Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Ontdek alles wat interessant is en win prijzen bij FlexiSpot!

14 november 2022

Black Friday, hoe kan het ook anders, komt ook naar FlexiSpot. En dat doet hij in stijl. De meest verwachte verkoop van het herfstseizoen om u het welzijn te bieden dat u nodig heeft in uw dagelijks leven. Als u overweegt uw kantoormeubilair te renoveren of op zoek bent naar nieuwe huishoudelijke artikelen om uw rust en gezondheid te verbeteren, dan is dit artikel iets voor u. Vervolgens vertellen we je over alle Black Friday-acties bij FlexiSpot.

Heb je eindelijk gekozen voor een in hoogte verstelbaar bureau om gezonder op afstand te werken? Zit uw bureaustoel niet meer lekker en denkt u erover om deze te vervangen door een ergonomische? We hebben dus veel om over te praten. In 2022 valt Black Friday op 25 november, maar bij FlexiSpot starten we de actieperiode veel eerder. Gedurende een groot deel van deze maand zullen we met kortingen, loterijen en nog veel meer verrassingen zijn. Ontdek alles wat we deze Black Friday bij FlexiSpot voorbereiden!

Beproef je geluk in de '99S Challenge

Bij FlexiSpot fleuren we je dagen graag op. Om deze reden stoppen we niet met het bedenken van wedstrijden, loterijen en nog veel meer, zodat u sappige prijzen kunt winnen die uw dagelijkse leven veel gemakkelijker maken. Een van de initiatieven die we voor je hebben voorbereid is  de '99S Challenge , waarmee je tot wel 1.000 euro cash kunt winnen. Ja, je leest het goed!

Maar hoe werkt de Black Friday '99S Challenge? Het is een erg vermakelijk spel waarin je al je concentratie aan het werk moet zetten. Op het scherm zie je een teller die je op het juiste moment moet stoppen om de prijs te winnen. We verwachten dat het niet gemakkelijk is, maar ook niet onmogelijk.

In de eerste fase moet je de teller precies op minuut 1'9 pauzeren. Als je dat doet, ontvang je een coupon met 8% korting op onze hele catalogus. Bovendien ga je direct naar de tweede fase, waar je de mogelijkheid hebt om een schatkist te krijgen als het je lukt om de teller op minuut 2,99 te pauzeren. En als je goed bezig bent, bereik je fase drie, waar je €1.000 kunt winnen als je de teller stopt op minuut 3.999.

Rust je kantoor uit voor slechts €1

Deze Black Friday heb je bij FlexiSpot de mogelijkheid om een in hoogte verstelbaar bureau te krijgen voor slechts €1. U zult echter zeer voorzichtig moeten zijn. Het is op 25 en 28 november wanneer je een van deze tafels kunt krijgen. Bij FlexiSpot lanceren we op beide dagen een beperkt aantal artikelen die je voor maar €1 kunt kopen.

Bezoek onze website vanaf 8:00 uur en houd je ogen wijd open voor een in hoogte verstelbaar bureau met tafelblad  (25 november) of de EG8 heftafel  (28 november).

Geniet van hoge kortingen op je aankopen

Tijdens de Black Friday-actieperiode bij FlexiSpot kun je interessante kortingen krijgen op alle aankopen uit onze catalogus. Bij bestellingen vanaf € 700 krijgt u direct € 30 korting. U hoeft niets te doen, aangezien deze korting automatisch wordt toegepast.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om te winnen

Tijdens Black Friday krijg je een beloning als je je hebt ingeschreven voor de FlexiSpot-nieuwsbrief. Alleen tussen 14 en 28 november krijg je 8% korting op al je aankopen. Maar daarnaast heb je de mogelijkheid om je bestelling helemaal gratis te krijgen. Dit is een voordeel dat uitsluitend gericht is op abonnees, aangezien ze een geheime code in hun e-mail ontvangen die ze moeten invoeren tijdens het aankoopproces.

Kun je je voorstellen dat je je bestelling thuis krijgt zonder ook maar een cent te betalen? Als je je nog niet hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan heb je daar nu een goede reden voor.

Doe mee met onze loterij en win

En als je dacht dat dit het was, niets ervan! Deze Black Friday gooien we het huis uit het raam en moedigen we je aan om deel te nemen aan onze loterij  om een E7-verhoogtafel of BS11 PRO-ergonomische stoel te winnen.

Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, volg ons op onze sociale netwerken of deel met uw vrienden. Voer de link in en volg de instructies om een van deze prijzen te krijgen. Op 1 december maken we de twee winnaars van de trekking bekend.

Zoals je ziet zit deze Black Friday 2022 vol met acties, loterijen en vele verrassingen bij FlexiSpot. Je hebt verschillende mogelijkheden om te winnen. U kunt er één kiezen of deelnemen aan meerdere of alle activiteiten. Bij FlexiSpot zetten we ons in voor uw welzijn en deze Black Friday willen we dat u het beste krijgt voor veel minder of zelfs gratis. Stop niet met meedoen!