Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Black Friday-promoties: vergelijking van E7- en E8-kantoren

22 november 2022

Black Friday nadert en markeert de perfecte gelegenheid om goede zaken te doen. Het bureau is een zeer belangrijk element in uw dagelijkse ruimte. Sommigen gebruiken het voor werk op afstand, anderen voor knutselen of andere bezigheden. Je brengt er veel tijd door en daarom zou je een ergonomisch sta-bureau moeten overwegen dat je het comfort geeft dat je nodig hebt. Inderdaad, een sedentaire levensstijl die wordt veroorzaakt door lange uren in een zittende houding, kan behoorlijk negatieve gevolgen hebben voor uw gezondheid.

 

Hoewel u tijdens Black Friday misschien op jacht bent naar de beste kantoordeals, zou de prijs niet de enige factor moeten zijn die uw productkeuze bepaalt. Het juiste bureau moet alle belangrijke kenmerken hebben om u een ergonomische en prettige werkplek te bieden.

Bij FlexiSpot begrijpen we het belang van al deze factoren bij het kiezen van een sta-bureau. Black Friday-promoties zijn er om u tegen gereduceerde prijzen te laten winkelen! Ter gelegenheid van Black Friday biedt FlexiSpot zeer voordelige prijzen aan, vooral op de sta-bureaus E7 en E8. 

Weet je niet zeker welk bureau je moet kiezen? Wij zijn er om u te begeleiden! 

 

In dit artikel vergelijken we de E7- en E8 -bureaus om u te helpen duidelijker te zien en het bureau te kiezen dat bij u past. 

 

De voordelen van het gebruik van een sta-bureau

 

Sta-bureaus, die je op Black Friday kunt kopen, hebben veel gezondheidsvoordelen. Ze helpen inderdaad het risico op gewichtstoename te verminderen, hoge bloedsuikerspiegels te verlagen en zelfs het risico op hartaandoeningen te verminderen.

 

Te lang zitten kan leiden tot rugpijn en ongemak. Het gebruik van een sta-bureau kan sommige van deze pijn verlichten door een goede houding en beweging tijdens het staan aan te moedigen.

 

Dit zijn slechts enkele van de gezondheids- en welzijnsvoordelen die kunnen voortvloeien uit het regelmatig gebruiken van een sta-bureau. Bezoek onze website voor meer informatie over het gebruik en de voordelen van onze sta-bureaus .

 

Al deze gezondheidsvoordelen zijn de reden waarom we deze Black Friday-actie voor sta-bureaus houden. De potentiële voordelen van het gebruik van een sta-bureau zijn te groot om te laten liggen. 

 

Vergelijkingen van E7- en E8-bureaufuncties 

 

De E7- en E8-desks, beide te koop voor Black Friday, hebben vrij vergelijkbare kenmerken. 

 

Het Flexispot E7 bureau is 600 gram lichter en het E8 bureau is in totaal twee centimeter hoger te verstellen. Het frame van de E7 is verkrijgbaar in zwart en wit, maar ook in zilver, wat bij de E8 niet het geval is.

Qua design verschillen de bureaus maar weinig - alleen de vorm van de hefkolommen varieert.

 

Deze overzichtstabel toont de belangrijkste verschillen tussen deze twee sta-bureaus: 

 

Model 

Flexispot E7

Flexispot E8

Prijs

vanaf € 469,99

vanaf € 499,99

Aantal motoren

2

2

hefkolommen

versterkt

versterkt 

Laad capaciteit

125 Kg

125 Kg

Hoogte verstelbaar

van 58 tot 123cm

van 60 tot 125cm

hijs snelheid

38mm/sec

38mm/sec

Antibotsingssysteem 

Ja 

Ja 

 

Bureau E7 

Het E7 zit-sta bureau zorgt voor een onberispelijke stabiliteit, ongeacht de hoogte. Door het draagvermogen van 125 kilo plaats je daar al je computer of andere apparatuur, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het bureau doorbuigt onder het gewicht. Het E7-bureau past zich aan al uw ruimtes aan en kan door alle gezinsleden worden gebruikt. Zowel de hoogte als de breedte van het frame kan heel eenvoudig worden aangepast. Tijdens Black Friday zal dit bureau in de aanbieding zijn bij Flexispot en de korting zal meer dan interessant zijn!

 

Bureau E8

Qua sterkte en stabiliteit heeft dit bureau vergelijkbare kenmerken als het E7 bureau. Het E8-bureau heeft echter een antibotsingsveiligheidssysteem. De motor stopt automatisch als hij tijdens het rijden in contact komt met een obstakel. Bovendien is er kinderbeveiliging beschikbaar op dit model. Hierdoor kunnen de hefbedieningen worden geblokkeerd, zodat uw kinderen er niet bij kunnen en letsel kunnen oplopen. 

 

Functies die beide modellen gemeen hebben: 

 

Zowel de Flexispot E7 als E8 sta bureau onderstellen onderscheiden zich door tal van functies.

Zelfs in de basisconfiguratie en zonder accessoires zijn de twee modellen E7 en E8 van Flexispot uitgerust met bijna alle functies. Ze passen zich aan elk type commercieel bureau aan, tot 200 x 80 cm. 

 

l Dankzij het high-end LED-touchscreen kunt u tijdens het verstellen altijd de exacte hoogte in centimeters bekijken om de hoogte zeer nauwkeurig te regelen.

l De geheugenfunctie met vier programmeerbare knoppen maakt het mogelijk om razendsnel tussen de verschillende instellingen te wisselen.

l Het ouderlijk toezicht dat in het bedieningspaneel is geïntegreerd, beschermt de kinderen in de buurt door ongelukken te voorkomen: eenmaal geactiveerd, verbreekt het toetsenbord de toegang tot de besturingscommando's.

l Beide motoren zorgen voor een hefsnelheid van 3,8 cm/s, zelfs bij een maximale belasting van 125 kg.

 

Welke te kiezen? Flexispot E7 of Flexispot E8?

 

Welke moet je kiezen nadat je de twee modellen hebt leren kennen? Het zal afhangen van uw persoonlijke keuze.

Het chassis van de E8-desktop heeft dezelfde functies als de E7-desktop met hetzelfde high-end toetsenbord.

Zowel de E7- als de E8-modellen zijn uitstekend en vergelijkbaar. U kunt dus degene kiezen die past bij uw lengte- en veiligheidsbehoeften. 

Ze zullen beide beschikbaar zijn in promoties tijdens Black Friday! 

Dit kan de perfecte gelegenheid zijn om een zit-sta bureau te kopen en uw comfort op het werk te verbeteren. Om de catalogus van onze ergonomische producten te ontdekken en om de acties van Black Friday te volgen, gaat u naar onze website !