Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 5% korting
Tot 10 jaar garantie

Bereid je voor op Black Friday! Dit zijn de beste deals die je niet wilt missen

09 november 2022

Deze november hebben we een aantal van de beste Black Friday deals voor je op een rijtje gezet! Onze aanbieding kalender staat vol met kortingen op meubels, woondecoratie en meer.

 

Bovendien mag je onze speciale aanbiedingen en activiteiten niet missen. Dus zet je wekker en laten we eens kijken wat er deze november in petto is!

 

November is een maand van geweldige aanbiedingen, en Black Friday is een van de beste. In dit artikel laten we je een aantal geweldige aanbiedingen zien die je niet wilt missen. Deze aanbiedingen zijn onverslaanbaar, dus profiteer ervan nu het nog kan. Veel plezier met winkelen!

Elegante stoelen voor elk budget: Start de aanbieding op 1 november met 11% korting

 

De meeste mensen brengen het grootste deel van hun dag zittend door, aan een bureau, in een vergadering of voor de tv. En hoewel er genoeg ergonomische oplossingen zijn om rugpijn en spanningshoofdpijn te verlichten, kan het vinden van de perfecte bureaustoel een uitdaging zijn. Daarom heeft FlexiSpot een speciale aanbieding voor de Ergonomic Design Desk Chairs. Deze stoelen zijn ontworpen om uw rug en nek optimaal te ondersteunen, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

 

Komt er een speciale gebeurtenis aan? Misschien ga je eindelijk je studeerkamer opnieuw inrichten. Of misschien heb je gewoon een nieuwe stoel nodig. Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor.

 

Als je een elegante stoel wilt zonder veel geld uit te geven, dan is november jouw maand. Vanaf de eerste dag van november geven wij 11% korting op onze gehele collectie van elegant ontworpen stoelen.

 

Of je nu op zoek bent naar iets moderns of traditioneels, we hebben een brede selectie comfortabele bureaustoelen die aan je wensen voldoen. Profiteer dus van deze aanbieding en vind de perfecte stoel voor jouw huis.

Op 11 november geven we 11% korting op alle producten in de winkel

 

Maak je klaar voor de gehele dag vol met de meest fantastische deals die je ooit hebt gezien. De hele dag kun je genieten van 11% op alle producten in de winkel.

 

Dit is een geweldige kans om een nieuw sta-bureau uit te proberen of je oude te upgraden. De bureaus van FlexiSpot zijn ontworpen om een betere houding en beweging gedurende de dag te stimuleren, wat de algehele gezondheid en het welzijn bevordert.

En met zo'n aanzienlijke korting is er geen excuus om jezelf niet te trakteren op een beetje ergonomische luxe. Dus blader door de winkel en vind het perfecte bureau voor je behoeften - je lichaam zal je dankbaar zijn.

 

13 november is de laatste dag om exclusieve aanbieding op stoelen te krijgen

 

Er is aangetoond dat een ergonomisch ontwerp de productiviteit en het comfort tijdens het werken aan een bureau verbetert, en FlexiSpot biedt een verscheidenheid aan ergonomische bureaustoelen om aan uw behoeften te voldoen.

 

Vandaag is de laatste dag om te profiteren van onze stoelen aanbieding! Je bespaart 11% op elke aankoop van een nieuwe stoel, en er is geen limiet aan het aantal dat je kunt kopen. Wacht niet, handel nu zolang de voorraad strekt!

 

Sta op en maak je klaar om morgen de gratis bestelling te winnen

 

Op 24 november is er een speciale gebeurtenis die je niet wilt missen. Zet je wekker en maak je klaar om de gratis bestelling te winnen!

 

De Grote BLACK FRIDAY Uitverkoop begint vandaag

 

Black Friday is hier! Sta vroeg op, want op 25 november kun je profiteren van geweldige aanbiedingen.

 

Om de lancering van deze special Black Friday uitverkoop te vieren, geven we 15 bestellingen gratis weg. Plaats je bestelling om 0:00 en je krijgt hem helemaal gratis. Daarnaast kun je om 08:00 EG8/EW8 modellen kopen voor slechts 1 euro. Maar wees snel, want er zijn er maar 10 beschikbaar voor deze prijs. Dus wacht niet, ga nu naar onze website en profiteer van deze geweldige aanbiedingen.

 

De eerste vijf bestelling op 26 november zijn gratis

 

Als je de geweldige deal van 25 november hebt gemist, maak je dan geen zorgen! We doen het opnieuw op 26 november. Dat betekent dat als je een van de eerste vijf bestellingen op onze website plaatst, je je hele bestelling gratis krijgt. De eerste 5 bestellingen geplaatst op 26 november om 0:00 uur krijgen hun bestelling weer helemaal gratis.

Gratis bestellingen op 27 november

Heb je altijd al een comfortabele stoel willen kopen, maar was het budget niet toereikend? Op 27 november hoef je niet eens je portemonnee open te trekken.

 

Op 27 november kun je weer profiteren van onze gratis bestellingen. Plaats je bestelling om 0.00 uur, de eerste 5 bestellingen krijgen hun bestelling gratis.

 

Cyber Monday

 

We moeten ergens de grens trekken. Cyber Monday is je laatste kans om te profiteren van onze grote Black Friday uitverkoop.

 

Om 0.00 uur bieden we gratis verzending op de eerste 10 bestellingen. Daarna, om 8 uur, geven we €1 korting op onze EG8/EW8 producten. Maar haast je - de hoeveelheden zijn beperkt tot slechts 10!

 

Winnaars opgelet!

 

De winnaars van de Black Friday worden op 2 december bekendgemaakt op de speciale Black Friday pagina.

 

 

Deze Black Friday biedt FlexiSpot een aantal fantastische aanbiedingen voor ergonomische bureaus en stoelen. Als je in de markt bent voor een nieuw bureau of stoel, is dit hét moment om te kopen. Je bespaart niet alleen geld, maar je doet ook je lichaam een plezier door te investeren in een ergonomisch ontwerp. Dus waar wacht je nog op? Ga naar onze website en profiteer van deze exclusieve kortingen!