Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Geniet van Speciale Verrassingen met FlexiSpot's Promoties

21 augustus 2023

In het streven naar innovatieve en ergonomische oplossingen, is FlexiSpot niet alleen bezig met het transformeren van werkplekken, maar ook met het maken van golven met onze spannende promoties.

Of je nu op zoek bent naar een kans om een gratis bestelling in de wacht te slepen of deel te nemen aan een leuke share & win-wedstrijd, FlexiSpot heeft iets speciaals voor je in petto. Maak je klaar om je werkplek te verbeteren en fantastische prijzen te winnen met deze limited-time campagnes.

Gratis bestelling: Een kans om veel te winnen

Heb je ooit een magisch moment gewenst waarop je bestelling niet alleen top is, maar ook helemaal gratis? FlexiSpot maakt deze wens waar met onze Free Order campagne. Vanaf 00:00 CEST op 28 augustus, 29 augustus en 1 september krijgen de eerste 7 klanten die hun bestelling en betaling succesvol afronden elke dag een heerlijke verrassing - hun hele bestelling is op kosten van het huis!

Dit is hoe het werkt:

- Plaats je bestelling en doe de betaling binnen de aangegeven tijd.

- De betalingstermijn is gebaseerd op de tijd die is aangegeven in de bevestigingsbrief van je bestelling.

- Het gratis bedrag is gelijk aan het totaal van je bestelling.

- Klanten die een gratis bestelling winnen, ontvangen binnen 24 uur na betaling een e-mail van de klantenservice.

- Houd de Instagram-pagina van FlexiSpot (@flexispot.nl) in de gaten voor de bekendmaking van de gelukkige winnaars.

Delen & Winnen

Van 4 augustus tot 4 september nodigt FlexiSpot je uit om mee te doen aan de Share & Win wedstrijd om kans te maken op fantastische prijzen. Deze wedstrijd moedigt je aan om je creativiteit te uiten terwijl je je favoriete woonartikelen van FlexiSpot laat zien.

Dit is hoe je mee kunt doen:

Optie 1:

- Deel foto's van jouw favoriete FlexiSpot producten die jouw thuiswerkplek hebben veranderd.

- Gebruik de hashtags #livelikenew en #flexispotnl in je bericht.

- Tag @flexispot.nl in je bericht zodat ze je inzending kunnen zien.

- Er wordt één gelukkige winnaar gekozen, die een prachtig in hoogte verstelbaar bureau E8 ontvangt dat zijn of haar werkplekervaring zeker zal verbeteren.

Optie 2:

- Volg ons op Instagram.

- Laat een reactie achter op de betreffende post en tag twee vrienden.

- Door deze eenvoudige stappen te volgen, maak je kans om een van de drie willekeurig geselecteerde winnaars te zijn die een gratis Magnetic Floating Moon Lamp ontvangen - een fascinerende toevoeging aan je huis.

- Doe mee aan een van beide of aan beide opties en laat je creativiteit de vrije loop om kans te maken op deze fantastische prijzen.

Daag Je Timing Vaardigheden Uit en Win met het Pinch Timer spel van FlexiSpot!

Als onderdeel van ons 7-jarige bestaan neemt FlexiSpot spanning mee naar een heel geheel nieuw niveau met de introductie van het Pinch Timer-spel. Deze boeiende uitdaging is exclusief beschikbaar voor FlexiSpot-leden en loopt van 21 augustus tot 1 september 2023. Bereid je voor op het testen van je timing vaardigheden, begin een spannende reis en speel ongelofelijke prijzen vrij!

Het het werkt

Welkom bij het Pinch Timer spel, waar precisie en timing je bondgenoten zijn. Zo werkt het: Houd de knop ingedrukt: Druk om te beginnen op de aangegeven knop en houd deze ingedrukt om de timer te starten.

Drie levels, drie uitdagingen: Het spel bestaat uit drie levels, elk met een eigen timing doelstelling.

Level 1: Knijp 1:7 seconden

● Doel: Beheers de timing en stop de timer precies op 1,7 seconden.

Prijzenpot: Voltooi Level 1 met succes en je verdient €30 korting, vanaf bestellingen boven €500. Deze prijs is exclusief één keer te winnen.

Level 2: Knijpen 2:77 seconden

● Doel: Ga door naar Level 2 en probeer de timer op precies 2,77 seconden te stoppen.

● Prijzenpot: Spelers die niveau 2 halen, komen in aanmerking voor de prijzenpot. Een fantastisch sta-bureau model BS3 wacht op een gelukkige winnaar die aan het einde van het spel uit deze pool wordt getrokken.

● Trekking van de winnaar: Aan het einde van het spel zal een willekeurige trekking 5 gelukkige winnaars aanwijzen uit de deelnemers in de prijzenpot voor niveau 2.

Niveau 3: Knijpen 3:777 seconden

● Doel: Verhoog je vaardigheden om niveau 3 te halen door de timer op exact 3,777 seconden te stoppen.

● Prijzenpot: Overwin Level 3 en je komt in de prijzenpot voor de ultieme beloning: een opmerkelijk staand bureau frame EQQ.

● Trekking van de winnaar: Op het hoogtepunt van het spel worden willekeurig 3 winnaars getrokken uit de deelnemers aan de prijzenpot voor niveau 3.

Bereid je voor op de ultieme uitdaging en beloningen!

Het Pinch Timer spel van FlexiSpot is een innovatieve draai aan het traditionele spel en biedt een unieke kans om je timing vaardigheden te testen terwijl je strijdt om opmerkelijke prijzen. Als FlexiSpot lid maak je niet alleen kans op waardebonnen, maar ook op ergonomisch meubilair van topkwaliteit dat je werkplek kan transformeren.

Noteer alvast je agenda voor het spel, dat op 21 augustus van start gaat en deelnemers zal blijven boeien en uitdagen tot 1 september 2023. Of je nu een vroege vogel of een nachtbraker bent, er is geen beter moment om je timing vaardigheden op de proef te stellen en je plaats in de prijzenpot veilig te stellen.

Breng Je Werkplek naar een Nieuwe Klasse

FlexiSpot's toewijding aan het verbeteren van werkplekken gaat verder dan alleen het creëren van ergonomisch meubilair. Met onze Free Order en Share & Win campagnes voegen we een verrassingselement toe aan de ervaring van onze klanten. Of je nu een kans wilt maken op een compleet verzorgde bestelling of je creativiteit wilt laten zien en indrukwekkende prijzen wilt winnen, FlexiSpot heeft het voor je.

Vergeet niet om je agenda's te markeren voor de Free Order-campagne op 28 augustus, 29 augustus en 1 september, en zorg ervoor dat je deelneemt aan de Share & Win-wedstrijd van 4 augustus tot 4 september. Met FlexiSpot is je werkplek niet alleen comfortabel en efficiënt, maar ook gevuld met spannende mogelijkheden en verrassingen. Maak je klaar om je werkplek te transformeren, je creativiteit de vrije loop te laten en veel te winnen met de innovatieve campagnes van FlexiSpot!