Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

FlexiSpot-bureaustoelen symboliseren kwaliteit en comfort

02 juni 2022

Rugpijn, spanning in de nek, slechte lichaamshouding ... wie kent dit niet uit het dagelijkse kantoorleven? Slechte bureaustoelen en de daaruit voortvloeiende zithoudingen zijn de oorzaak van een groot aantal ziektebeelden op de werkplek.

 

Daarom is een goede bureaustoel minstens evenveel waard als een goede, efficiënte pc of een ergonomisch toetsenbord. Ook FlexiSpot heeft het belang daarvan ingezien. Wij bieden een verscheidenheid aan bureaustoelen die perfect zijn voor jouw kantoor of thuiskantoor. 

 

Een ergonomische bureaustoel betekent goed zitten en goed werken

 

Vooral op kantoor brengen we extreem veel tijd door in een ongemakkelijke zithouding. Daarom is een goede bureaustoel een must voor elke baan waarbij veel tijd aan het bureau wordt doorgebracht. De ergonomische bureaustoelen van FlexiSpot voldoen precies aan deze vereiste. Ze ondersteunen de natuurlijke vorm van het lichaam en helpen ons om gezonder en ergonomischer te zitten.

 

Ondanks zijn relatief lage prijs kan de Office Chair overtuigen met voldoende steun voor de wervelkolom. Dit betekent dat zelfs lange sessies geen probleem zijn en het werken aangenaam is. De prestaties van de stoel worden gecompleteerd door het knappe design. Het is zo mooi en elegant dat je je eventjes een afdelingshoofd waant. Het nobele lederen ontwerp roept een gevoel van luxe op dat men anders alleen kent van de directiekantoren van internationale bedrijven. Met deze stoel krijg je het gevoel de baas van je kantoor te zijn.  

 

Voor een beetje meer ondersteuning en maatwerk, probeer de BackSupport bureaustoel BS1B. Bij deze stoel kan elk belangrijk element, van de zithoogte tot de zitdiepte tot de neksteun, worden aangepast en op maat worden gemaakt. Zo kan iedereen het zich comfortabel maken op deze stoel en ergonomisch zitten.

Wie naast de goede eigenschappen ook een vleugje luxe wil, vindt met de BackSupport bureaustoel BS10 precies datgene waar hij naar zoekt. Met zijn talrijke instelmogelijkheden en uitstekende afwerking laat deze stoel nauwelijks iets te wensen over. Bovendien is het ontwerp overtuigend met houten elementen en een visueel aantrekkelijke vorm die niettemin grote nadruk legt op ergonomie.

 

Gaming stoelen voor uren lang spelen zonder klachten

 

Natuurlijk kun je de FlexiSpot-bureaustoelen ook gebruiken om te gamen, maar voor ons is dat niet genoeg. Tenslotte stellen gamers vaak enigszins andere eisen. Daarom heeft FlexiSpot de GC01 gaming stoel ontworpen. Deze stoel voldoet aan alle verwachtingen die je van een gamestoel kunt hebben: comfort, design en functionaliteit.

 

Laten we beginnen met het comfort. De stoel heeft een verstelbare rugleuning. Hierdoor kun je op elk moment wisselen tussen een ontspannen liggende positie en een rechtop zittende positie. Vooral wanneer online spelen spannender wordt, komt deze verandering van positie goed van pas. Door te kantelen kan de stoel ook beter worden aangepast aan mensen met een grotere lichaamsbouw. Voor extra comfort schuif je de voetsteun uit. Perfect om je voeten omhoog te leggen en een korte pauze te nemen.

 

Ook het ontwerp stemt overeen met wat je verwacht van gamestoelen. Een zwarte look versierd met rode elementen die meteen in het oog springen. Op de volgende LAN-party zijn alle blikken op jou gericht! Maar ook de functionaliteit van de GC01 wordt niet verwaarloosd. De afneembare hoofdsteun kan gemakkelijk worden verwijderd om schoon te maken. Het leer maakt de stoel duurzaam en van hoge kwaliteit. 

 

Een kruk voor snel gebruik

 

Flexibel, ruimtebesparend en praktisch ... Dat is de beste omschrijving van een kruk. Dit mini-meubel is vaak de gepaste redding als er niet genoeg stoelen zijn of als er op korte termijn zitplaatsen moeten worden gecreëerd. Ook op kantoor kan een kruk echter nuttig zijn. Omdat er geen rugleuning is, stimuleert de kruk mensen om hun zithouding te veranderen. Deze vorm van dynamisch zitten helpt om een slechte houding te voorkomen en zo langer te kunnen zitten zonder klachten.  

De ergonomische wiebelkruk BH3 voldoet precies aan deze eisen en is daarom een ideale aanvulling op je bestaande zitmeubilair. Dankzij de wiebelfunctie staat de kruk nooit helemaal stil en vormt ze een sportieve uitdaging voor wie erop zit. Je moet de kanteling van de kruk tegenwerken om de juiste zitpositie te vinden. Dit is leuk maar het maakt je werkdag ook een beetje spannender. Bovendien train je tegelijkertijd ook je spieren. Vooral de kleine steun- en hulpspieren die anders slechts moeilijk te bereiken zijn, krijgen nu de nodige aandacht.  

De bureaufiets van FlexiSpot maakt van kantoorroutine een sportieve activiteit

 

Wie het graag wat sportiever heeft, zal in zijn nopjes zijn met de FlexiSpot V9 bureaufiets. Dit innovatieve product combineert een fiets en een bureaustoel in één. Zo kun je 's morgens tijdens het ontbijt op de pedalen trappen - dus sporten - terwijl je werkt of de krant leest. De bureaufiets biedt tal van mogelijkheden en middelen om meer aan sport te doen in het dagelijks leven. Geen excuses meer om niet genoeg te sporten!

 

Voor optimaal comfort kun je de zithoogte perfect aan je lichamelijke omstandigheden aanpassen. Zo kun je het zadel optimaal afstemmen op je lichaamsbouw en hoef je niet in te boeten op de functionaliteit van de fiets. Ook de hoogte van het tafelblad kun je aanpassen. Als je de fiets als stoel voor je bureau wilt gebruiken, kun je het tafelblad van de fiets gewoon naar beneden draaien. Zo past de bureaufiets ook gemakkelijk onder het bureau.

 

Je kunt het tafelblad ook vastschroeven en het als werkblad gebruiken. Laptop, tablet, krant ... dankzij de royale afmetingen kun je het tafelblad voor vele toepassingen gebruiken. Je kunt de bureaufiets ook vrijstaand in de kamer of zelfs in de tuin gebruiken. Vooral in de zomermaanden kan een workout in de buitenlucht je echt goed doen.

 

Heb je geen tafelblad nodig, dan is de Bureaufiets FC211 mogelijk een betere keuze voor jou. Dankzij het vooruitstrevende ontwerp kun je deze fiets gebruiken om te zitten of om te fietsen. De pedalen zijn zo geplaatst dat ze niet in de weg zitten wanneer je normaal zit. Je kunt dus zonder problemen werken en de fiets als stoel gebruiken. Niets hoeft je tegen te houden om dadelijk met trappen te beginnen. In luttele seconden tover je de stoel om in een ergometer voor thuis. Doe enkele extra rondjes op kantoor in de plaats van je avondgymnastiek. Deze hometrainer zal je dagelijks leven verrijken.

 

Conclusie

 

De FlexiSpot-bureaustoelen zijn even veelzijdig als nuttig. Met hun doordachte ontwerp bieden ze een goede combinatie van design, comfort en flexibiliteit. Er is voor elk wat wils, van kantoorpersoneel tot gamers. Dankzij de grote keuze is het gemakkelijk om voor elk budget de juiste stoel te vinden. FlexiSpot stelt klanttevredenheid voorop en hecht veel belang aan kwaliteit. Dit komt ook duidelijk tot uiting in de stoelen.