Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 5% korting
Tot 10 jaar garantie

FlexiSpot Brand Day: Crazy Sale

09 mei 2024

Pak je kans tijdens de FlexiSpot Brand Day Crazy Sale!

Werk jij vanuit huis en ben je op zoek naar manieren om je werkomgeving te upgraden én te besparen? Kijk dan niet verder dan de FlexiSpot Brand Day Crazy Sale! Van 13 tot 17 mei profiteer je van waanzinnige deals op onze ergonomische bureaus en accessoires, zodat jij comfortabeler én productiever kunt werken.

Gratis bureaus weggeven!

We trappen de FlexiSpot Brand Day Crazy Sale af met een ongelooflijke actie: we geven gratis bureaus weg! Maak kans op een ergonomisch bureau waarmee je jouw thuiswerkplek naar een hoger niveau tilt.

Hoe doe je mee?

● Bezoek onze website op 13 mei om 00:00 uur 's nachts of 17 mei om 00:00 uur 's nachts.

● Klik op de actiepagina voor gratis bureaus.

● Vul je gegevens in en maak kans!

Wees snel, want er zijn maar tien bureaus per giveaway beschikbaar! Op = op!

Op welke bureaus maak je kans om te winnen?

We geven twee verschillende bureau modellen gratis weg:

E7Q Zit-Sta bureau: Dit is ons meest populaire model, met een ruim werkblad en een krachtige motor die moeiteloos je bureau van zithoogte naar stahoogte brengt. Perfect voor iedereen die comfortabeler en gezonder wil werken.
--shopstart--{"id":176001,"link":176001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7Q, met 4 motoren","shortName":"E7Q","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-EUV2-Black-bamboo-neocon.jpg","salePrc":899.99,"originalPrc":999.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€100"}--shopend--

XR5 Elektrische Relaxfauteuil: Deze stoel is perfect voor ultieme ontspanning. Met zijn zachte schommelbeweging, verstelbare rugleuning en comfortabele voetensteun, is het de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

--shopstart--{"id":674003,"link":674003,"name":"Elektrisch draaibaar relaxfauteuil XR5","shortName":"XR5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/XR5-oranje-bruin.jpg","salePrc":599.99,"originalPrc":599.99,"itemFootMarkType":"NONE"}--shopend--

Waarom kiezen voor een FlexiSpot bureau?

FlexiSpot is dé expert op het gebied van ergonomische werkplekken. We geloven dat een gezonde werkhouding essentieel is voor een goede gezondheid en productiviteit. Onze bureaus zijn elektrisch verstelbaar, waardoor je eenvoudig kunt wisselen tussen zitten en staan. Dit helpt rugklachten te voorkomen, verbetert je bloedsomloop en zorgt ervoor dat je energieker blijft tijdens je werkdag.

Naast onze bureaus bieden we ook een ruim assortiment aan ergonomische accessoires aan, zoals:

● Anti-vermoeidheidsmatten

● Bureaustoel met ergonomisch ontwerp

● Monitorarmen

Door je werkplek aan te passen aan jouw lichaamshouding, kun je nek-, schouder- en rugklachten voorkomen. Met FlexiSpot creëer je een werkplek die perfect op jouw wensen afgestemd stemt, zodat jij comfortabel en geconcentreerd kunt werken.

Naast de waanzinnige kortingen en de kans om een gratis bureau te winnen, is er tijdens de FlexiSpot Brand Day Crazy Sale nog veel meer te beleven. We organiseren diverse leuke acties en evenementen. We delen daarnaast ook waardevolle tips en informatie over ergonomisch werken. Zo leer je hoe je jouw werkplek optimaal kunt inrichten om gezondheidsproblemen te voorkomen en je productiviteit te verhogen.

Profiteer nu van de FlexiSpot Brand Day Crazy Sale en ervaar het verschil!

Met de FlexiSpot Brand Day Crazy Sale achter de rug hopen we dat je hebt genoten van onze geweldige deals en dat je nu de trotse eigenaar bent van een ergonomisch FlexiSpot bureau. We zijn ervan overtuigd dat je het comfort en de voordelen van je nieuwe werkplek zult waarderen.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het installeren van je nieuwe bureau, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

We wensen je veel plezier met je nieuwe FlexiSpot bureau!

Nog even de voordelen van een FlexiSpot bureau op een rijtje:

● Verbetert je gezondheid en welzijn

● Verhoogt je productiviteit

● Vermindert rug-, nek- en schouderklachten

● Meer energie tijdens je werkdag

● Verstelbaar naar jouw ideale werkhoogte

● Stijlvol design

● Past in elke werkomgeving

Markeer in je agenda: 13 mei - 17 mei!

Profiteer van waanzinnige deals, win wellicht een gratis bureau en ervaar het comfort en de voordelen van een FlexiSpot ergonomisch bureau. Bezoek onze website https://www.flexispot.nl/ voor meer informatie over de FlexiSpot Brand Day Crazy Sale en ontdek hoe jij jouw werkplek kunt upgraden en tegelijkertijd kunt besparen!