Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

Black Friday Gratis monster

09 november 2022

Dit jaar houden we opnieuw onze populaire Black Friday gratis monsterwedstrijd. FlexiSpot heeft twee nieuwe producten voor u voorbereid - onze nieuwste en degene waar we bijzonder trots op zijn. Schrijf je hier in en je krijgt de kans om niet alleen een van de twee onderstaande producten uit te proberen, maar je mag ze helemaal gratis houden!

Als u wordt geselecteerd, sturen wij u het product toe en wordt u uitgenodigd om ons te vertellen wat u van het product vindt nadat u het een paar dagen hebt geprobeerd. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen en u te abonneren op onze nieuwsbrief. 

 

De sluitingsdatum is 28 november 2022, waarna we elk 10 winnaars verloten die een S5 elektrisch verstelbaar lattenbodem ontvangen en 10 winnaars die de bekroonde BS13 designstoel gratis ontvangen. De winnaars worden bekendgemaakt op 1 december 2022.

 

Wij wensen u veel succes en bekijk zeker onze vele andere Black Friday promoties!

 

En hier zijn de twee producten in detail die u gratis kunt proberen en houden:

 

ELEKTRISCH VERSTELBAAR LATTENBODEM S5

 

Het elektrisch verstelbare lattenbodem S5 kan in het hoofd- en bovenlichaamsgedeelte elektrisch tot 45 graden worden versteld. De benen of het onderlichaam kunnen tot 60 graden worden versteld.

 

Deze verstelmogelijkheden helpen u niet alleen een comfortabele hoek te vinden om te lezen, tv te kijken of te slapen. U kunt er vooral ook de door de wetenschap aanbevolen "gewichtloze houding" mee aannemen, die uw rug en hele lichaam in een soort "zwevende toestand" brengt. Hierdoor wordt uw lichaam ontlast en kunt u slapen zonder pijn en comfortabeler dan ooit tevoren.

 

Het hoofd iets omhoog houden verlicht ook snurken en slaapapneu. Voor mensen met bloedsomloopproblemen of aanstaande moeders is de hoekverstelling van de benen bijzonder geschikt.

 

Ook de hoogte van de gehele lattenbodem kan individueel aan uw wensen worden aangepast in vijf verschillende hoogtes: 0 cm, 8 cm, 15 cm, 23 cm en 29 cm. De maximale hoogte van 29 cm biedt niet alleen voldoende opbergruimte onder het bed, maar helpt u ook gemakkelijker uit bed te komen. Bovendien kan het FlexiSpot bedframe S5 worden gebruikt als zelfstandig ondersteuningssysteem of worden aangepast aan een bedframe van standaardafmetingen zonder latten.

 

BEKROONDE BUREAUSTOEL MET RUGLEUNING BS13

 

Wij van FlexiSpot zijn ongelooflijk trots dat we een prijs van de iF Design Awards hebben ontvangen voor de beste ergonomische stoel BS13. De iF DESIGN AWARD bestaat al sinds 1953 en bekroont elk jaar uitmuntend design en de relevantie ervan voor het bedrijfsleven en het dagelijks leven. Het is een van 's werelds belangrijkste kwaliteitskeurmerken.

 

De FlexiSpot BS13 is ontworpen door de Zwitsers/Amerikaanse ontwerper, ondernemer en opvoeder Yves Béhar. Hij is de oprichter en hoofdontwerper van Fuseproject, een bureau voor industrieel ontwerp en merkontwikkeling. Béhar is ook medeoprichter en CEO van August, een bedrijf voor slimme sloten dat in 2017 werd overgenomen door Assa Abloy, en Canopy, een zeer populaire co-working space voor creatieven in San Francisco.

 

De BS13, een ergonomisch design meesterwerk dat niet alleen goed is voor de gezondheid, maar ook een lust voor het oog. Geïnspireerd door de geometrische elementen van de ruimtelijke wereld, combineert de BS13 gelaagde driehoekige patronen en digitale breitechnieken tot een meerlagige textuur die een driedimensionaal reliëfeffect creëert.

 

Maar het bovenmateriaal van de stoel is niet alleen mooi; het 3D-reknet biedt ook maximaal comfort. Het materiaal is extreem elastisch en ademend. Dit voorkomt dat u gaat zweten en het materiaal is bovendien gemakkelijk schoon te maken.

 

Contacteer ons als u vragen heeft

 

Als u vragen heeft over onze producten of het proces, kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen:

 

Vaak gestelde vragen (FAQ)

Live chat met een van onze medewerkers, die u deskundig advies geeft

Contactformulier op onze website

Per telefoon op (0)211 368 74223 (dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur)

 

Wij wensen u veel succes met uw deelname en veel plezier met uw nieuwe FlexiSpot producten!