Gratis bezorging in NL en BE
Code: ZOMER10 | 10% korting voor alle
Tot 10 jaar garantie

Maak valentijn 2023 onvergetelijk

14 februari 2023

Valentijn staat weer voor de deur. Dat betekent dat de tijd daar is om je geliefde in de watten te leggen. Heb je dit jaar weinig inspiratie? Geen probleem, want in dit artikel vind je enkel romantische tips die je helpen om valentijn onvergetelijk te maken!

Liefde is meer dan een Valentijnsdag cadeau

Het is logisch dat je een Valentijnsdag cadeau wilt kopen voor je partner. En daar is ook helemaal niets mis mee. Sterker nog: het is een geweldige manier om je liefde te tonen. Maar het is nog beter om op deze dag iets samen te doen. Dat zal je partner nog meer waarderen dan een Valentijnsdag cadeau, omdat er meer tijd en moeite ingestoken werd. Bovendien maak je zo bijzondere herinneringen om nooit meer te vergeten.

 

De activiteit hoeft niet veel te kosten. Het belangrijkste is dat je met valentijn je tijd en energie wijdt aan de persoon die je graag ziet. Organiseer bijvoorbeeld een dagje spa, een uitstapje naar een leuke stad of een romantische strandwandeling.

Laat je hart spreken en gebruik je creativiteit

Of het nu gaat over een Valentijnsdag cadeau of uitstap, het is belangrijk om je hart te laten spreken. En dat lukt het beste als je zelf iets verzint of in elkaar knutselt. Dat geldt zowel voor het Valentijnsdag cadeau als een activiteit. Geen inspiratie? Wij geven je hieronder enkele leuke ideetjes!

 

 

Schrijf een liefdesbrief

Een van de meest romantische gebaren is een zelfgeschreven brief. Neem de tijd om alles wat je voelt te verwoorden. Schrijf bijvoorbeeld jullie mooiste herinneringen op of maak een gedichtje. Ben je muzikaal aangelegd? Dan is het erg leuk om een liedje te maken. Zolang het vanuit je hart komt, kun je niet missen!

Maak een lekkere maaltijd

Nog een mooie verrassing voor valentijn die bijna geen geld kost, maar wel heel effectief is: een zelfgemaakte maaltijd. Bereid het lievelingsgericht van je partner, doe er een lekker wijntje bij en het wordt gegarandeerd de meest romantische valentijn ooit. Kun je niet koken? Dan is het een mogelijkheid om een heerlijk bereide maaltijd aan huis te laten leveren.

Knutsel een fotoalbum in elkaar

Wil je graag een Valentijnsdag cadeau in elkaar knutselen maar ben je niet zo handig? Maak dan een fotoalbum. Je kunt dit eenvoudig online doen, ook als je twee linkerhanden hebt. Al wat je hoeft te doen, is de mooiste foto’s van jullie samen verzamelen waar jullie beiden leuke herinneringen aan hebben. Voeg vervolgens enkele quotes en tekstjes toe en je hebt een origineel Valentijnsdag cadeau dat nooit meer vergeten wordt!

Organiseer een romantische picknick

Februari is geen warme maand. Toch is het een goed idee om met valentijn een picknick te organiseren. Want als het te koud wordt, kun je lekker tegen elkaar aankruipen. En wat is er warmer dan dat? Als je je zorgen maakt over regen, kun je de picknick organiseren op een overdekte plek. Neem enkele warme fleecedekentjes, lekkere snacks en een fles champagne mee en de dag kan niet meer stuk!

Plant samen een boompje

Een symbolisch Valentijnsdag cadeau is ook een goede optie. Je kunt bijvoorbeeld samen met je partner een boompje planten. Dit staat dan symbool voor de liefde tussen jullie. Want net zoals de boom groei ook jullie liefde voor elkaar.

Drukke Valentijn? Geen probleem

Het kan natuurlijk zijn dat je met valentijn geen tijd hebt. Misschien moet je werken of heb je andere verplichtingen. Maar dat betekent zeker niet dat je je partner niet kunt verwennen. Valentijn draait er voornamelijk om dat je je liefde toont aan je wederhelft.

 

Ook als je niet de hele dag bij hem of haar kunt zijn, zijn er mogelijkheden om dit te doen. Sommige van bovenstaande tips, zoals het schrijven van een brief, een maaltijd bereiden of een liedje maken, nemen niet zoveel tijd in beslag. En als je dat liever hebt, kun je je liefde voor elkaar ook op een andere dag vieren. Het grote voordeel daarvan is dat je je partner nog meer kunt verrassen. Want dat zal hij of zij zeker niet verwachten.

Alleen? Ook dan kun je Valentijn onvergetelijk maken

Valentijn alleen spenderen? Dat klinkt een beetje triest, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Want ook alleen kun jij je op Valentijnsdag prima vermaken. Valentijn staat in het teken van liefde. Niet alleen de liefde voor een partner, maar ook voor jezelf, een huisdier, een familielid of een vriend(in) zijn. Nodig dus gerust iemand anders uit die ook alleen is en doe samen een leuke activiteit.

 

Ben je helemaal alleen? Dan kun je lekker doen waar je zin in heb. Verwen jezelf met een mooie film, een heerlijke afhaalmaaltijd of iets anders leuks. Het belangrijkste is dat je de mensen die je graag ziet met deze dag liefde toont, dus ook jezelf.