Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Welk bureau kopen tijdens Black Friday?

18 november 2022

Black Friday komt eindelijk naar Flexispot en er wachten veel promoties op je! Black Friday-verkopen zijn de perfecte tijd om voor spotprijzen te winkelen. 

Misschien ben je op zoek naar een sta-bureau. Het juiste bureau moet alle belangrijke kenmerken hebben om u een ergonomische werkplek te bieden. Bij Flexispot begrijpen we precies hoe belangrijk al deze factoren zijn bij het kiezen van een kantoor. 

Ter gelegenheid van Black Friday biedt Flexispot zeer voordelige prijzen, vooral op sta-bureaus. 

Er zijn redenen om op Black Friday op zoek te gaan naar een sta-bureau. U bespaart niet alleen geld, maar u krijgt ook verschillende gezondheidsvoordelen! 

Hoe kiest u het bureau dat voor u is gemaakt? Het is gemakkelijk om te verdwalen in de nogal technische beschrijvingen van de verschillende kantoren. 

In dit artikel vertelt Flexispot je alles over sta-bureaus om je te helpen de beste deal te krijgen tijdens de Black Friday-uitverkoop.

 

Is het sta-bureau iets voor jou?

 

Als dit je aanspreekt, overweeg dan om een sta-bureau te kopen tijdens de Black Friday-uitverkoop. 

 

l U brengt veel tijd zittend door en u voelt zich vaak ongemakkelijk in uw rug, gewrichten of heupen.

l Je bent een actief persoon die het niet erg vindt om minstens 30 minuten per keer te staan.

l Uw werkomgeving is rustig genoeg om te kunnen zitten en staan wanneer u wilt.

 

De voordelen van het gebruik van een sta-bureau.

 

De voordelen van het gebruik van sta-bureaus zijn talrijk. Een sta-bureau verbetert met name uw houding, uw concentratie, uw productiviteit en uw algemeen welzijn. Het doel is om de hele dag zitten en staan af te kunnen wisselen. Het is niet nodig en ook niet handig om van de ene op de andere dag je sedentaire levensstijl op te willen geven! Je doel zou niet moeten zijn om van fulltime zitten naar de hele dag staan te gaan. Het zou uw gezondheid schaden. Het belangrijkste is om een balans te vinden tussen meer bewegen en minder vaak zitten. 

Dit zijn slechts enkele van de gezondheids- en welzijnsvoordelen die kunnen voortvloeien uit het regelmatig gebruiken van een sta-bureau. Bezoek onze website voor meer informatie over het gebruik en de voordelen van onze sta-bureaus .

 

Al deze gezondheidsvoordelen zijn de reden waarom we deze Black Friday-actie voor sta-bureaus houden. Zo'n kans mogen we niet laten liggen! 

 

Welk bureau kopen bij Flexispot tijdens Black Friday?

 

Voor Black Friday zet Flexispot bepaalde kantoren in de kijker met een zeer aantrekkelijke korting.  

 

Bureau E7 

Het E7 zit-sta bureau zorgt voor een onberispelijke stabiliteit, ongeacht de hoogte. Door het draagvermogen van 125 kilo plaats je daar al je computer of andere apparatuur, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het bureau doorbuigt onder het gewicht. Het E7-bureau past zich aan al uw ruimtes aan en kan door alle gezinsleden worden gebruikt. Zowel de hoogte als de breedte van het frame kan heel eenvoudig worden aangepast. Tijdens Black Friday zal dit bureau in de aanbieding zijn bij Flexispot en de korting zal meer dan interessant zijn!

 

Bureau E8

Qua sterkte en stabiliteit heeft dit bureau vergelijkbare kenmerken als het E7 bureau. Het E8-bureau heeft echter een antibotsingsveiligheidssysteem. De motor stopt automatisch als hij tijdens het rijden in contact komt met een obstakel. Bovendien is er kinderbeveiliging beschikbaar op dit model. Hierdoor kunnen de hefbedieningen worden geblokkeerd, zodat uw kinderen er niet bij kunnen en letsel kunnen oplopen. Dit model zal tijdens Black Friday opnieuw in de aanbieding zijn op de website Flexispot.nl , dus aarzel niet! 

 

Bureau EQ5

Het EQ5-bureau is uitgerust met een tweemotorig hefsysteem, dat zorgt voor maximale stabiliteit, zelfs in de hoogste configuratie. Deze twee motoren in combinatie met de dubbele dwarsbalkstructuur zorgen voor een soepelere en stabielere gebruikservaring.

Het ultramoderne bedieningspaneel heeft 7 verlichte knoppen, zodat je op elk moment eenvoudig de hoogte van het bureau kunt aanpassen. Hij past zich aan elk type interieur aan, je kunt kiezen uit 3 verschillende tops. 

 

Bureau EW8

Dit bureau maakt gebruik van de beste Flexispot-technologie. Het is ook uitgerust met een antibotsingsveiligheidssysteem. Deze functie zorgt voor uw veiligheid door te voorkomen dat de lade wordt beschadigd of andere voorwerpen worden verpletterd wanneer het apparaat in beweging is. Het zal het obstakel detecteren en automatisch stoppen. Het EW8 bureau biedt een groot werkoppervlak. Je kunt er alle tools in installeren die je nodig hebt. De aanwezigheid van een la is ook heel praktisch om je te helpen de hele dag georganiseerd te blijven, zonder dat je bureau rommelig wordt.

 

Bureau E1

De prijs-kwaliteitverhouding van dit bureau is ongelooflijk. Het E1 bureau geeft je alle voordelen van een sta bureau, voor een zeer betaalbare prijs! Het is perfect voor kleinere budgetten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

De Flexispot E1 is volledig aanpasbaar en het frame is uitschuifbaar van 85 cm tot 129 cm.

Het speciale basisontwerp zorgt voor een hoge stabiliteit en een sterk draagvermogen tot 21,4 kg. De verstelling is progressief en geruisloos, waardoor u in alle rust kunt werken.

 

Je kent nu alle voordelen van het gebruik van een sta-bureau en de verwachte promoties bij Flexispot ter gelegenheid van Black Friday 2022! Dit is de perfecte gelegenheid om een zit-sta bureau te kopen en uw comfort op het werk te verbeteren. Tot ziens op 25 november om alle promotieartikelen bij Flexispot te ontdekken !