Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Een gedetailleerde introductie over zit-sta-bureau VICI

17 april 2023

Onze technologie is altijd in beweging, vandaag de dag werken we als mensen uren achter elkaar met de laptop. Vaak doen we dat achter een bureau, dit kan op de lange termijn voor fysieke problemen zorgen. Ook zit-sta-bureaus spelen een interessante rol. Door innovatieve mechanismen zijn deze in hoogte verstelbaar binnen enkele seconden, waardoor je van zittend werk naar staand kunt gaan, of andersom. Zit sta bureau VICI, is een van FlexiSpot's toonaangevende transformeerbare bureaus.

Ontworpen met perspectief op comfort

Een van de belangrijkste aspecten tijdens het gebruiken van (ergonomisch) meubilair is uiteraard comfort. Het sta bureau VICI is gemaakt met oog op comfort en daarbij het welzijn van de gebruiker. Door gebruik te maken van een eersteklas bureaublad en het stevige stalen frame is de VICI de ultieme keuze voor iedereen die naar een ergonomisch bureau op zoek is. De VICI heeft een elektrisch aangedreven mechanisme waardoor je razendsnel kunt veranderen van zitten naar staan. Met een afstand van 50-70 CM van de monitor/andere apparaten, die op het bureau staan, is de VICI er compleet op gericht om ook op uw zichtbare gezondheid te letten. Het stalen frame is gemaakt van staalbuis met een poedercoating, waardoor het bestand is tegen krassen en vuil.

Gezondheidsvoordelen

Naast dat de VICI gebruiksvriendelijk is en diverse oplossingen biedt die handig kunnen zijn voor in jouw werkplek, is het ook zo dat zit-sta-bureaus voordelen kunnen bieden voor de gezondheid. Diverse studies hebben aangetoond dat langdurig zitten kan leiden tot verschillende problemen, door gebruik te maken van zit-sta-bureaus heb je meer opties om te werken, ben je actiever achter je bureau en kan het ook nog eens helpen met creativiteit. Andere voordelen kunnen zijn:

  • Betere houding;
  • Betere bloedsomloop
  • Algemene gezondheid wordt bevorderd.

Dit gaat al helemaal goed gepaard als je ook gebruikmaakt van andere ergonomische meubels, zoals ergonomische bureaustoelen, die de gezondheid nog verder bevorderen.

Het bureaublad van het zit-sta-bureau de VICI

De VICI maakt gebruik van twee hoogwaardige bureaubladen, deze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar zoals wit en esdoorn. Waardoor je voor elke kamer een leuke en mooie toevoeging hebt. De bureaubladen zijn 120cm breed, waarvan de bovenste 15 kilo aan gewicht aan kan, het grotere bureaublad kan driedubbel dat aan, met 45 kilo. Hierdoor ontstaat niet alleen een visueel unieke en aantrekkelijke werkplek, maar ook nog eens een stabiele en duurzame werkplek. Tevens voegt het slanke, ergonomische ontwerp van de VICI ook een vleugje moderniteit aan je werkplek toe. 

Het stalen frame van de VICI

Uiteraard is een goed frame ook belangrijk voor een bureau. Niet alleen is het belangrijk voor stabiliteit en veiligheid, maar ook omdat het door innovatieve technieken voor extra gebruikscomfort kan zorgen. Zo beschikt de VICI over een robuuste constructie waardoor het frame zowel stabiel is, maar toch goed in hoogte verstelbaar blijft. Door het slimme mechanisme kan dit in enkele seconden. De staalbuis van het stalen frame is ook krasbestendig door de speciale coating die eraan toegevoegd is. De details spelen dus ook een belangrijke rol, dit zien we ook terug bij de verstelbare bureaustand. Als het bureau niet erg stabiel is of zelfs een beetje wiebelt, kun je de nivelleer glijders aan de onderkant van de bureaupoten gebruiken, zodat je voor meer stabiliteit kunt zorgen.

In enkele seconden van staand naar zittend

De VICI maakt gebruik van een elektrisch bedieningspaneel waardoor je in enkele seconden van staand naar zitten kunt gaan, een echt transformeerbaar bureau dus. Het mechanisme beschikt over 4 voorgeprogrammeerde instellingen voor bepaalde hoogtes, daarnaast beschikt het over een LED-display. Door de toets drie seconden in te houden kan je de huidige hoogte opslaan. Het hele bureau functionerende krijgen is gedaan binnen enkele seconden.

Een nieuwe vorm aan flexibiliteit…

De VICI is een geweldige toevoeging voor iedereen die op zoek is naar een zit-sta-bureau. Al helemaal als je er rekening mee houdt dat het in hoogte verstelbare bureau kan worden omgeschakeld tussen enkel- en tweelaags. Dit biedt de gebruiker extra flexibiliteit, zo kan de achterkant van het bureau bijvoorbeeld worden verhoogd. Waardoor je een ergonomische plaatsing krijgt, hierdoor kan je effectiever werken. Ook kan je bijvoorbeeld samenwerken met je kinderen, doordat de twee delen verschillende hoogte hebben.

Conclusie

We hebben een gedetailleerde blik op de diverse voordelen die geboden worden door gebruik te maken van ergonomisch bureau ‘VICI’. Met verschillende voordelen op het gebied van gezond leven, flexibiliteit, maar ook esthetisch biedt de VICI een interessante optie voor iedereen die op zoek is naar een innovatieve en functionele oplossing voor bij de werkplek. We hopen dat dit artikel een gedetailleerde introductie tot de FlexiSpot VICI heeft geboden, zodat je wijzer bent geworden over wat transformeerbare bureaus te bieden hebben en of de VICI een interessante optie voor jou is.