Chat with us, powered by LiveChat
KRIJG 8% KORTING

Schrijf je in voor 8% korting en win je gratis cadeau!

We maken één EW8-tafel klaar voor elke dag van 22-26 mei.

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.
KRIJG 8% KORTING

Schrijf je in voor 8% korting en win je gratis cadeau!

We maken één EW8-tafel klaar voor elke dag van 22-26 mei.

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.

Het ideale bureau voor thuis en op kantoor

April 27, 2023

He jij! Als u op zoek bent naar een manier om uw productiviteit te verhogen terwijl u werkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat er een gemakkelijke manier is om uw werkomgeving zo in te richten dat u de hele dag productief kunt werken - met de juiste bureauopstelling!

Verhoog uw productiviteit met de juiste bureauopstelling

Laten we beginnen met de hoogte van het bureau. Het is belangrijk dat je bureau op de juiste hoogte staat. Een te lage of te hoge tafelhoogte kan leiden tot een slechte houding en pijn in nek en rug veroorzaken. Een gemakkelijke manier om de perfecte hoogte te vinden, is door uw ellebogen recht op de tafel te plaatsen en uw voeten plat op de grond.

De stoel is net zo belangrijk als het bureau. Een ergonomische stoel ( BS10 ) ondersteunt uw wervelkolom en voorkomt rugpijn. Als u lange uren aan een bureau doorbrengt, moet u investeren in een kwaliteitsstoel die comfortabel en verstelbaar is. Zorg ervoor dat uw knieën en heupen een rechte hoek vormen als u zit en dat uw rug tegen de rugleuning wordt gedrukt.

Verlichting speelt ook een belangrijke rol bij de inrichting van uw werkruimte. Slechte verlichting kan vermoeide ogen, hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken. Vermijd fel licht en kies in plaats daarvan voor een diffuse lichtbron zoals een bureaulamp of vloerlamp. Zorg ervoor dat het licht voldoende is om het werken gemakkelijk te maken, maar niet zo fel dat het je verblindt.

Als u al deze dingen in gedachten houdt, verhoogt uw bureauconfiguratie de productiviteit en helpt u zich te concentreren op uw werk. Maar er zijn nog andere tips die u in gedachten moet houden om het meeste uit uw werkomgeving te halen.

Houd je bureau opgeruimd en georganiseerd. Een chaotische werkomgeving kan ertoe leiden dat u afgeleid raakt en ineffectief werkt. Gebruik mappen en planken om uw papieren en kantoorbenodigdheden te ordenen en uw werkruimte schoon en opgeruimd te houden.

Gebruik planten om je werkomgeving op te fleuren. Planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze kunnen ook helpen om je humeur en creativiteit te stimuleren. Kies planten die weinig onderhoud vergen en gemakkelijk binnenshuis te kweken zijn.

Tot slot moet u ook pauzes inplannen om uw productiviteit te verhogen. Door een korte pauze te nemen, voelt u zich verfrist en gefocust wanneer u weer achter uw bureau zit. Sta op en rek je uit of maak een korte wandeling om je hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen.

Over het algemeen is het belangrijk om de tijd te nemen om de perfecte bureauopstelling te vinden om uw productiviteit te verhogen. Het juiste bureau, de juiste stoel en verlichting kunnen een wereld van verschil maken als het gaat om effectief en efficiënt werken. Als u deze tips opvolgt en uw werkomgeving georganiseerd houdt, zult u merken dat u zich kunt concentreren op uw werk en dat uw productiviteit toeneemt.

Maar wat als je geen ruimte hebt voor een bureau? Of als je thuiswerkt en je bureau moet delen met anderen? Maak je geen zorgen, ook voor deze gevallen zijn er oplossingen.

Als je geen ruimte hebt voor een bureau, kun je kiezen voor een opklapbaar bureau of een bureau op wielen dat kan worden weggerold of opgeborgen wanneer dat nodig is. Als u uw bureau met anderen moet delen, kunt u een scherm of plank gebruiken om uw werkruimte af te bakenen en uw persoonlijke spullen te ordenen.

Een andere manier om uw productiviteit te verhogen, is door technologie te gebruiken. Er zijn veel tools en apps die u kunnen helpen uw werk te organiseren en u gemotiveerd te houden. Gebruik bijvoorbeeld apps zoals Trello of Asana om taken en projecten te beheren, of gebruik tools zoals StayFocusd of Freedom om afleiding en tijdverspilling te verminderen.

En vergeet niet dat ook uw welzijn een belangrijke rol speelt. Door gezond te eten, voldoende te bewegen en voldoende te slapen, kunt u zich energiek en gefocust voelen. Plan regelmatig pauzes en gebruik de tijd om te sporten, te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Minder is meer: minimalistische bureauoplossingen voor kleine ruimtes

Als het gaat om het inrichten van een werkruimte, kan het een uitdaging zijn om de ruimte optimaal te benutten, vooral als het om kleine ruimtes gaat. Maar maak je geen zorgen, er zijn enkele minimalistische bureauoplossingen die geschikt zijn voor kleine ruimtes en die je helpen de ruimte optimaal te benutten.

Een van de beste opties voor kleine ruimtes is een wandbureau. Deze oplossing is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Een wandbureau is eenvoudig aan de muur te monteren en biedt een werkruimte die naar behoefte kan worden uitgeklapt. Als je klaar bent, klap je het bureau eenvoudig terug om ruimte te besparen. Een ander voordeel van aan de muur gemonteerde bureaus is dat ze meestal ook worden geleverd met extra opbergruimte zoals planken of lades, zodat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt.

Een andere optie voor kleine ruimtes is een hoekbureau. Hoekbureaus ( E1L ) besparen ruimte en kunnen in een hoek worden geplaatst om de ruimte optimaal te benutten. Er zijn veel verschillende soorten hoekbureaus, waarvan sommige zelfs speciaal zijn ontworpen voor kleine ruimtes. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een afgerond hoekbureau dat ruimte bespaart en tegelijkertijd een ergonomische werkomgeving biedt.

Een andere ruimtebesparende optie zijn bureaus met ingebouwde opbergruimte. Deze bureaus hebben meestal lades of planken onder het werkblad om extra opbergruimte te bieden. Zo houd je je werkruimte netjes en opgeruimd zonder belangrijke zaken te missen.

Als het om ruimtebesparing gaat, kan een in hoogte verstelbaar bureau ook een goede keuze zijn. Deze bureaus zijn naar wens in hoogte verstelbaar, zodat ze zowel zittend als staand kunnen worden gebruikt. Als je klaar bent, schuif je het bureau eenvoudig opzij om meer ruimte te creëren.

Om ruimte te besparen, is het ook belangrijk om je te concentreren op de essentie. Vermijd onnodige spullen op het bureau en houd het zo opgeruimd mogelijk. Ga voor minimalistisch design en kies een bureau dat past bij jouw ruimte en stijl.

Conclusie

Kortom, een goed ontworpen bureau en een optimale werkomgeving kunnen u helpen productiever te zijn en u beter te concentreren. Zorg dat de tafel op de juiste hoogte staat, kies een ergonomische stoel ( BS2 ) en zorg voor voldoende verlichting. Houd je werkplek opgeruimd en georganiseerd en gebruik planten om je werkomgeving op te fleuren. Gebruik technologie om uw werk te organiseren en voor uw welzijn te zorgen. Met deze tips lukt het je vast en zeker om je werkomgeving te optimaliseren en je productiviteit te verhogen!