens lange werkperiodes.
--shopstart--{"id":670006,"link":670006,"name":"Ergonomische bureaustoel BS6","shortName":"BS6","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/bs6g-cat-nieuw.jpg","salePrc":259.99,"originalPrc":259.99,"itemFootMarkType":"NEW","itemFootMarkInput":"-€70"}--shopend--

Flitsaanbiedingen voor topproducten (6-12 mei):

Wees de hele week alert op supersnelle flitsaanbiedingen! FlexiSpot biedt gedurende vier categorieën: sta-bureaus, stoelen, fauteuils en opbergoplossingen, beperkte hoeveelheden populaire producten aan tegen onklopbare prijzen. Elke flitsaanbieding sessie richt zich op een specifieke categorie, dus houd de deals in de gaten waar u op hebt gewacht. Vergeet niet dat deze deals op basis van het who-first-come-who-served-principe beschikbaar zijn, dus mis ze niet!

Hierbij een ​​sneak peek naar enkele van de spannende flitsaanbiedingen die u kunt verwachten:

BK2-S-B Monitorarm (6 mei, 10 uur): Haal deze monitorarm voor slechts €9,99 (oorspronkelijk €69,99). Dit is de perfecte toevoeging aan uw werkplek voor verbeterde ergonomie en monitor positionering. (Aantal beperkt tot 5)
--shopstart--{"id":748008,"link":748008,"name":"Opbergkast BK2-S met enkele deur, zwart","shortName":"BK2-S, zwart","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/bk2-s-cat-zwart.jpg","salePrc":9.99,"originalPrc":99.99,"itemFootMarkType":"NONE"}--shopend--

BS10 Ergonomische stoel (8 mei, 10 uur): Koop de luxe BS10 ergonomische stoel voor slechts €49,99 (oorspronkelijk €429,99). Deze premium stoel biedt uitzonderlijk comfort en verstelbare functies. (Aantal beperkt tot 5)
--shopstart--{"id":742002,"link":742002,"name":"Ergonomische stoel BS10","shortName":"BS10","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/bs10-grijs-cat-new.jpg","salePrc":49.99,"originalPrc":469.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€420"}--shopend--

XR5 Relaxfauteuil (10 mei, 10 uur): Ontspan in stijl met de XR5 relaxfauteuil voor een gereduceerde prijs van €99,99 (oorspronkelijk €499,99). Deze fauteuil biedt ultiem comfort met zijn zachte vulling en verstelbare mechanisme. (Aantal beperkt tot 5)
--shopstart--{"id":742003,"link":742003,"name":"Elektrisch draaibaar relaxfauteuil XR5, lichtgrijs","shortName":"XR5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/XR5-lichtgrijs.jpg","salePrc":99.99,"originalPrc":599.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€500"}--shopend--

Q8 Bureau met opbergruimte en bamboe blad (12 mei, 10 uur): Verrijk uw werkplek met functionaliteit en stijl met het Q8 bureau met opbergruimte en bamboe blad, verkrijgbaar voor slechts €99,99 (oorspronkelijk €699,99). Dit bureau biedt voldoende opbergruimte en een prachtige esthetiek. (Aantal beperkt tot 5)
--shopstart--{"id":750003,"link":750003,"name":"Zit sta bureau Q8, met bamboe bureaublad en draadloze oplader","shortName":"Q8","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/Q8B-DBB.jpg","salePrc":99.99,"originalPrc":799.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€700"}--shopend--

FlexiSpot Brand Day: Number Games met Spannende Prijzen (6-28 Mei)

Maak je klaar voor een spannend en uitdagend spel met FlexiSpot's Number Games! Van 6 tot 28 mei kun je je vaardigheden en reflexen testen terwijl je tegen de klok strijdt om het bord leeg te maken en fantastische prijzen te winnen.

Hoe speel je?

Het spel is eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen. Zoek op het bord naar getallen die samen 10 opleveren, omcirkel ze, streep ze door en verdien punten. Hoe sneller je het bord leegmaakt, hoe meer punten je verdient. Je kunt hiermee niveau beloningen winnen, zoals kortingen op ergonomisch meubilair, en meedingen naar klassement prijzen, zoals een compleet sta-bureau!

Waarom meedoen?

De Number Games van FlexiSpot zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar je kunt ook fantastische prijzen winnen! Doe mee met het spel, test je vaardigheden en maak kans op geweldige prijzen!

Tips:

● Wees snel en nauwkeurig om je score te maximaliseren.

● Deel het spel met je vrienden en familie om samen te strijden voor de beste score.

FlexiSpot Brand Day: Tips om de beste deals te scoren

De FlexiSpot Brand Day is een geweldige kans om ergonomisch meubilair aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. Om je te helpen de beste deals te scoren, hebben we een paar tips:

1. Plan vooruit: Bekijk de evenementenkalender en markeer de data en tijden van de aanbiedingen die je het meest interesseren. Zo mis je geen enkele deal!

2. Wees snel: Flitsaanbiedingen zijn beperkt in aantal en gaan snel. Zorg ervoor dat je op tijd bent wanneer de aanbieding begint om je kans op het bemachtigen van een product te vergroten.

3. Speel het getallenspel: Het getallenspel is een leuke manier om kortingen en andere prijzen te winnen. Probeer je score te maximaliseren door snel en nauwkeurig te zijn.

4. Profiteer van de Crazy Sale: De Crazy Sale biedt twee kansen om gratis bestellingen te winnen of extra kortingen te scoren op geselecteerde producten. Mis deze kans niet!

5. Abonneer je op de nieuwsbrief: Meld je aan voor de nieuwsbrief van FlexiSpot om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en producten.

6. Deel de deals met je vrienden: Laat je vrienden en familie weten over de FlexiSpot Brand Day, zodat ze ook kunnen profiteren van de geweldige deals!

FlexiSpot: Meer dan alleen meubels

FlexiSpot is meer dan alleen een leverancier van ergonomisch meubilair. FlexiSpot zet zich in om een ​​gezondere en productievere werkomgeving voor iedereen te creëren. Naast onze hoogwaardige producten bieden we ook een scala aan bronnen en informatie over ergonomie, thuiswerken en welzijn.