Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Wat FlexiSpot Aankomende Black Friday Voor Jou Doet!

21 november 2022

Het einde van het jaar is weer in zicht en shoppers over de hele wereld bereiden zich weer voor op de belangrijkste dag van het jaar: Black Friday! 

Terwijl de shoppers hun verlanglijstjes opstellen en zich voorbereiden op de grootste koopjesjacht van het jaar, is het team van FlexiSpot druk bezig met de voorbereidingen.

Alhoewel de shoppers zich enorm verheugen op deze belangrijke jaarlijkse gebeurtenis, staat bijna niemand stil bij de voorbereidingen van dit evenement. Bij FlexiSpot wordt iedere dag keihard gewerkt om het shopgemak van de klanten zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Dit jaar geeft het team van FlexiSpot een kijkje achter de schermen, en vertellen zij wat er allemaal komt kijken bij het proces om de online bestelde producten bij hun klanten te bezorgen.

 

In de FlexiSpot-filosofie is niets belangrijker dan de tevredenheid van de klant. Dit komt zeker ook tot uiting in de zorg en toewijding die gegeven wordt bij de voorbereidingen op het winkelextravaganza Black Friday! Bekijk hier het proces van voorbereiden, verpakken en versturen van bij FlexiSpot bestelde artikelen, zodat je weet waarom je hen deze Black Friday volledig kunt vertrouwen met jouw bestelling! 

 

Een prettige winkelervaring

Bij FlexiSpot streven we ernaar om onze klanten iedere keer weer een moeiteloze en plezierige winkelervaring te geven. En deze zorg begint al voordat een artikel de winkel verlaat. 

De FlexiSpot-website is speciaal ontworpen met het oog op klantvriendelijkheid en klantgemak. De gemakkelijk te navigeren website zorgt ervoor dat je zonder enige moeite door het volledige assortiment ergonomische meubels kunt bladeren. Niets staat het inrichten van jouw droomwerkruimte meer in de weg! 

 

Bij FlexiSpot staat kwaliteit voorop. De zorgvuldig geselecteerde collectie van gespecialiseerde kantoormeubelen bestaat uit ontwerpen die het beste uit jouw kantoorruimte halen, en bijdragen aan de verbetering van comfort en productiviteit. Ons volledige assortiment bestaat uit ergonomische ontwerpen van alleen de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een volledige nieuwe kantoorinrichting of alleen wat accessoires om jouw werkomgeving op te fleuren, ons FlexiSpot-team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt.

 

Zorgvuldig inpakken

Zodra er een bestelling bij FlexiSpot wordt geplaatst, gaat ons team aan de slag. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jouw bestellling zo snel mogelijk en in goede orde bij jou thuis of op kantoor bezorgd wordt. 

Allereerst worden alle online geplaatste bestellingen in ons operationele systeem verwerkt. 

Op basis van deze informatie worden etiketten met gedetailleerde koeriersinformatie afgedrukt. Vervolgens gaat het magazijnteam van FlexiSpot aan de slag om de artikelen te selecteren die jij hebt besteld. Nadat de artikelen met de nodige zorg uit de schappen zijn gehaald, worden deze naar de verpakkingsafdeling gebracht. Hier worden de artikelen conform de gegeven richtlijnen uiterst zorgvuldig verpakt, en efficiënt van specifieke verzendinstructies en het bezorgadres voorzien. 

 

Voor de daadwerkelijke bezorging wordt gebruik gemaakt van gerenommeerde koeriersdiensten zoals DHL en GLS. Met behulp van deze betrouwbare koeriers en hun   efficiënte bezorgingssysteem gaan de door jouw bestelde artikelen de laatste fase van hun transportreis in. Deze bezorgsystemen zijn snel en traceerbaar, zodat je als klant op ieder gewenst moment zelf kunt checken hoe en waar jouw bestelling is. 

Nu hoef je je nooit meer af te vragen waar je bestelling blijft: je kunt deze op de voet volgen vanaf het moment dat jouw bestelling ons magazijn verlaat, tot het moment dat we voor de deur staan met de door jouw bestelde producten! 

 

De FlexiSpot-filosofie

Bij FlexiSpot streven we naar een superieure klantervaring. Wij willen ervoor zorgen dat je tijdens je hele shopervaring bij ons tevreden bent, en ons vertrouwd. Daarom geven wij graag een kijkje achter de schermen bij processen zoals verzending en levering. Zo weet je   als klant weet wat je kunt verwachten als je op de knop 'aankoop voltooien' klikt. Van onze selectie van hoogwaardige producten tot aan het ontwerpen van een bezorgingsproces dat wordt gekenmerkt door zorg en efficiëntie, jouw ervaring als klant staat centraal. Dit is waar het bij FlexiSpot om gaat!