Gratis bezorging in NL en BE
Code: ZOMER10 | 10% korting voor alle
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Klik, Bied, Win!-De Black Friday Veiling!

05 november 2023

Black Friday staat bekend als de grootste winkeldag van het jaar. Een dag waarop consumenten over de hele wereld naar de beste deals zoeken en merken hun beste aanbiedingen voorleggen. Flexispot introduceert een innovatieve benadering van deze koopjesdag: een live veiling op sociale media.

In het digitale tijdperk van vandaag speelt sociale media een onmisbare rol in ons dagelijks leven. Van het onderhouden van persoonlijke relaties tot het volgen van het laatste nieuws, sociale media is hét platform geworden waar de wereld samenkomt. Voor merken biedt dit een gouden kans. Door zich actief te mengen in deze online gemeenschappen, kunnen ze direct communiceren met hun doelgroep, feedback ontvangen en hun aanwezigheid versterken.

Flexispot, een voorloper in de wereld van ergonomische meubels, begrijpt dit potentieel volledig. Met hun innovatieve benadering op Instagram weten ze niet alleen hun producten onder de aandacht te brengen, maar ook een community te vormen van loyale volgers en klanten. Ze gebruiken het platform niet enkel als verkoopkanaal, maar ook als een plek voor interactie, inspiratie en engagement. Het is een moderne benadering die getuigt van een diep begrip van de kracht van sociale media.

¡Haremos realidad tus deseos!

"We laten je wensen uitkomen!" Deze krachtige uitspraak, vertaald vanuit het Spaans, zet direct de toon voor wat er komen gaat. In een wereld waar merken voortdurend strijden om de aandacht van consumenten, is het essentieel om onderscheidend en aantrekkelijk te zijn. En wat spreekt er meer tot de verbeelding dan de belofte om dromen werkelijkheid te maken?

Verrassingsgeschenken actie op sociale media

Tussen 5 en 20 november lanceert Flexispot een unieke actie op sociale media, gericht op het vervullen van de wensen van hun volgers. In deze periode hebben volgers de kans om hun favoriete Flexispot-product te kiezen en, als ze geluk hebben, dit product ook echt te winnen. Het is een perfecte combinatie van interactie, waardering en natuurlijk het element van verrassing.

Waarom tussen 5 en 20 november?

Deze specifieke periode is strategisch gekozen. November is de maand die voorafgaat aan de feestdagen, een tijd waarin mensen al beginnen te denken aan geschenken en hun woonruimte gezellig willen maken. Bovendien is het een periode waarin de voorbereidingen voor Black Friday en de feestdagenverkoop in volle gang zijn. Door hun actie in deze periode te lanceren, speelt Flexispot in op de anticipatie en opwinding die al in de lucht hangt.

Onderscheidend vermogen

Wat deze actie echt uniek maakt, is de persoonlijke benadering. Waar veel merken kiezen voor massale kortingsacties of generieke weggeefacties, kiest Flexispot voor een individuele benadering. Ze willen echt weten wat hun volgers wensen en streven ernaar deze wensen te vervullen. Dit creëert een gevoel van verbinding en waardering. Het is niet zomaar een marketingstunt; het is een manier om dankbaarheid te tonen aan hun community en tegelijkertijd hun producten onder de aandacht te brengen.

In een tijdperk waarin authenticiteit en connectie centraal staan, laat Flexispot zien dat ze niet alleen begrijpen wat hun klanten willen, maar ook bereid zijn om een extra stap te zetten om hun volgers gelukkig te maken. En dat maakt alle verschil.

Hoe kun je deelnemen?

Deelname aan Flexispot's speciale actie op Instagram is eenvoudig en leuk. Hier is een stap-voor-stap handleiding om ervoor te zorgen dat je geen enkele kans mist om je favoriete FlexiSpot-product te winnen:

1. Ga naar Instagram: Open je Instagram-app of ga naar de website en log in met je accountgegevens.

2. Zoek naar @flexispot.nl: Typ '@flexispot.nl' in de zoekbalk en bezoek hun officiële pagina.

3. Volg @flexispot.nl: Klik op de 'Volgen' knop. Hierdoor blijf je op de hoogte van hun nieuwste posts en acties.

4. Kies je favoriete product: Blader door de FlexiSpot-producten en kies je favoriet.

5. Laat een reactie achter: Onder de actiepost, schrijf een commentaar waarin je je favoriete FlexiSpot-product vermeldt.

6. Tag twee vrienden: In hetzelfde commentaar, tag twee vrienden die ook geïnteresseerd zouden zijn in deze geweldige actie.

Wat kun je verwachten als je wint?

Zodra je hebt deelgenomen, begint het spannende wachten. Elk moment kan die speciale melding op je telefoon verschijnen waarin staat dat je de gelukkige winnaar bent. Flexispot kiest willekeurig een winnaar uit alle deelnemers, wat zorgt voor een eerlijke kans voor iedereen.

De elektrische bank X2

De Elektrische Bank X2 is niet zomaar een meubelstuk. Het is een harmonieuze combinatie van comfort en technologie, ideaal voor die relaxte momenten na een lange werkdag. Stel je voor, je komt thuis, en met slechts één druk op de knop transformeert je bank zich naar jouw gewenste comfortzone. Nu heeft iedereen de kans om dit pronkstuk in huis te halen via de spannende Black Friday veiling.

Deelname aan de veiling van 13 tot 19 november

Deze specifieke week is gekozen omdat het de piek is van de Black Friday shopping-gekte. Het is de tijd waarin consumenten al beginnen uit te kijken naar vroege deals en hun aankoopplannen voor de grote dag vastleggen.

De regels van de veiling zijn eenvoudig, maar het is essentieel om ze goed te begrijpen om effectief deel te nemen:

Biedingsproces en regels

1. Startbod van €0,00: Ja, je leest het goed! De veiling begint bij nul euro. Dit moedigt een breed scala aan biedingen aan en maakt de veiling toegankelijk voor iedereen, ongeacht het budget.

2. Hoe en waar te bieden: De veiling vindt plaats op Instagram. Bieden is zo simpel als het achterlaten van een reactie onder de veilingpost met jouw bod in euro's.

3. Belang van het taggen van vrienden: Elke bieder moet twee vrienden taggen in hun bod. Dit verhoogt de zichtbaarheid van de veiling en maakt het proces sociaal en interactief.

4. Volgorde van biedingen: Als meerdere mensen hetzelfde hoogste bod hebben, wint het bod dat als eerste geplaatst werd. Tijdstempels van de reacties zijn hierbij cruciaal.

5. Vermijding van herhaalde biedingen: Het is niet toegestaan om meerdere keren hetzelfde bod te plaatsen. Dit houdt het biedingsproces eerlijk en transparant.

Aankondiging van de winnaar

Op 20 november, een dag na de afsluiting van de veiling, wordt de winnaar bekendgemaakt via een Instagram-post. Het winnen van deze veiling is niet alleen een kans om een luxe product tegen een mogelijke fractie van de prijs te krijgen, maar het is ook een unieke ervaring op zich. Het biedt de consument de adrenaline van het bieden, de spanning van het wachten, en uiteindelijk de vreugde van het winnen.

Kortom, deze Black Friday wordt dankzij Flexispot een unieke ervaring. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van online veilingen en maak kans op de fantastische Elektrische bank X2.