Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

Entertainment Ruimte met XC6 en XR5 Stoelen

16 april 2024

Het creëren van de perfecte entertainment ruimte begint met de juiste meubels die comfort en functionaliteit combineren. Met de XC6 en XR5 stoelen kunt u een ruimte ontwerpen waar ontspanning en gemak samenkomen voor ultiem entertainment.

XC6 Ligstoel: Ultiem Comfort en Stijlvol Design

De XC6 ligstoel biedt ultiem comfort en een stijlvol design, waardoor het de perfecte keuze is voor een ontspannen entertainment ruimte. Met een verstelbare ligstand tot 145° kunnen gebruikers moeiteloos hun benen strekken en achterover leunen voor lezen, tv kijken of een dutje.

Dankzij het 360-graden draaimechanisme en het heen-en-weer schommelmechanisme biedt de XC6 een dynamische zitervaring die zich aanpast aan uw behoeften. Bovendien biedt de slimme opbergruimte onder het zitkussen praktisch gemak, waardoor uw entertainment ruimte netjes en georganiseerd blijft.

Flexibiliteit in Ontspanning: De XC6 ligstoel biedt niet alleen ultiem comfort, maar ook flexibiliteit in ontspanning. Met een verstelbare ligstand tot 145° kunnen gebruikers moeiteloos de perfecte positie vinden om te lezen, tv te kijken of gewoon te ontspannen. Het veelzijdige ontwerp past zich naadloos aan aan de veranderende behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

Stijlvol Design, Praktisch Gemak: Naast zijn comfortabele eigenschappen onderscheidt de XC6 ligstoel zich door zijn stijlvolle design en praktisch gemak. Met een geïntegreerde opbergruimte onder het zitkussen kunnen gebruikers efficiënt persoonlijke bezittingen organiseren, waardoor de ruimte netjes en opgeruimd blijft zonder afbreuk te doen aan esthetiek.
--shopstart--{"id":672002,"link":672002,"name":"Handmatige relaxfauteuil Lotus XC6, 270 graden draaibaar","shortName":"Lotus XC6","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/xc6-beige-cat-2.jpg","salePrc":499.99,"originalPrc":499.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€130"}--shopend--

XR5 Relaxfauteuil: Flexibiliteit en Gemak voor het Hele Gezin

De XR5 relaxfauteuil is ontworpen met flexibiliteit en gemak in gedachten, waardoor het de ideale keuze is voor gezinnen. Met een draaibare metalen basis die 270° kan draaien en een zachte schommelbeweging, biedt de XR5 een zorgzame omgeving voor verschillende activiteiten, zoals multitasken voor ouders of het troosten van een baby.

De ergonomische ondersteuning en de soepele ligfunctie zorgen voor langdurig comfort, terwijl de grote opbergzakken en USB-oplaadpoorten zorgen voor gebruiksgemak en gemakkelijke toegang tot benodigdheden en apparaten.

Gezinsvriendelijk Ontwerp: De XR5 relaxfauteuil is speciaal ontworpen met het hele gezin in gedachten. Met zijn draaibare metalen basis en zachte schommelbeweging biedt het een zorgzame omgeving voor ouders die multitasken en voor nieuwe moeders die hun baby's willen troosten. Het gezinsvriendelijke ontwerp maakt het een essentiële toevoeging aan elke entertainment ruimte.

Gebruiksvriendelijke Kenmerken: Naast zijn comfortabele eigenschappen beschikt de XR5 relaxfauteuil over handige gebruiksvriendelijke kenmerken. De grote opbergzakken bieden extra ruimte voor het opbergen van afstandsbedieningen, tijdschriften en andere kleine items, terwijl de USB-oplaadpoorten aan de zijkant van de fauteuil het gemakkelijk maken om apparaten zoals mobiele telefoons en tablets op te laden. Deze handige functies dragen bij aan een naadloze en plezierige entertainment ervaring voor het hele gezin.
--shopstart--{"id":674003,"link":674003,"name":"Elektrisch draaibaar relaxfauteuil XR5","shortName":"XR5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/XR5-oranje-bruin.jpg","salePrc":599.99,"originalPrc":599.99,"itemFootMarkType":"NONE"}--shopend--

Vergelijking van Voordelen: XC6 vs. XR5

Voordelen van de XC6 Ligstoel:

⦁ Verstelbare ligstand tot 145° voor ultiem comfort.

⦁ Dynamische zitervaring met 360-graden draai en schommelmechanisme.

⦁ Slimme opbergruimte voor georganiseerde leefruimtes.

Voordelen van de XR5 Relaxfauteuil:

⦁ Draaibare metalen basis en zachte schommelbeweging voor flexibiliteit.

⦁ Ergonomische ondersteuning en soepele ligfunctie voor langdurig comfort.

⦁ Grote opbergzakken en USB-oplaadpoorten voor gebruiksgemak.

Duurzaamheid & Kwaliteit:

Zowel de XC6 ligstoel als de XR5 relaxfauteuil zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze duurzaamheid en kwaliteit bieden die lang meegaan. Of het nu gaat om het moderne design van de XC6 met premium stoffering of de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijke kenmerken van de XR5, beide stoelen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende gebruikers en om een waardevolle investering te zijn voor uw entertainment ruimte.

Of u nu kiest voor de XC6 ligstoel of de XR5 relaxfauteuil, beide bieden unieke voordelen die passen bij verschillende behoeften en voorkeuren. Overweeg uw persoonlijke wensen en de eisen van uw entertainment ruimte om de juiste stoel te kiezen die comfort, gemak en stijl biedt voor een onvergetelijke entertainment ervaring.