Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Combinatie van stijl en ergonomie: ons nieuwste in hoogte verstelbare bureau

24 oktober 2022

De ergonomische revolutie voor uw werkplek

Ergonomisch kantoormeubilair heeft de wereld van kantoorontwerp volledig veranderd. Nu steeds meer van ons vanuit huis werken of zich aanpassen aan verschillende werkomgevingen, zijn ergonomisch kantoormeubilair, in hoogte verstelbare bureaus of sta-bureaus en flexibele ondersteuning essentieel geworden naarmate de wereld van het werk is veranderd en werknemers zijn verplaatst om zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen. In deze ruimte hebben velen van ons onze balans tussen werk en privé opnieuw geëvalueerd en zijn ze de stress die een slechte en niet-ondersteunende werkomgeving op ons lichaam heeft gelegd, beter gaan herkennen.

Hun optimale ondersteuning en eindeloze flexibiliteit hebben van ergonomische stoelen, in hoogte verstelbare bureaus, sta-bureaus en multi-working oplossingen een steunpilaar gemaakt in de hedendaagse kantoorruimtes. Een comfortabele bureauopstelling op kantoor is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid en optimale focus tijdens uw werkdag. Naarmate het ergonomische meubilair en het in hoogte verstelbare bureauaanbod zich hebben ontwikkeld, zijn er meer innovatieve ontwerpen ontwikkeld, waardoor kantoormeubilair dat zowel functioneel als stijlvol is een reële mogelijkheid is.

De wetenschap achter ergonomische stijl

Zoals Planwell Strategies uitlegt, blijkt uit studies dat 86% van de kantoormedewerkers worstelt met lichaamspijnen en -spanningen, beknelde zenuwen en langdurige houdingsproblemen als gevolg van onjuist kantoormeubilair, terwijl 79% van de gerapporteerde rugletsels die door werknemers worden opgelopen, optreden in onjuiste werkomgevingen zonder het juiste kantoormeubilair. Die pijntjes hoeven echter geen deel uit te maken van uw werkende leven: ergonomisch kantoormeubilair - inclusief in hoogte verstelbare bureaus en sta-bureaus - kan een revolutie teweegbrengen in uw werkomgeving en uw gezondheid verbeteren.

Ergonomische stoelen en in hoogte verstelbare bureaus zorgen voor voortdurende aanpassing aan uw meest comfortabele en gezonde houding, naast de beste rug- en lendensteun tijdens het zitten. Staande bureaus zorgen voor flexibiliteit en een volledig scala aan houdingsondersteuning gedurende de hele werkdag. Als zodanig kunnen ze rug- en nekpijn tot het verleden laten behoren, vooral voor degenen die lange uren van de dag zitten.

Wanneer we ons comfortabel en pijnvrij voelen dankzij verbeterde ergonomische ondersteuning, wordt onze productiviteit op de werkplek verbeterd, naast geoptimaliseerde motivatie. Ergonomisch meubilair eert de meest natuurlijke werkhouding voor uw lichaam, zodat u zich kunt concentreren op de taak die voor u ligt zonder afleiding of ongemak.

Ergonomische uitmuntendheid: het retro in hoogte verstelbare bureau EHD5 van Flexispot

Bij Flexispot zijn we toegewijd aan het leveren van ergonomisch kantoormeubilair van de beste kwaliteit, omdat we weten wat een verschil het kan maken. Ons nieuwste in hoogte verstelbare bureau, het Retro Height Adjustable Desk EHD5, biedt de ultieme combinatie van klassieke, traditionele stijl met het beste in ergonomische technologie. Met de release in oktober willen we het volledige scala aan functies delen en hoe dit nieuwe kantoordeskaanbod uw werkdag kan optimaliseren en u in staat stelt om uw bestelling vroeg te krijgen!

De EHD5 is een opvallend, statement ergonomisch in hoogte verstelbaar bureau met volautomatisch in hoogte verstelbaar mechanisme, met een bereik van 75cm tot 125cm - een bereik voor elk project! Met een imitatie mahoniehouten afwerking in een traditionele stijl, kunt u uw kantoor transformeren in een klassieke en verfijnde werkruimte om elk project waaraan u werkt te inspireren. Het aanpassen van de hoogte van uw bureau betekent dat elke taak een fluitje van een cent is, waardoor u volledig comfort krijgt voor waar u ook aan werkt. Een geavanceerde anti-botsingsfunctie zorgt er ook voor dat u snel van zittend naar staand kunt overstappen, waardoor uw technologie, papierwerk en, misschien wel het belangrijkste, uw koffie worden beschermd!

Hoewel sommige ergonomische sta-bureaus of in hoogte verstelbare bureaus kunnen indruisen op stevigheid, kunt u ook vertrouwen op een duurzame en krachtige desktop van onze nieuwste oktober-toevoeging. Met een bureaudikte van 11 cm met een capaciteit voor een tafelbelasting tot 40 kg, kunt u er zeker van zijn dat de EHD5 aan uw behoeften kan voldoen en de spanning aankan. Of u nu werkt aan ontwerpplannen, bouwprojecten of gewoon een zwaar rapport - dit bureau kan het allemaal vasthouden en biedt het beste op het gebied van ergonomische ondersteuning.

Als het gaat om naadloze technische integratie en discrete opslag, blinkt de EHD5 uit. Met meerdere USB-poorten binnen handbereik kunt u al uw apparaten opgeladen en aangesloten houden - van mobiele telefoons tot tablets tot laptops, houd alles klaar voor gebruik op één plek. Opbergruimte is voldoende met een diepe maar veilige interne lade van 55 cm x 28 cm x 5 cm, met ruimte voor papierwerk, notebooks en zoveel stationair als u wilt!

Voorbereiding op een fris, productief seizoen

Van een kopje koffie in de ochtend en het bijpraten van het nieuws, tot dagelijks online browsen, het plannen van die vakantie of uw volgende grote werkproject, het Retro Height Adjustable Desk EHD5 kan aan al uw vereisten voldoen. De stijl en het aanpassingsvermogen, gecombineerd met het meest flexibele bereik van ergonomische en intuïtieve ondersteuning tot nu toe, maken dit een van de favoriete aanbiedingen in de ergonomische kantoorruimte, en we zijn ongelooflijk enthousiast om het vanaf oktober 2022 aan onze Flexispot-klanten aan te bieden.

Bent u klaar om een revolutie teweeg te brengen in uw werkruimte? Pijntjes, stress en een slecht humeur, en gebrek aan focus en productiviteit kunnen tot het verleden behoren en je kunt een nieuwe golf van energie meenemen naar de herfstmaanden. Plaats vandaag nog je pre-order om ons beste bureau tot nu toe mee naar huis te nemen.