Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

De Nieuwste FlexiSpot modellen zijn hier!

24 mei 2024

Unieke Voordelen

Welkom bij de wereld van FlexiSpot, waar innovatie en comfort samenkomen om uw werkplek te transformeren. Onze nieuwste productmodellen, de BS5, BS6 en BS12 PRO, zijn ontworpen met uw welzijn in gedachten. Elk model biedt unieke eigenschappen die inspelen op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

BS5: Comfort en Aanpasbaarheid

De BS5 is een toonbeeld van comfort en flexibiliteit. Een van dellende kenmerken is de eenvoudige aanpassing aan verschillende gewichten door de juiste weerstand te selecteren. Met een hoek van 135° kunnen gebruikers comfortabel achterover leunen, wat helpt bij het voorkomen van spiervermoeidheid en rugpijn. Dit maakt de BS5 ideaal voor langdurig gebruik, of het nu gaat om werken of ontspannen.

Een ander kenmerk dat de BS5 onderscheidt, is de beschikbaarheid in unieke kleuren. In tegenstelling tot de gebruikelijke neutrale kleuren, biedt deze stoel een keuze uit abrikoos en lichtgroen, beide in een melkachtige witte tint. Deze elegante ontwerpkeuze straalt rust en comfort uit, waardoor uw werkruimte een frisse en uitnodigende uitstraling krijgt.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u profiteren van een 10% korting op het hele assortiment, die cumuleert met de eerdere kortingspromotie van 1 mei tot 31 mei. Dit maakt de BS5 niet alleen een slimme keuze voor comfort, maar ook voor uw portemonnee.

--shopstart--{"id":728005,"link":728005,"name":"Ergonomische bureaustoel BS5, dubbele rugleuning","shortName":"BS5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/BS5-w-cat-1.jpg","salePrc":199.99,"originalPrc":299.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€100"}--shopend--

BS6: Stabiliteit en Flexibiliteit

De BS6 tilt stabiliteit en flexibiliteit naar een hoger niveau met zijn robuuste vijf-armige basis. Deze basis biedt uitzonderlijke stabiliteit en combineert duurzaamheid met flexibiliteit, dankzij de 360° rotatiefunctie. Hoogwaardige wielen zorgen voor een soepele en stille beweging op verschillende oppervlakken, zoals tapijten, hardhout of tegels.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de BS6 zijn de 3D-armleuningen. Deze armleuningen zijn verstelbaar in hoogte, kunnen naar binnen of buiten draaien en kunnen naar voren of achteren worden bewogen. Deze veelzijdigheid biedt meer flexibiliteit dan traditionele armleuningen en zorgt ervoor dat u altijd de perfecte positie kunt vinden voor optimaal comfort.

Let op dat de 10% sitewide korting niet cumuleert met de bestaande kortingspromoties van 1 mei tot 31 mei. Desondanks biedt de BS6 een uitstekende waarde voor zijn prijs, dankzij zijn robuuste ontwerp en ongeëvenaarde flexibiliteit.

--shopstart--{"id":670006,"link":670006,"name":"Ergonomische bureaustoel BS6","shortName":"BS6","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/bs6g-cat-nieuw.jpg","salePrc":259.99,"originalPrc":259.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€60"}--shopend--

BS12 PRO: Aanpasbare Ondersteuning en Hoogwaardige Mechanismen

Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme zitervaring, biedt de BS12 PRO een reeks aanpassingsmogelijkheden en hoogwaardige functies. Een van de belangrijkste kenmerken is de mogelijkheid om de hoogte of positie van de lendensteun aan te passen. Dit stelt u in staat om specifieke delen van uw rug te targeten voor optimale comfort en een betere houding.

De aanpassingen worden eenvoudig uitgevoerd via knoppen aan de zijkant van het zitkussen, wat een handige en moderne oplossing biedt voor uw dagelijkse behoeften. De BS12 PRO is gemaakt van 100% polyester (antimoniumvrije garens), wat zorgt voor comfort gedurende het hele jaar.

Daarnaast is de BS12 PRO uitgerust met het Italiaanse Donati-mechanisme, wat zorgt voor ongeëvenaard comfort. Dit maakt de stoel een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar het beste op het gebied van ergonomie en design. Houd er echter rekening mee dat de 10% sitewide korting niet cumuleert met de bestaande kortingspromoties van 1 mei tot 31 mei.

--shopstart--{"id":252001,"link":252001,"name":"Ergonomische stoel BS12 Pro","shortName":"BS12 Pro","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/bs12pro-zwart-prufengel.png","salePrc":499.99,"originalPrc":499.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€200"}--shopend--

Hoe u de Perfecte Stoel Kiest

Het kiezen van de juiste stoel kan een wereld van verschil maken voor uw comfort en productiviteit. Overweeg bij het selecteren van een stoel uw specifieke behoeften: Heeft u meer behoefte aan lendensteun of aanpasbare armleuningen? Wilt u een stoel met een robuuste basis voor extra stabiliteit, of een model dat eenvoudig kan worden aangepast aan verschillende gewichten? Door de unieke kenmerken van de BS5, BS6 en BS12 PRO te evalueren, kunt u de stoel vinden die perfect aansluit bij uw wensen en uw werkruimte optimaliseert.

De nieuwe productmodellen BS5, BS6 en BS12 PRO van FlexiSpot zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een stoel die eenvoudig aan te passen is, extra stabiliteit en flexibiliteit biedt, of de ultieme aanpasbare ondersteuning en comfort, FlexiSpot heeft een model dat perfect bij u past.