Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

2O23: een boeiend jaar vol promoties en nieuwe producten

01 januari 2023

Een nieuw jaar staat voor de deur, en wij van FlexiSpot zijn erg enthousiast. Want dat betekent dat we je kunnen verwennen met nieuwe producten. Bovendien zijn wij van plan om je in 2023 te in de watten te leggen met heel wat extra’s. Zo komt er een spaarprogramma en zullen er vaak mooie promoties zijn. FlexiSpot maakt 2023 dus nog een beetje magischer!

 

Nieuwe collecties van ergonomische kantoormeubelen

FlexiSpot is van plan om in 2023 nieuwe modellen van zit-sta bureaus uit te brengen. Deze zullen, net zoals onze vorige exemplaren, allemaal ontwikkeld worden met jouw comfort in het achterhoofd. De nieuwe bureaus zullen ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zodat ze bij ieders interieur passen. En zoals je dat gewoon bent van ons, geven we je de mogelijkheid om enkele aanpassingen te maken.

 

Wij gaan ook een aantal ergonomische bureaustoelen uitbrengen, zodat je in 2023 het beste van jezelf naar boven kunt halen. Onze nieuwe ergonomische kantoormeubelen maken werken nog leuker. En ze zorgen ervoor dat je geen lichamelijke klachten meer hebt. Dankzij onze nieuwe collecties, wordt 2023 gegarandeerd een productief jaar!

Kortingen om van weg te dromen

In het komende jaar gaan wij niet alleen nieuwe producten uitbrengen, maar voorzien wij ook heel veel promoties. Het leven wordt alsmaar duurder. Maar wij vinden dat iedereen recht heeft op een ergonomische werkplaats.

 

FlexiSpot wil het komende jaar daarom vullen met interessante promoties. Houd onze webwinkel regelmatig in de gaten en de kans is groot dat je onze ergonomische kantoormeubelen voor een scherp prijsje kunt aanschaffen.

Spaarprogramma: een beloning voor je loyaliteit 

In 2023 willen wij onze trouwe klanten extra belonen. Daarom hebben wij besloten om een spaarprogramma in te voeren. Telkens als je een aankoop doet, krijg je punten. Deze kun je dan inruilen om een kantoormeubel naar keuze te kopen. Het spaarprogramma is onze manier om jou te bedanken voor je loyaliteit!

Blijf ons volgen voor meer extra’s

Wij gaan je in 2023 verblijden met prachtige kantoormeubelen, onweerstaanbare kortingen en een spaarprogramma waarmee je veel geld uitspaart. Als je in 2023 van plan bent om nieuwe kantoormeubelen te kopen, is het interessant om onze webwinkel regelmatig in de gaten te houden.

 

Het zal de moeite waard zijn, want er is heel veel gepland. Het nieuwe jaar wordt er dus eentje om volop naar uit te kijken. Het hele team van FlexiSpot wenst jou alvast een gezond, gelukkig en productief 2023!