Gratis bezorging in NL en BE
10% sitewide kortingscode: KONING
Tot 10 jaar garantie

30 Griezelig leuke Halloween activiteiten

31 oktober 2022

Synopsis: 30 leuke Halloween activiteiten die zowel volwassenen als kinderen in vervoering zullen brengen!

Organiseer een spookachtig Halloween met deze 30 griezelig leuke Halloween activiteiten die zowel volwassenen als kinderen zullen vermaken!

Of je nu houdt van een low-key, creatieve Halloweeen of van de spanning om je rot te schrikken, er is een perfecte activiteit - of twee! - voor jou.

#1 Ga Trick Or Treaten

Geniet van een traditioneel Halloween met een potje Trick or Treat. Trek je favoriete griezelige kostuums aan en laat je buren je snoepemmer vullen!

#2 Organiseer Een Wedstrijd Pompoensnijden

Breng de middag door met het snijden van een pompoen voor je vensterbank. Waarom zou je de pret niet verhogen en van het pompoensnijden een wedstrijd maken? Extra traktaties voor de snijder van de meest creatieve pompoen!

#3 Ga Pompoen Plukken

Ga naar buiten in de frisse herfstlucht en bezoek een pompoenboerderij om je eigen pompoen uit te zoeken.

#4 Een Pompoen Feeënhuis Maken

Niet alle Halloween activiteiten hoeven eng te zijn! Gebruik je pompoen om een huis te maken voor een feeënfamilie.

Snij het midden van je pompoen uit, voeg een deur en een raam toe en breng een beetje verf aan om het perfecte huis voor een fee te maken.

#5 Host Een Moordmysterie

Verfijn uw detectivevaardigheden en organiseer een moordmysteriefeest. Er zijn heel veel murder mystery party templates online - de beste bevatten ook voorgestelde kostuums!

#6 Speel Speld De Spin Op Het Web

Gebruik deze printbare Pin The Spider Template om een traditioneel spel een Halloween-twist te geven. Probeer je spin het dichtst bij het midden van het web te krijgen!

#7 Maak Lantaarns

Wees creatief met wat Halloween-geïnspireerde upcycling! Maak lantaarns om je pad te belijnen van gerecyclede blikjes, oude melkkannen of gebruikte potten.

Voel je je extra sluw? Gebruik deze template om je eigen papieren lantaarns met Halloween-thema te maken.

#8 Geef Je Huis Een Halloween Make-Over

Versier je voordeur - of je hele huis! - klaar voor trick or treaters. Probeer een kindvriendelijke look metsprookjesachtige lichtjes en schattige kleine geesten, of ga voor een spookhuisthema met spookachtige verrassingen en angstaanjagende muziek.

#9 Host Een Kostuumfeest

Organiseer een verkleedfeest met een leuk Halloween-thema - horrorfilms, superschurken, de ondoden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

#10 Maak Je Eigen Kostuum

Wees creatief en maak je eigen kostuum. Vind inspiratie tussen de duizenden creatieve ideeën op Pinterest.

#11 Vergeet Niet Ook Een Kostuum Voor Je Huisdieren Te Maken!

Terwijl je de schaar en lijm hebt, vergeet dan niet om je huisdieren ook een Halloween-kostuum te maken. Extra punten voor bijpassende kostuums!

30 Griezelig leuke Halloween activiteiten 03

#12 Voeg Kleur Toe Aan Een DIY Halloween Masker

Gebruik deze eenvoudige afdrukbare maskertemplate om een Halloween-masker te maken.

#13 Bekijk Een Enge Show

Breng Halloween doormet jezelf gek te maken tijdens een angstaanjagende show. Voor groot kippenvel koop je kaartjes voor The Woman In Black. Liever iets gotisch? Zie The Phantom of the Opera. Lees meer over de Wicked Witch in Wicked of bekijk de nieuwste West End-show - 2:22 A Ghost Story.

#14 Durf Een Spookhuis Binnen Te Gaan

Steel je zenuwen en maak een rondleiding door een spookhuis.

#15 Durf Een Spookwandeling Te Maken

Maak een spookwandeling door een historische stad, de scènes van gruwelijke historische misdaden of een spookkerkhof.

30 Griezelig leuke Halloween activiteiten 04

#16 Maïsdoolhof

Bezoek een maïsdoolhof voor herfstplezier in de buitenlucht tijdens het daglicht. Ga in het donker voor een schrik op een doolhof scare fest!

#17 Ga Naar Een Halloweenfestival Of - Als Je Je Moedig Voelt - Een Griezelavond

Ga naar een lokaal Halloween-festival voor spannende attracties, spookachtige fairground-spellen en smakelijke traktaties. Als je je dapper voelt, ga dan naar een angstavond voor spannend en angstaanjagend plezier!

#18 Maak wat Halloween decoraties

Maak een aantal creatieve Halloween decoraties voor je huis of als cadeau. Van kleverige spinnenwebben tot kristallen ball kandelaars, er zijn tal van creatieve ideeën online, zoals deze 55 coole Halloween decoratie-ideeën.

#19 Bekijk De Beste Decoraties In De Stad

Volg een rondleiding door je stad om de beste enge decoraties te bekijken.

30 Griezelig leuke Halloween activiteiten 05

#20 Pluk Verse Appels

Bezoek een boomgaard om verse appels te plukken. Probeer dan eens enkele van de volgende apple-gerelateerde Halloween-activiteiten!

#21 Appelhappen

Geniet van traditioneel appel dobberen. Voeg een griezelige verrassing toe aan je appelbakje - oogbollen, griezelige kruipers, een afgehakte hand! (Of lychee, plastic dieren en een opgeblazen handschoen!)

#22 Geniet Van Wat Appelcider

Serveer wat knapperige appelcider. Best genietenrond een verwarmend kampvuur!

#23 Maak Toffee Appels

Maak - en eet - wat herfstige toffee appels. Speer gewoon een appel met een houten eetstokje en doop het in opgewarmde toffee, chocolade of karamel.

#24 Serveer Wat Spookachtige Punch

Serveer wat spooky drankjes op je verkleedfeest! Waarom probeer je dit angstaanjagende, maar smakelijke, Tart Cherry Eyeball Punch recept niet?

30 Griezelig leuke Halloween activiteiten 06

#25 Organiseer Een Spookachtig Mysteriefeest

Organiseer een Halloween mysterie feest! Leg je angstaanjagende verspreiding van oogbollen (lychee of gepelde druiven), vingernagels (gesneden amandelen), wormen (gekookte spaghetti), harten (tomaten uit blik) en tenen (miniworsjes) neer. Voor extra spook-facteur, blinddoek je je gasten en laat ze hun handen in mysteriedozen van je freaky eten steken.

#26 Maak Een Zoete, Spookachtige Traktatie Klaar

Maak indruk op uw gasten met een aantal zoete en griezelige lekkernijen. Probeer dit geweldige recept voor Marshmallow Ghost Brownies of deze spectaculaire Haunted House Cake.

#27 Lees Een Spookverhaal

Lees een spookverhaal bij kaarslicht. Geniet van Frankenstein - het boek dat begon als een spookverhaal verteld op All Hallow's Eve - of lees The Shining voor een grote schrik.

30 Griezelig leuke Halloween activiteiten 07

#28 Laat Je Gek Maken Met Een Horror- Of Thrillerfilm

Stem af op een horror- of thrillerfilm terwijl de zon ondergaat. Krijg een echte schrik van The Exorcist of de Halloween-franchise. Of kies voor iets kindvriendelijker, zoals Hocus Pocus.

#29 Wissel Enge Verhalen Uit Rond Een Kampvuur

Steek een kampvuur aan, rooster marshmallows en geniet van een appelcider terwijl je enge verhalen deelt.

#30 Halloween Speurtocht

Zet een Halloween speurtocht op vol trucs, traktaties en griezelige aanwijzingen.