Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

5 Voordelen van Elektrische Bedden

05 augustus 2022

Nu elektrisch aangedreven artikelen met de dag aan populariteit winnen, zijn ook elektrische bedden in opmars! De laatste jaren zijn een aanzienlijk aantal mensen uit de hele wereld begonnen over te stappen van gewone bedden naar verstelbare elektrische bedden. Een belangrijke reden daarvoor zijn de talloze gezondheidsvoordelen die verstelbare elektrische bedden hebben. Behalve dat zijn verstelbare bedden ook zeer comfortabel, en geven ze de gebruikers een slaapervaring als nooit tevoren. Deze handige gids zal u in het kort een idee geven over verstelbare bedden en de voordelen die u kunt krijgen met de EB01: een best verkocht verstelbaar bed op FlexiSpot.

Zoals reeds eerder gezegd hebben verstelbare bedden veel voordelen voor de gezondheid en zijn ze ook zeer comfortabel voor de gebruikers, waardoor ze een vlekkeloze en ongestoorde slaapervaring geven, die men met gewone bedden niet kan krijgen.

Gezondheidsvoordelen van verstelbare bedden

Verminder rugpijnen

Ten eerste verminderen verstelbare bedden rugpijnen enorm! Als u één van de miljoenen mensen bent die elke dag last hebben van rugpijnen, dan zou u uw bed eens kunnen vervangen en wat geld investeren in een verstelbaar bed. Volgens de NHS (de Nationale Gezondheidsdienst in Engeland) kost het hun elk jaar meer dan 1 miljard pond om rugpijnen te behandelen. Als iedereen dus van zijn standaardbed op een verstelbaar bed overstapt, kunnen we de gezondheidszorg ontlasten en hun een flinke som geld besparen.

Snurken verminderen

Verrassend genoeg zijn verstelbare bedden ook enorm nuttig om het snurken te verminderen. Als u tot de 40% van de volwassenen behoort die snurken, zult u misschien verbaasd zijn te horen dat verstelbare bedden kunnen helpen! Als u een bed moet delen met iemand die snurkt, bent u misschien op zoek naar een oplossing. Welnu, het is beproefd dat verstelbare bedden zeer gunstig zijn om het snurken te verminderen, in een mate waarvan u zich waarschijnlijk niet bewust bent! Daarom zal de aankoop van een elektrisch bed u zeker niet in de steek laten als u snurkt of met iemand samenwoont die dat doet.

Helpt bij de spijsvertering

Een ander groot gezondheidsprobleem waar mensen aan lijden zijn spijsverteringsproblemen. Naar verluidt heeft meer dan 43% van de mensen die in het Verenigd Koninkrijk wonen op een bepaald moment in hun leven last gehad van problemen met de spijsvertering. Een verstelbaar bed is uitstekend voor de spijsvertering, als u de stand van het bed in de juiste hoek zet. Als u tijdens het slapen uw hoofd iets optilt en op uw zij gaat liggen, zult u uw spijsvertering aanzienlijk verbeteren. Vandaar dat, als u last hebt van maagpijn en spijsverteringsproblemen, een elektrisch bed perfect kan zijn voor uw gezondheid en u onmiddellijk verlichting van de pijn kan geven!

Verbetert de bloedcirculatie

De bloedsomloop in het lichaam is van essentieel belang voor de gezondheid van een mens en voor een optimale nachtrust. Sommige mensen hebben specifieke gezondheidsproblemen die de bloedsomloop in het lichaam verslechteren, zoals diabetes, zwaarlijvigheid en perifere slagaderziekte, met slaapgebrek als gevolg. Als u uw lattenbodem instelt op een hoek van 45%, zal dat uw bloedsomloop aanzienlijk verbeteren, en dat kan met een verstelbaar bed.

Goed voor de gewrichten

De EB01 is ook ongelooflijk goed voor de gewrichten. Met zulke fantastische mogelijkheden om de positie te verstellen, is de EB01 uitstekend geschikt om de gebruikers hun ideale slaaphouding te laten uitzoeken, zodat alle gewrichten intact kunnen blijven. Wij kennen allemaal het gevoel wakker te worden met pijn in het been, de arm en andere ongemakken. Als u met de EB01 gewoonlijk last hebt van gewrichtspijnen in arm, been of een ander lichaamsdeel, dan zult u die pijn zeker niet meer voelen als u het bed in de juiste stand zet!

Kenmerken van de EB01

Gemaakt van twee afzonderlijke bedden

Een andere waardevolle functie van de EB01 is dat hij bestaat uit twee aparte bedden die samen één kingsize bed vormen. Met deze functie kunnen u en uw partner dus rustig slapen, terwijl beide instellingen onafhankelijk van elkaar functioneren. U kunt dus van uw nachtrust genieten in de bedpositie van uw keuze, terwijl uw partner van de hare geniet met haar eigen instellingsvoorkeuren. En vergeet niet dat al deze instellingen met slechts een paar drukken op de knop bediend kunnen worden!

Hoofdafstelling

Ongetwijfeld een van de belangrijkste kenmerken van de EB01 is de hoofdafstelling, dat in de voor u geschikte stand gezet kan worden. Dit is enorm gunstig voor uw nek en voorkomt allerlei soorten nekpijn, ook pijn in de wervelkolom.

Opbergers onder het bed

Bovendien is er een 15,8 kubieke meter opbergruimte onder het bed, die ideaal is om extra spullen in te leggen.

Flexispot

FlexiSpot is een zeer bekend bedrijf met vele onderscheidingen. Zij hebben een snelle klantenservice die alle vragen van klanten binnen 24 uur beantwoordt. Bovendien hebben zij een 30 dagen risicovrije proefperiode voor klanten die bestellingen op hun website plaatsen.