Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Waardevol bureauaccessoire

27 oktober 2022

Voor een handige en effectieve inrichting van je thuiskantoor heb je een aantal zaken nodig die je nodig hebt voor je werk. Van ergonomische stoelen tot kleine paperclips, alles wat u nodig heeft in uw thuiskantoor moet een doel dienen.

 

In dit artikel gaan we dieper in op essentiële items voor je bureau.

 

Van geestelijke gezondheid tot ergonomie tot tijdbeheer en organisatie ( DDB ) - er zijn veel geweldige producten op de markt die uw bureau naar een hoger niveau tillen.

1. In hoogte verstelbaar bureau

 

Het hart van een efficiënt en op maat gemaakt thuiskantoor is je bureau.

 

Het is niet alleen de vertrouwde laag waarop u al uw kantoorbenodigdheden opbergt, het is ook een sterke standaard om de hele dag op te typen, te bellen en te denken - dus uw bureaukeuze is cruciaal.

 

Er is veel informatie die wijst op de gezondheidsrisico's van te lang zitten en dat staan een veel gezonder alternatief is. Staan op het werk kan:

 

 • Verminder het risico op gewichtstoename en dus obesitas
 • Lagere bloedsuikerspiegels
 • Verlaag uw risico op hartaandoeningen en andere ziekten die verband houden met inactiviteit
 • Verminder rugpijn veroorzaakt door langdurig zitten

 

Dit zijn slechts enkele van de vele andere voordelen. Hoewel staan zijn voordelen heeft, kan de hele dag staan ook problemen veroorzaken. Experts zeggen dat je idealiter zou moeten verhuizen.

 

Zorg ervoor dat u uw werkhouding gedurende de dag afwisselt, zowel zittend als staand. Met een verstelbaar sta-bureau kan dat.

2. Ergonomische stoel

 

Als het om uw gezondheid gaat, is uw bureaustoel misschien wel belangrijker dan uw bureau. Veel bureaustoelen bieden niet de ondersteuning die nodig is om u urenlang comfortabel en in de juiste houding te houden.

 

Ergonomische stoelen zijn ontwikkeld met deze problemen in het achterhoofd. Ze zijn misschien groter en ingewikkelder ontworpen dan een standaard bureaustoel, maar daar is een goede reden voor.

 

Ergonomische stoelen pakken specifiek bekende zwakke punten en pijnpunten in het menselijk lichaam aan en bieden meer ondersteuning en comfort.

 

Voordat u een bureaustoel koopt, moet u zich zeker laten informeren. Iedereen heeft andere zwakke punten, dus alle stoelen werken voor iedereen anders.

3. Monitor

Als u het grootste deel van uw tijd naar het computerscherm kijkt (bijvoorbeeld als softwareontwikkelaar of accountant), wilt u misschien een grotere monitor of meerdere monitoren kopen.

 

Monitoren kunnen uw productiviteit drastisch verbeteren en u tijd besparen in uw dagelijkse werk. Wanneer we met meerdere programma's en schermen tegelijk moeten werken, kan het constant wisselen tussen deze programma's vermoeiend, verwarrend en tot fouten leiden.

 

Als je een tweede scherm naast je laptop hebt, kun je je tabbladen en programma's beter ordenen. En als u moet kruisverwijzen, is de tijdwinst en frustratie die u kunt vermijden met twee schermen open, de investering meer dan waard. Het is ook de moeite waard om een monitorsteun ( D1D ) te hebben die je helpt om je werkplek ergonomisch te maken en goed is voor je gezondheid.

4. Overspanningsbeveiligingsbalk met USB

 

Je zult versteld staan hoe snel je huiswerk groeit. Hoe beter je je nestelt en hoe meer je sleutelt aan de setup, hoe meer nieuwe apparaten er zullen worden toegevoegd. Natuurlijk moeten veel van deze technische apparaten ergens van stroom worden voorzien.

 

Stekkers, zoals de PS9 , zijn een absolute must voor je thuiskantoor. Als u aan de veilige kant wilt blijven, moet u er een kopen met overspanningsbeveiliging. Hierdoor houd je de stroomvoorziening op een veilig niveau wanneer je meerdere apparaten hebt aangesloten.

 

Met een stekkerdoos die zowel een stopcontact als een USB-poort heeft, hoef je je geen zorgen meer te maken dat meerdere apparaten zonder stroom komen te zitten.

5. Archiefkast

 

Zelfs als je begint met een opgeruimd bureau, stapelen de documenten en notities zich snel op. Als u het overzicht niet bijhoudt, raakt u afgeleid, gefrustreerd en verliest u kostbare tijd met het zoeken naar documenten.

 

De CB2 biedt niet alleen ruimte voor al uw documenten, dankzij het afsluitbare compartiment biedt het ook een compartiment waar u uw documenten veilig kunt opbergen

6. Groene planten

Planten in je thuiskantoor kunnen veel meer doen dan er alleen mooi uitzien. Planten om je heen op het werk kunnen:

 

 • Verbeter de luchtkwaliteit
 • stress verminderen
 • Maak uw kantooromgeving comfortabeler

 

Natuurlijk wil je van je kantoor geen jungle maken! Maar met een paar planten op kantoor kom je al een heel eind, zowel voor je lichamelijke als voor je mentale gezondheid.

7. Papierversnipperaar

Als u zoveel vertrouwelijke informatie in uw thuiskantoor heeft, moet u natuurlijk een manier vinden om deze op de juiste manier weg te gooien als de tijd daar is.

 

Documenten met informatie zoals bankrekeningnummers zomaar in de prullenbak gooien is erg gevaarlijk omdat deze informatie terug te vinden is. U hebt een manier nodig om documenten onherstelbaar te vernietigen.

 

Er zijn veel effectieve papiervernietigers voor uw thuiskantoor op de markt, neem geen risico. Investeer in effectieve apparaten om uw informatie te beschermen .

8. Briefpapier

Als je vanuit huis werkt, zijn de dagen voorbij dat je gewoon naar kantoor of opbergkast kon gaan en uit stapels briefpapier kon kiezen.

 

Het is een goed idee om een organizer of opbergdozen te kopen en te investeren in je eigen briefpapier.

 

U kunt kantoorartikelen vaak in bulk kopen voor een zeer lage prijs. Het loont dus om tot de laatste weken, maanden of zelfs jaren in voorraad te hebben.

 

Checklist voor briefpapier in het thuiskantoor:

 

 • printpapier
 • potloden
 • potloden
 • markeerstift
 • notitieboekje of schrijfblok
 • post-it notities
 • bestandsmap
 • mappen
 • nietmachine
 • nietjes
 • ontnieter
 • schaar
 • paperclips
 • Documentsorteerder/houder