Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

De juiste kleur voor je kamer

08 november 2022

Het schilderen van een of meerdere kamers in een betoverende kleur geeft je huis niet alleen een nieuwe look, maar creëert ook een unieke sfeer. Kiezen uit de vele kleuren en tinten is echter niet eenvoudig. Dat is precies waarom onze experts deze kleurengids hebben samengesteld. 

We laten je kennismaken met vier nieuwe kleuren die dit jaar heel trendy zijn: beige, blauwtinten, donkergroen en roze. Ook leggen we uit welk gevoel je met deze kleuren kunt bereiken en welke FlexiSpot meubels er goed bij passen. Veel plezier met ontdekken!

Beige voor een warm, comfortabel gevoel

Beige is een aardetint met een warme, gezellige en rustgevende uitstraling. Precies de gevoelens die je wilt gewaarworden wanneer je thuiskomt! Geen wonder dat beige en andere bruintinten tot de meest populaire kleuren voor appartementen en huizen behoren. Om eentonigheid te voorkomen, is het wel belangrijk dat je bij deze kleur ook sterke kleuren als accenten verwerkt. Denk daarbij aan donkerbruin, grijs of zwart.

Het mooie is dat je beige kan combineren met bijna alle andere kleurtinten. Precies daarom is het elektrisch verstelbare tafelframe E7 in beige de juiste toevoeging aan je kamer. Heb je je muren in het beige geschilderd? Geen probleem. Het nieuwe, ergonomische model van FlexiSpot is ook te bestellen met een tafelblad in mahonie, notenbruin of wit. Deze vormen een mooi, maar niet al te opvallend contrast met je beige muren.

Je kunt ook de grootte van het bureau aanpassen aan je behoeften. Want het flexibel verstelbare frame is geschikt voor tafelbladen met een afmeting van 120x60cm tot 200x80cm. Bovendien scoort het tafelframe E7 met maximale stabiliteit en veiligheid. Een slimme aankoop dus!

Elegantie en klasse: blauwtinten voor je kamer

Blauw staat als geen andere kleur voor elegantie en klasse. Want het straalt rust, zelfvertrouwen, soevereiniteit en innerlijke kracht uit. Deze kleur gaat ook bijzonder goed samen met opvallende bruintinten.

Als je bureaus voor je blauwe kamer zoekt, kies je dus het best voor een model met een sterke bruintint. Onze eerste keuze is het bamboe in hoogte verstelbare bamboe bureau Q8 . Het bamboeb tafelblad past niet alleen perfect bij je blauwgeverfde kamer, maar is ook extreem duurzaam. Bovendien geven de edelstalen poten je blauwe kamer nog meer pit. 

De klassieke look met donkergroen

Groen is een van de meest klassieke kleuropties voor het decoreren van je huis. Als je op zoek bent naar een traditioneel interieur dat elke bezoeker betovert, is groen dus iets voor jou. Daarnaast heeft de kleur een doordachte en rustgevende werking. Daarom is het tevens perfect voor je studeer-, teken- of leeskamer.

Het in hoogte verstelbare tafelframe E8 is het perfecte accessoire voor je nieuwe, groene ruimte. Op verzoek wordt het geleverd met een marmeren blad dat er ongelooflijk elegant en klassiek uitziet in combinatie met het traditionele groen. Maar ook een tafelblad in grafiet- of ebbenhoutkleur maakt van elke groene ruimte een visueel hoogtepunt.

 

 

Verf roze: spannend en nieuw

Roze is de meest opwindende kleur dit jaar Want het staat niet alleen voor diversiteit en vrolijkheid, maar is ook een kleur die je niet veel ziet. Met roze muren zal ook je humeur verbeteren!

Soms is het echter niet zo eenvoudig om geschikte meubels te vinden voor je roze kamer - zeker als je op zoek bent naar ergonomische meubels. Precies daarom is de FlexiSpot verstelbare lattenbodem zo ontworpen dat je hem gemakkelijk in je bedframe plaatst dat perfect in je roze kamer past.

Onze conclusie: de juiste kleur voor in huis

Wat is de beste kleur voor mijn nieuwe kamer? Uiteindelijk moet je dat voor jezelf beslissen, want iedereen heeft andere smaak. Ondertussen weet je al de belangrijkste trendkleuren voor 2022 en de sfeer die je met deze kleuren kan bereiken. Denk goed na over wat je het mooiste vindt en wat er goed bij je meubels past. Maar welke van de vier kleuren je ook kiest: een spannende look is gegarandeerd.

Je hoeft ook niet per se één kleur te kiezen. De trend gaat nu steeds meer richting appartementen of huizen waarin de verschillende kamers anders zijn geschilderd. Zo kun je de gang in blauwtinten, de keuken in beige en de woonkamer in groen schilderen voor een unieke look. Je weet nu ook welk FlexiSpot meubel het beste past bij de desbetreffende kleur. 

Kortom, je hebt alle info die je nodig hebt voor het ontwerpen van de mooiste inrichting. En de FlexiSpot meubels zijn ook nog eens een waardevolle investering in je gezondheid!