Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

10 manieren om uw zit sta bureau te gebruiken

15 augustus 2022

Investeren in een zit sta bureau is geweldig voor je houding en gezondheid, maar kan minder goed zijn voor je portemonnee. Maar zit sta bureaus zijn zo veelzijdig dat uw investering niet wordt verspild.

Waarom een zit sta bureau?

Zit sta bureaus hebben aangetoond dat ze je houding verbeteren door je aan te moedigen om bewuster te zijn van hoe je zit en staat. Het roteren tussen de zit- en stafuncties kan een uitstekende boost zijn voor uw gezondheid en motivatieniveaus.

Maar zit sta bureaus zijn niet alleen geweldig voor uw werkdagen - er zijn zoveel manieren waarop u een zit sta bureau kunt gebruiken. Je zit sta bureau kan je helpen een nieuwe hobby te ontdekken, je ondersteunen bij het ontwikkelen van een side hustle of je helpen fit te blijven.

Tien interessante en inventieve manieren om het maximale uit je zit sta bureau te halen:

Haal het meeste uit uw zit sta bureau door enkele van de volgende activiteiten uit te proberen:

#1 Binnentuinieren

Ontdek een interesse in groene vingers door een mini-binnentuin te creëren voor uw zit sta bureau.

Kleine en gemakkelijke vetplanten en cactussen zijn geweldig voor beginners en kunnen er fantastisch uitzien op houten bureaus.

Het proces van het verzorgen van planten heeft aangetoond grote voordelen te hebben voor de geestelijke gezondheid. Kamerplanten hebben ook een positieve invloed op uw algemene gezondheid, omdat ze gifstoffen uit de lucht verwijderen en de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren. En het inrichten van je kantoor met planten zal je humeur zeker een boost geven.

#2 Gamen

Zit sta bureaus zijn geweldig voor gamers vanwege de voordelen die ze hebben voor je houding en gezondheid.

Het is heel gemakkelijk om diep in een spel op te gaan en zes uur later met een pijnlijke rug tevoorschijn te komen. Het gebruik van een zit sta bureau met een zit-sta-herinnering of timer kan u helpen herinneren om regelmatig van positie te veranderen en uw benen te activeren.

#3 Start een side hustle

Investeren in een gezonde, productieve staande bureauopstelling kan u helpen productiever te zijn. Het hebben van een aantrekkelijke en comfortabele werkruimte kan u aanmoedigen om nieuwe kansen na te streven en zelfs een side hustle te beginnen.

Het starten van een side hustle kan geweldig zijn om een beetje extra geld te verdienen en voor je professionele ontwikkeling. Er zijn allerlei financieel haalbare side hustles die iedereen kan doen, van het verkopen van zelfgemaakte producten op Etsy tot het omdraaien van websites.

#4 Word muzikaal

FlexiSpot's Studio Standing Desk biedt voldoende ruimte, kracht en stabiliteit om je muzikale talenten te ontwikkelen. Een toetsenbord van normaal formaat past comfortabel op het studio staande bureau en de meerdere niveaus zijn geweldig voor muziekproductieapparatuur.

 

FlexiSpot's Studio Stabureau ESD1

#5 Wees creatief

Gebruik de grote open ruimte van uw bureau om een aantal creatieve activiteiten uit te proberen. Je kunt proberen te schilderen, schetsen, macrame, aardewerk of zelfs kleine huishoudelijke artikelen upcyclen.

Je zou kunnen proberen je eigen kleding te maken of te repareren. Veel zit sta bureaus zijn sterk en stabiel genoeg om een naaimachine in te houden. En de zit-sta functie maakt het naaien van grote projecten een fluitje van een cent.

#6 Leer iets nieuws

Gebruik de productieve ruimte die je hebt gecreëerd met je zit sta bureau om iets compleet nieuws te leren. Volg een online cursus, neem deel aan een virtuele workshop of bekijk documentaires om nieuwe vaardigheden te leren.

#7 Bijlesdocent

Verdien een beetje extra geld met je zit sta bureau door bijles te volgen of online cursussen te maken. Het delen van je kennis en vaardigheden kan heel empowerend aanvoelen.

Staande bureaus met twee lagen of monitorbevestigingen zijn geweldig om ervoor te zorgen dat uw computercamera op een geschikt niveau is voor Zoom-gesprekken en video-opname.

#8 Bureautraining

Een van de beste dingen van zit sta bureaus zijn de voordelen voor uw gezondheid. Niet alleen zorgt de zit-sta functie ervoor dat u een sedentaire levensstijl vermijdt, maar er zijn ook veel andere manieren waarop u uw bureau kunt gebruiken om uw gezondheid te verbeteren.

Door het bureau iets te verhogen, kunt u er een hometrainer onder plaatsen, zodat u uw benen kunt trainen terwijl u werkt.

Er zijn ook geweldige bureau-gebaseerde oefeningen die u kunt doen tijdens uw lunchpauze of tussen videogesprekken.

FlexiSpot's 

 Sit2Go 2-in-1 fitnessstoel  en Comhar All-in-One zit sta bureau EG8

#9 Schrijf een roman

Gezien de productiviteitsvoordelen van het werken aan een zit sta bureau, kan dit u de motivatie geven die u nodig hebt om een groot project te voltooien. Waarom probeer je niet een roman te schrijven?

De tijd nemen om te gaan zitten en te schrijven kan geweldig zijn om de geest leeg te maken en je te helpen je creatiever te voelen.

Of je nu besluit om te schrijven om gepubliceerd te worden of gewoon om voor jezelf te schrijven, er zijn brede voordelen aan jezelf wijden aan een geestverruimende taak.

#10 Werk

Hoewel misschien niet het meest inventieve wat je aan je zit sta bureau zou kunnen doen, is werk waarschijnlijk het meest noodzakelijk.

Werken aan een zit sta bureau kan uw productiviteit, gezondheid, houding en stemming helpen terwijl u uw sedentaire werkstijl opschudt.

Het gebruik van uw zit sta bureau om te experimenteren met verschillende activiteiten, doelen en hobby's kan helpen om uw leven te verrijken, terwijl u het meeste uit uw investering in staand bureau haalt.