Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 5% korting
Tot 10 jaar garantie

FlexiSpot BS5: De Ergonomische Stoel die Kleur en Comfort Brengt aan jouw Werkplek

09 mei 2024

In de wereld van ergonomische stoelen zijn zwart en grijs vaak de norm. De FlexiSpot BS5 doorbreekt deze trend met frisse en unieke kleuren als crème en lichtgroen. Deze stoel is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook uitstekend comfort en ondersteuning.

Of je nu thuiswerkt of op kantoor zit, de BS5 is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan ergonomie en stijl. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen zorgt de BS5 ervoor dat je de hele dag comfortabel en productief kunt werken.

De FlexiSpot BS5: Perfect voor Thuiswerken

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden voor veel mensen. Maar langdurig zitten aan de keukentafel of op de bank kan leiden tot pijnlijke ruggen, nek en schouders. De FlexiSpot BS5 is de perfecte oplossing voor thuiswerkers.

De ergonomische BS5 biedt comfort en ondersteuning gedurende de hele dag, waardoor je je kunt concentreren op je werk zonder afgeleid te worden door pijn. De stoel is ook verstelbaar, zodat je altijd de perfecte positie kunt vinden.

Met zijn frisse en moderne design past de BS5 perfect in elke thuiswerkomgeving. De stoel is verkrijgbaar in crème en lichtgroen, dus je kunt er zeker van zijn dat je een stijlvolle aanvulling op je interieur vindt.

Upgrade je thuiskantoor met de FlexiSpot BS5: Comfort, Stijl & Productiviteit in Één

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden voor veel mensen. Maar een ongemakkelijke of oncomfortabele stoel kan leiden tot pijn, vermoeidheid en verminderde productiviteit. De FlexiSpot BS5 is de perfecte oplossing om je thuiskantoor te transformeren tot een inspirerende en productieve werkplek.

Waarom de FlexiSpot BS5 de perfecte keuze is voor je thuiskantoor:

Comfort voor de hele dag: De ergonomische BS5 biedt uitstekende ondersteuning voor je rug, nek en schouders, waardoor je pijnvrij en comfortabel kunt werken, zelfs tijdens lange werkdagen.

Stijlvol design: De stoel is verkrijgbaar in unieke kleuren (crème en lichtgroen) die een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan je thuiskantoor.

Verhoogde productiviteit: Wanneer je comfortabel zit, ben je beter geconcentreerd en productiever. De BS5 helpt je om je taken efficiënter en met meer plezier af te ronden.

Een slimme investering: De BS5 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Met een garantie van 3 jaar kun je er zeker van zijn dat je jarenlang plezier zal hebben van deze stoel.

De FlexiSpot BS5: Meer dan alleen een stoel

De FlexiSpot BS5 is meer dan alleen een stoel. Het is een statement, een kunstwerk en een symbool van comfort en innovatie. Met zijn unieke kleuren (crème en lichtgroen) en futuristisch ontwerp onderscheidt de BS5 zich van alle andere ergonomische stoelen op de markt.

Deze stoel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een oase van comfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de BS5 uitstekende ondersteuning voor je rug, nek en schouders. De ademende mesh rugleuning houdt je koel en comfortabel, zelfs tijdens lange werkdagen.

De BS5 is meer dan een comfortabele stoel, het is een functionele machine. De stoel is verstelbaar in verschillende standen, zodat je altijd de perfecte positie kunt vinden. De armleuningen zijn verstelbaar in hoogte en diepte, waardoor je je armen perfect kunt laten rusten.

De FlexiSpot BS5 is perfect voor thuiswerken, op kantoor en zelfs voor gamen. De stoel is sterk en duurzaam en kan tot 150 kg dragen. De BS5 is ook eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alle benodigde gereedschappen.

De BS5 is perfect voor:

● Thuiswerkers

● Kantoormedewerkers

● Studenten

● Gamers

● Iedereen die waarde hecht aan comfort en ergonomie

Waarom kiezen voor de FlexiSpot BS5?

Kleurrijk en modern design: De BS5 is verkrijgbaar in crème en lichtgroen, waardoor hij perfect past bij elk interieur.

Uitstekend comfort: De stoel heeft een dubbel gewelfde zitting met waterval rand, een 11 cm dik zitkussen en een ademende mesh rugleuning.

Verstelbare hellingshoek: De rugleuning is verstelbaar in verschillende standen, zodat je altijd de perfecte hoek kunt vinden voor jouw behoeften.

Hoge kwaliteit: De BS5 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van een garantie van 3 jaar.

Limited-Time Aanbieding: €100 korting op de FlexiSpot BS5

Profiteer nu van onze limited-time aanbieding en bestel de FlexiSpot BS5 voor slechts €199,99,-. Dat is €100 korting op de oorspronkelijke prijs van €299,99,-. Mis deze kans niet om je werkplek op te fleuren met een comfortabele en stijlvolle stoel!
--shopstart--{"id":728005,"link":728005,"name":"Ergonomische bureaustoel BS5, dubbele rugleuning","shortName":"BS5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/BS5-w-cat-1.jpg","salePrc":199.99,"originalPrc":299.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€100"}--shopend--