Chat with us, powered by LiveChat
KRIJG 8-12% KORTING

Schrijf je in om FlexiSpot Loterij te ontvangen

Bevestig uw inschrijving en win coupons tot 12% korting en meer verrassingen voor Kerstmis.

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.
KRIJG 8-12% KORTING

Schrijf je in om FlexiSpot Loterij te ontvangen

Bevestig uw inschrijving en win coupons tot 12% korting en meer verrassingen voor Kerstmis.

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.

De juiste kleur voor je kamer

November 08, 2022

Het schilderen van een of meerdere kamers in een nieuwe, betoverende kleur geeft je huis niet alleen een compleet nieuwe look, maar creëert ook een betoverende sfeer. Veel doe-het-zelvers worden echter verwend met de keuze welke kleur eigenlijk de juiste is voor hun eigen kamer.

En dat is precies waarom onze experts deze gids hebben samengesteld. We laten je kennismaken met vier nieuwe kleuren die dit jaar heel trendy zijn: beige, blauwtinten, donkergroen en roze. Ook leggen we uit welk gevoel u met deze kleuren kunt bereiken en welke FlexiSpot meubelen het beste passen bij uw nieuwe verflaag. Veel plezier met ontdekken!

Beige voor een warm, comfortabel gevoel

Beige is een aardetint. En inderdaad, de kleur heeft precies dit effect op ons: aarding. Want beige heeft een warm, gezellig en rustgevend effect op ons. Precies de gevoelens die je wilt voelen als je thuiskomt! Geen wonder dat beige en andere bruintinten dit jaar tot de meest populaire kleuren voor appartementen en huizen behoren.

Het is echter belangrijk dat je bij deze kleuren ook sterke kleuren als accenten verwerkt in je eigen kamerinrichting om eentonigheid en verveling te voorkomen. Beige kan worden voorgesteld als de rustgevende en warme basistoon, die nu opwindend is ontworpen met een aantal opwindende functies.

En het mooiste is: dankzij de neutraliteit van beige kun je de kleur combineren met bijna alle andere accenten en tinten. Precies daarom is het elektrisch verstelbare tafelframe E7 in beige precies de juiste toevoeging aan je kamer. Want het nieuwe, ergonomische model van FlexiSpot is te bestellen met een tafelblad in de kleuren mahonie, notenbruin of wit, wat een mooi maar niet al te opvallend contrast vormt met je beige lak.

U kunt niet alleen de kleur van het tafelblad aanpassen, maar ook de grootte aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Want dankzij het flexibel verstelbare frame is het tafelframe geschikt voor tafelbladen met een afmeting van 120x60cm tot 200x80cm. Bovendien scoort het tafelframe E7 met maximale stabiliteit en veiligheid.

Elegantie en klasse: blauwtinten voor je kamer

Blauwtinten staan als geen andere kleur voor elegantie en klasse. Want blauw straalt rust, zelfvertrouwen, soevereiniteit en innerlijke kracht uit. Blauw gaat ook bijzonder goed samen met opvallende bruintinten, die je eigen kamer nog eleganter maken.

Dus als je bureaus voor je kamer in het blauw zoekt, kies dan voor een model met een sterke bruintint die ook nog eens klasse uitstraalt. Onze eerste keuze is het bamboe in hoogte verstelbare bamboe bureau Q8 . Want het bamboebruin van het tafelblad past niet alleen perfect bij je blauwgeverfde kamer.

Nee, het bamboe materiaal is ook nog eens extreem duurzaam, wat de Q8 niet alleen een ergonomische en comfortabele stoel maakt, maar ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Bovendien zorgen de edelstalen poten van de tafel voor een ander aantrekkelijk accent in elke blauwe kamer.

De klassieke look met donkergroen

Groen is een van de meest klassieke kleuropties voor het decoreren van uw huis. Dus als u op zoek bent naar een traditionele, conservatieve uitstraling die tegelijkertijd elke bezoeker van uw huis zal betoveren, dan is de kleur groen iets voor u. Daarnaast heeft groen ook een doordachte en rustgevende werking en is daarom perfect voor je studeer-, teken- of leeskamer.

En het in hoogte verstelbare tafelframe E8 is het perfecte accessoire voor uw nieuwe, groene ruimte. Op verzoek wordt deze geleverd met een marmeren blad dat er ongelooflijk elegant en klassiek uitziet met het traditionele groen. Maar ook een tafelblad in grafiet- of ebbenhoutkleuren maakt van elke ruimte met groene kleur een echt visueel hoogtepunt.

Verf roze: spannend en nieuw

Roze is zeker de meest opwindende kleur deze maand. Want roze staat niet alleen voor diversiteit en vrolijkheid, maar is ook iets geheel nieuws in het algemeen dat veel van uw bezoekers nog nooit eerder hebben gezien. Je zult ook merken dat je humeur verbetert door het roze te schilderen!

Het kan echter soms niet zo eenvoudig zijn om geschikte meubels te vinden voor je eigen roze kamer - zeker als je op zoek bent naar ergonomische meubels. Precies daarom is de FlexiSpot verstelbare lattenbodem zo ontworpen dat je hem gemakkelijk in je bedframe plaatst dat perfect past in je roze kamer.

Onze conclusie: de juiste kleur voor in huis

Wat is de beste kleur voor mijn nieuwe kamerverf? Uiteindelijk moet je dat voor jezelf persoonlijk beslissen, want smaken staan erom bekend anders te zijn. De belangrijkste trendkleuren voor 2022 en de sfeer die met deze kleuren te bereiken is, kent u al. En het maakt niet uit welke van de vier kleuren je kiest: een spannende look is in ieder geval gegarandeerd.

Bovendien hoef je niet per se één kleur te kiezen. Nee, want de trend gaat nu steeds meer richting appartementen of huizen waarin de verschillende kamers anders zijn geschilderd. Je kunt bijvoorbeeld je gang in blauwtinten schilderen, de keuken in beige en de woonkamer in groen voor een echt unieke look.

Daarnaast weet je nu ook welk FlexiSpot meubel het beste past bij de betreffende kamerkleur. Met unieke visuele accenten worden deze stukken niet alleen het middelpunt van uw huis, maar ze zijn ook een ongelooflijk waardevolle investering in uw eigen gezondheidszorg. Wacht dus niet te lang en maak van je eigen appartement of huis zo snel mogelijk een droomhuis!