Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

7 Jaar Innovatie en Welzijn Omarmen: Een Reis met FlexiSpot

21 augustus 2023

Hey, lieve vrienden en andere wellness enthousiastelingen! Kunnen jullie geloven dat het al zeven prachtige jaren geleden is dat FlexiSpot’s begin markeerde? Het is een geweldige reis geweest van groei, innovatie en het bevorderen van welzijn in werk en leven. Vandaag nodigen we je uit om samen met ons deze transformerende jaren te vieren, van de introductie van baanbrekende producten tot onze recente rebranding, allemaal met het doel om je te helpen "Work Like New" en "Live Like New".

FlexiSpot Geschiedenis:

● 2016: FlexiSpot wordt officieel opgericht

● 2017: Het desk frame met 2 motoren wordt geïntroduceerd

● 2022: FlexiSpot begint in de Nederlandse Markt

● 2023: ‘Work like new’, FlexiSpot verandert de brand image deze lente.

Een erfenis van innovatieve ontwerpen:

In 2016 debuteerde FlexiSpot met een duidelijke missie: werkplekken revolutioneren met innovatief en ergonomisch meubilair. Het jaar 2017 markeerde een belangrijke mijlpaal met de introductie van ons desktop frame met 2 motoren. Deze geavanceerde technologie verbeterde niet alleen de esthetiek van werkplekken, maar stelde ook nieuwe normen voor efficiëntie en stabiliteit in hoogte aanpassingen. Deze innovatie was een bewijs van onze toewijding aan het verbeteren van zowel functionaliteit als comfort.

Wereldwijd bereik, lokale impact:

Fast forward naar 2022, toen we met trots ons bereik uitbreiden naar de Nederlandse markt. Deze stap was meer dan alleen een geografische uitbreiding; het ging om het delen van onze filosofie van gezondheidsbewuste werkomgevingen met een wereldwijd publiek. Van verstelbare bureaus tot gezondheidsgerichte stoelen, onze missie bleef duidelijk: werkplekken transformeren tot plekken die welzijn, productiviteit en vitaliteit bevorderen.

Een nieuwe identiteit voor een nieuwe aanpak:

In het voorjaar van 2023 begonnen we aan een reis om onze merkidentiteit opnieuw vorm te geven. Het resultaat? Een gloednieuw imago dat comfort, vloeiendheid en de essentie van thuis voelen tijdens het werk uitstraalt. Met de slogan ‘Work Like New’ nodigen we je uit om een werkethiek te omarmen die je stimuleert en kracht geeft. Onze opgefriste visuele identiteit herinnert ons eraan dat werkplekken ruimten van inspiratie moeten zijn, niet van uitputting.

Een oproep om verandering te omarmen:

Nu het schooljaar nadert en de dynamiek van het werk blijft veranderen, is het tijd om gehoor te geven aan de oproep "Werk als nieuw". Dit is niet zomaar een zin; het is een uitnodiging om los te komen van oude routines en een meer dynamische en bevredigende benadering van werk te omarmen. Het is een herinnering dat werk een bron van energie moet zijn, geen afvoerputje. Met FlexiSpot ben je uitgerust om dit verfrissende perspectief te omarmen.

Een holistische benadering op welzijn:

Onze toewijding aan welzijn beperkt zich niet tot kantoormeubilair. Met onze unieke heftafels en gezondheidsdoelen zijn we op een missie om welzijn onderdeel te maken van je dagelijkse routine. Maar daar houden onze ambities niet op. Geïnspireerd door onze expertise in elektrische bedden, betreden we nieuwe gebieden, waaronder de introductie van elektrische banken. Onze visie is om comfort en welzijn te bieden, niet alleen op het werk, maar in elk aspect van je leven.

Een mooie toekomst tegemoet:

Als we terugkijken op deze zeven jaar, zijn we vervuld van dankbaarheid voor de kans om deel uit te maken van jullie leven. De reis is er een geweest van groei, leren en samen evolueren. Onze toewijding aan innovatie, comfort en gezondheid blijft standvastig terwijl we vooruitkijken naar de toekomst. Met elke nieuwe stap die we nemen, zijn we toegewijd aan het vormgeven van werkomgevingen en levens die levendig, inspirerend en gevuld met welzijn zijn.