Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

De Zit Sta Tekentafel ED1!

23 februari 2023

Bekijk nu de speciale zit sta tekentafel van FlexiSpot. Dit bureau heeft een kantelbaar blad met een veilige stoprand, een ingebouwde lade, een ruimtebesparend opvouwbaar tafelblad en  wordt geleverd met een elektrische motor om de tafel moeiteloos in hoogte te verstellen!

Een flexibel bureau voor de echte creativeling!

Dat de bureau’s van FlexiSpot flexibel zijn hoeven wij u niet nog eens te vertellen. Maar nu heeft FlexiSpot een speciaal bureau voor iedeen die behoefte heeft om het bureaublad te kantelen.

 

Een plat vlak kan heel handig zijn! Je kunt er van alles op neerzetten of leggen zonder dat het er vanaf valt, je kunt er op lezen, tekenen, en verschillende hobbies op uitvboeren.

Maar er zijn ook momenten dat je beter gediend bent met een bureaublad dat in een hoek gezet is, net zoals een schildersezel!

 

Voor sommige beroepen is een opstaand bureaublad zelfs een must! Denk hierbij bijvoorbeeld aan technisch tekenaars, portretschilders, muziekbeoefenaars en andere creativelingen. Ook influencers hebben inmiddels ons flexibele tekenbureau ontdekt. Wel zo handig als je de tekst voor je Podcast of TikTok gewoon kunt lezen in plaats van dat je steeds met je hoofd naar beneden moet kijken!

 

Dit flexibele zit sta bureau is een absolute gamechanger! Het bureau is in hoogte verstelbaar, in de lengte aanpasbaar, en biedt daarnaast nog de mogelijkheid om het bureaublad in een hoek te zetten!  We zetten de voordelen van dit speciale zit sta bureau nog even voor u op een rijtje;

 

1. Het speciaal ontworpen opstaande bureaublad

Het veelzijdige tafelblad kan traploos in een hoek gezet worden van 0 tot 40 graden. 

Zet het bureaublad in een schuine hoek wanneer u wilt gaan tekenen, lezen of bij het schrijven. Dit bureau is ideaal voor technisch tekenaars, maar ook voor schilders, mensen die bijvoorbeeld aan kalligrafie doen en andere creativelingen! Dit bureau is prima geschikt als schildersezel of muziekstandaard.

 

2. De veilige stoprand

Natuurlijk is het blad voorzien van een opstaande richel, zodat uw papier, iPad, pennen, tekenlineaal of kunstwerk niet direct van uw bureau blad naar beneden glijdt wanneer u het omhoog zet.

3. Het opklapbare zijpaneel

Het zijpaneel van dit Flexbureau is eenvoudig opklapbaar. Zo kunt u meer werkruimte creëren voor wanneer u meer werkruimte nodig heeft, zonder dat het bureau extra veel plaats in uw kamer inneemt.

4. De ingebouwde lade

Het bureau is standaard voorzien van een ingebouwde lade. Deze praktische uittrekbare lade zorgt ervoor dat u al uw kantoorbenodigheden netjes kunt opbergen.

 

5. In hoogte verstelbaar

Urenlang zitten is ongezond en werkt als een demper op de creativiteit. Deze elektrische tekentafel is uiteraard ook in hoogte verstelbaar. De minimale hoogte is gelijk aan de standaard hoogte van niet-flexibele bureaus, zijnde 73 cm. Dit bureau komt met een elektrische motor waarmee u de hoogte van het tafelblad naar maar liefst 123 cm!

 

6. Elektrische bediening

Vaak wordt het omhoog draaien van een bureaublad als ongemakkelijk ervaren. Mensen kiezen voor een flexibel bureau, maar maken om praktische redenen niet volledig gebruik van de verschillende mogelijkheden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om speciaal dit bureau standaard te voorzien van een elektrische hefmotor, zodat u met één druk op de knop de hoogte van het blad kunt aanpassen.

En omdat wij graag willen dat u zo flexibel mogelijk bent, geven wij u bij dit bureau de luxe motor met een geheugen voor 4 voorkeurs standen, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste hoogte.

 

7. Prachtig uitgevoerd

Dit specifieke tekenbureau wordt geleverd met een zwart frame met 2 zogenaamde L-vormige poten en een esdoorn blad. Dit bureau misstaat in geen enkel interieur en is zeer gemakkelijk met een vochtige doek schoon te maken. De krasvaste afwerking van het blad zorgt ervoor dat er niet gemakkelijk beschadigingen optreden zodat dit bureau jarenlang mee kan gaan en een plezier voor het oog blijft.

 

Extra Accessories

In hoogte verstelbare werkkruk

Kies voor een bijpassende werkkruk die ook in hoogte verstelbaar is voor nog meer flexibiliteit en gemak. Onze flexibele draaikruk is voorzien van een veiligheidsgasveer die van 61 cm naar 82 cm hoog kan worden gezet.

 

Dankzij de veiligheidsgasveer kan deze kruk inhoogte versteld worden van 61 cm tot 82 cm, afhankelijk van uw behoeften. De breedte van de zitting van de kruk is 32 cm en het draagvermogen is 180 kg. Bovendien kan de kruk ronddraaien met een maximale kantelhoek van 30°, wat nog meer comfort en plezier oplevert.

 

De bureaufiets

Wanneer je echt alles uit je tijd wilt halen en lekker creatief en sportief zijn bij jou hoort, dan is deze speciale bureaufiets echt iets voor jou!

 

Deze geweldige desk bike heeft zelfs een calorietracker en geeft je een aanpasbare cardio workout tijdens je werk!  

 

De hoogte van het comfortabele zitkussen met één hand gemakkelijk in hoogte aan te passen. De rugleunig is van ademend mesh gemaakt, voor een betere ondersteuning en lichaamshouding.

 

Kabelbeheer

Ook zo’n hekel aan die hele berg kabels achter jee bureautafel? Het staat niet alleen slordig, maar is ook nog eens reuze onhandig bij het schoonmaken. Kies daarom voor één van onze kabelgoten of kabelslangen om al uw kabels netjes weg te werken.

Wij hebben ook een speciale contactdoos met USB-aansluiting in ons assortiment, zodat u al uw apparaten heeel gemakkelijk aan uw bureau kunt opladen!