Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Het is weer Voorjaar bij FlexiSpot

28 februari 2023

Het is weer Voorjaar bij FlexiSpot

FlexiSpot heeft dit jaar verschillende knallende acties voor jou in petto! Naast onze maandelijkse maart kortingen kan je deze maand aanspraak maken op nóg meer korting!

Iedere woensdag zetten we een ander artikel in het zonnetje, en daar kan jij van meeprofiteren!

Elke maand weer prachtige aanbiedingen in onze koopjeshoek!

Onze klanten weten het al: iedere maand stellen wij weer een nieuwe selectie artikelen samen waarop we die maand een fikse korting geven. En die kortingen kunnen behoorlijk oplopen!

 

Zo kunt u in de hele maand Maart 2023 een leuke korting ontvangen op het zit sta bureau E1 en op model E7, én op de prachtig vormgegeven ergonomische bureaustoel BS13. Bekijk al onze aanbiedingen.

 

Nieuw: De Speciale Woensdag Korting!

Nieuw is de FlexiSpot Speciale Woensdag Korting. Let goed op want iedere woensdag van de maand Maart zetten wij een nieuw artikel voor u klaar. De kortingen gelden alleen voor bestellingen (en betalingen) op die dag, en zolang de voorraad strekt.

 

Bekijk onderstaand Koopjes Schema en zet deze dagen vast in uw agenda!  

 

● Woensdag 1 maart. Het zit sta bureau E1   Korting 50 euro

De hele dag geven wij u niet 40 euro, maar maar liefst   50 korting op dit prachtige en robuuste 2-potige frame van dit elektrische zit-sta bureau!

 

Kies uit een wit, grijs of zwart frame. Het frame is elektrisch verstelbaar in hoogte van 85 cm tot 129 cm. Het frame wordt geleverd met een standaard toetsenbord zodat u uw bureau met één druk op de knop op verschillende hoogtes kunt instellen.

 

 

U kunt ook kiezen voor een toetsenbord met een geheugenfunctie voor 4 favoriete hoogte instellingen. Deze upgrade kost slechts 20 euro extra!

 

Het frame is geschikt voor een tafelblad met een breedte van 100 tot 160 cm. Ook de diepte van uw tafelblad kunt u zelf bepalen. Deze kan van minimaal 60 tot maar liefst 80 cm gezet worden.

 

Bekijk onze selectie aan verschillende losse tafelbladen en maak een keuze uit ons ruime aanbod. Kies bijvoorbeeld voor het prachtige duurzame bamboe blad dat in geen enkel interieur misstaat. Of ga voor het gebogen bureaublad in de kleur esdoorn voor een zonnige werkplek thuis of op kantoor. Uiteraard zijn al onze tafelbladen duurzaam en eco vriendelijk geproduceerd.

 

● Woensdag 8 Maart Het extra hoge zit sta bureau E7H  

Korting 140 euro

Op de 2e woensdag van Maart 2023 is het opletten geblazen voor mensen die behoefte hebben aan een hoger zit sta bureau!

 

Ook bij het staand werken is het heel erg belangrijk dat uw sta bureau bureau op de goede hoogte staat. Maar hoe bepaal je dit? Hier volgen de te volgen stappen:

 

  1. Sta rechtop en buig je ellebogen in een hoek van 90 graden.

 

  1. Ga heel lichtjes door de knieën en zorg dat je nek en polsen ontspannen zijn

 

  1. Zorg dat het blad ongeveer 5 cm lager wordt vastgezet als de hoogte van je polsen, zodat je je vingers vrijelijk over het toetsenbord kunt bewegen zonder dat je je schouders op hoeft te trekken.

 

Dit frame kan van minimaal 73 cm naar een maximale hoogte gezet worden van 135 cm! Dit is 15 cm hoger dan zijn broertje, de E7( hoogte 58 cm tot 123 cm).

 

Natuurlijk kunt u zoals u van ons gewend bent kiezen uit de kleuren wit, grijs en zwart voor dit speciale in hoogte verstelbare frame.

Het bureauframe wordt standaard geleverd met een dubbele hefmotor en heeft een laadvermogen van maar liefst 125 kg!  

 

Noteer in uw agenda: Wanneer u op woensdag 8 maart 2023 dit speciale hoge verstelbare bureau besteld, ontvangt u een korting van € 140!!

 

● Woensdag 16 maart Voorverkoop extra brede zit sta bureau ED5            

Korting 130 euro

Terug van weggeweest is het geliefde zit sta bureau frame ED5. De stevige I-vormige poten zorgen voor een draagvermogen van 100kg, en dankzij het uitschuifbare frame is de stabiliteit bij een breedte van 110 tot wel 170 cm nog steeds optimaal!

Dit in hoogte én in de breedte flexibele onderstel wordt geleverd zonder tafelblad en met een elektrische motor met geheugen voor 4 hoogte voorkeursinstellingen, zodat u met één druk op de knop het gehele bureau op uw voorkeurshoogte kunt zetten. De anti-botsings functie en het kinderslot zorgen voor extra veiligheid. 

LET OP: Dit product komt pas per 1 April weer in onze gewone voorraad. Wanneer u dit in hoogte en in breedte verstelbare tafelframe op woensdag 16 maart besteld, krijgt u van ons een korting van   130. Doe uw voordeel en zet deze datum vast in uw agenda!  

● Woensdag 22 maart 2023  Het Award winnende zit sta bureau E8 

Korting 120 euro

Dit High Level Zit Sta Bureau is tot het beste zit sta bureau van 2022 verkozen door de Independer, PCGamer en TechRadar. En omdat wij zeker zijn van de kwaliteit en buitengewone stabiliteit van dit prachtige onderstel geven wij hierop 7 jaar garantie!

 

Het frame wordt standaard geleverd met een elektrische dubbele motor met het UKCA-certificaat. U kunt 4 voorkeursinstellingen programmeren en er is een USB poort zodat u uw telefoon of laptop via het bureau frame kunt opladen. Uiteraard is de motor voorzien van een anti botsing systeem om extra veiligheid te garanderen en een speciale kabelgoot om alle kabels netjes in weg te werken.

 

Het frame heeft een hoogtebereik van 60 cm tot 125 cm en een dynamisch laadvermogen van 125 kg. Dit bureau is ook uitstekend geschikt als meegroei bureau voor uw studerende kinderen.

 

Dit flexibele tafelonderstel staat niet vaak in onze koopjeshoek, dus noteer deze datum in uw agenda en sla uw slag en ontvang de korting van  120.

 

● Woensdag 29 maart 2023 Losse Tafelbladen  Korting 50%

Op de laatste woensdag van Maart 2023 geven wij nog één keer een grote klapper weg: Wanneer je op deze dag je bureauframe besteld uit onze DIY-hoek, ontvang je maar liefst 50% korting op het bureaublad van jouw keuze!

 

Stel uw eigen bureau samen en ontvang nu het door u gekozen bureaublad voor de helft van de prijs!